Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
Vagyis arra gondolsz, hogy a lány kiszúrná, hogy nem is tetszik nekem őszíntén?
De ha a nekem őszíntén tetsző lányok felé nyitok, akkor sem lesz nő az életemben, mert mind el fog utasítani. Akár ezért, akár azért!
Azt hiszem ez nálam is fog változásokat hozni. :)
Idáig "Munkás brigában" dolgoztam, most "irodista" lettem.
Teljesen más környezet. Szokatlan nekem nagyon, de a beilleszkedésen leszek. :)
Ja, mint azt, hogy a pasiknak kevésbé fontos a külső, mint a nőknek :D
Valld be, trollkodsz, élő ember nem lehet ilyen hülye.
"átlagos vagy átlag alatti nő van nagyon jóképű, "felsőkategóriás" pasival?"
A ffiaknak nem olyan fontos a külső. Bonyolult?
nemet váltottál ?
:D
Ez "a magyar nők szépek" a legrosszabb beetetős duma, amit életemben hallottam, brrr...
Az a helyzet, hogy jól kinézni erőfeszítésbe kerül, mondjuk ki nyíltan. Különösen, ha kellemetlen, pocsék életet él a illető. Utóbbiakon én nem kérem számon a jó külsőt, inkább sajnálom őket, mert a külsejük azt tükrözi, hogy idejük nagyobb részében mennyire pocsékul érzik magukat. Biztos a szerelemmel kapcsolatos megállapításod ennek fordítottját tükrözi, vagyis azért, mert jól érzi magát, jól is néz ki valaki.
Csuda tudja! Sokszor hallani, olvasni pl., hogy a magyar nők szépek. Hát...... Én sokszor nézelődök a boltban, a piacon, más helyeken, míg sorba állok, várok valamire, és ennyi ronda nőt!!!!!!!Ezeken a világ stylistja sem tudna sokat javítani!
A szerelem viszont a legtöbb nőből a legjobbat hozza ki! Nem véletlenül mondják, hogy olyankor ragyognak a nők!
Mára nekem ennyi! További jó csevelyt!
Van egy rossz hírem: őket (mármint Return Man-t és mégilyet-et) ez egyáltalán nem érdekli.
Return Man-nak minden valószínűség szerint arról sincs gőze sem, hogy milyen egy párkapcsolat, nemhogy arról, hogy milyen egy JÓ párkapcsolat...
Folyamatosan. Bizonyos pillanatokban majdhogynem képlékenynek érzem az énemet és az énképemet, de arra tettem óvintézkedéseket, hogy a külvilág ne tudjon az akaratom ellenére "belém nyúlni". Így nincs is igazán sok és jelentős emberi kapcsolat most az életemben, bár egy-két, mostanában alakuló baráti viszony azért akad. Lehet, hogy ez nem tűnik így, de most alapvetően introvertáltnak tartom magam.
Hozzá kell tennem, hogy ezt egy jó kemény próbatételnek is érzem egyúttal, de közben azt is érzem, hogy ez (a változási folyamat) életem egyik nagy esélye, ha nem a legnagyobb.
Azt hiszed, hogy ha a szerinted rosszabb külsejű nők felé "nyitnál", ahogyan fogalmazol, akkor lenne nő az életedben?
Mondd, végiggondoltad már, hogy ha te rossz külsejűnek tartasz egy nőt, az, ha nem is abban a pillanatban, ahogy megszólítod, de néhány mondattal később ezt simán leveszi, és elküld a fenébe?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?