Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi :) jól is érzem magam, de rendesen! Ha visszanézem a régi képeimet, hááát nem is akarom elhinni, hogy ilyen táskás szemem és lógó szemhéjam lenne műtét nélkül..
Egyébként a doktornő nekem is ajánlotta a Paput doktort, egy kis "csinosításra'.. Nyáron megyek is hozzá (szintén alig várom)! Mutatott képeket a munkáiról? Istenem, de jó Neked, hogy már decemberben meg fogod csináltatni... Mennyi ideig leszel kötésben?
Sziasztok Lányok! Nekem még augusztusban volt Bálint
doktornőnél alsó és felső szemhéjműtétem.Ígértem, hogy rakok fel képeket, kissé megkésve bár, de megtörtént! Aki előtte áll, annak üzenem, hogy ne féljen, aki pedig már utána van, az tudja, hogy "Jézusmária" de jó, hogy megcsináltattam :) :) :)Majd csinálok jobb képet is, de remélem így is látszik a különbség és milyen jó, hogy eltűnt a reggeli tükörbe-nézéskori-uhhhhh.... ezzel most meg mit kezdjek????? - kinézet :)Köszönöm Bálint doktornő! <3
Szia!
nagyon szépen sikerült, én is tervezem!
Sziasztok Lányok!
Én elég régen jártam erre felé, de gondoltam nem árt, ha látjátok a műtétem eredményét 10 hónap múlva.Nagyon örülök, hogy megcsináltattam és Bálint doktornőnek csak hálás lehetek. Aki teheti "vágjon" bele, megéri. Smink nélküli képet raktam fel, mert anélkül sem veszik észre a műtét maradványait.
Köszönöm a válaszodat,valószínű én is a szemorvos mellett fogok dönteni.Légyszíves írd meg, hogy fájdalmas volt e a műtét, vagy csak az előtte beadott injekció volt fájdalmas? Ha kimegy a fájdalomcsillapító hatása, mennyire elviselhető a fájdalom, és meddig tart?
Köszönöm válaszodat.
ha vki nem tudja, hogy mütöttek , egyáltalán nem lehet észrevenni , szinte nem is látszik a vágás.
Igen kicsit túl megy a vágás a szemen.
Sziasztok!
Hamarosan felső szemhéjplasztikára szánom el magam, és szeretnék tanácsot kérni olyan valakitől, aki már túl van rajta, hogy kivel érdemes csináltatni?
Szemorvost, vagy plasztikai sebészt keresse-e, mert van mindkettő, de sajnos nem tudok dönteni.
A szemorvos plasztikai jellegű szemhéjműtétet végez. Ha tud valaki érdemleges választ küldeni, előre is köszönöm.
Amúgy sokszor elbizonytalanodom,ahogy nézegetem magam a tükörben.nem tudom kell ez nekem?? Egyszer nagyon akarom,máskor meg nem.
Nem vagyok vele úgy,mint a szemhéjplasztikával..azt nagyon akartam..
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Mutatott képeket?
Vigyázni kell, nehogy túlkorrigálja, nem olyan "öreg" még az arcod, nem kell sokat kivenni.
Nagyon várom a képeket! :)
nagyon barátságos az ár.
Hol lesz a vágás és mekkorra.
Köszi
Sziasztok!
Alós (lehet, hogy felős is) szemhéj plasztikai műtét tervezek, a kiválasztott orovosom: BB dr.nő. Tudna valaki beengedni a naplójába, ahol megnézhetem a műtét előtt és utáni képeket esetleg? Majd dec. 10-én megyek első konzultációra, de már ajánlás és ismerős alapján is Őt választottam, csak kíváncsi lennék néhány képre. A műtét (a munkám miatt) sajnos már csak januárban lesz, de alig várom! Köszi a bizalmat! Üdv.