Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Mindenképpen várj még legalább 2 hétig!!
Ha visszamész ,mert nem javul ugyis látni fogja mi a hiba,és reméljük kijavítja!!
SZIASZTOK!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem hozzátok. 3 hete volt felső szemhéjplasztikám. A hegem fogjuk rá, hogy szépen javul, de alatta nagyon kemény a szövet.
A nagy gondom az hogy folyamatosan ödémásodik. Reggel teljesen be van dagadva és ha délután le is megy akkor is nyomást, húzódást érzek a szemhéjamban. Elég erős diszkomfort érzésem van. Folyamatosan pislogok és idegesít ez a húzó nyomó érzés, arról nem is beszélve hogy reggel milyen ronda vagyok, annyira be van dagadva. Kontrolon már voltam de nem mondtak semmit, csak hogy majd elmúlik. De mégis mikor? Meddig kell még azt éreznem, hogy ülnek a szemhéjamon. :(
csütörtökön volt a műtét és hétfőn reggel varrat szedés .
amúgy a többi szépen sikerült....
szóval szerinted várjak még pár napot...a tied csodálatos :)
Már ki is szedte a varratot?? Elég hamar!!
És a mellfelvarrásod sikerült nála??
Amugy semmi heg nem látszik nekem!!
szia
hát parázok mert őszi szünet itt van és utaznánk el:) a másik szemem rendben van
ha szarul vart akkor nagyon mérges leszek
mivel hasplasztikán is nála voltam és mell fölvarráson is
szóval bíztam benne ! varrat szedésnél azért észre kellene venni ha elrontott valamit
Hello Kitti, haaa-haaaat, bar nem jol hangzik, hogy borsonagysagu bör log egyböl az operacio utan a zugban, de azert mèg szerintem is fog valtozni. En amondo vagyok, hogy probalj meg mèg nem bepanikolni es 7-10 napot kivarni. Ha esetleg a doki ott tenyleg benan varrta volna öszze a bört, akkor az 10 nap utan sem fog valtozni. Na akkor en mar visszamennek "reklamalni".
A masik oldalon minden rendben?
borsó nagyságú bőr log a szemzugban ...a képen annyira ne látszik de nagyon fura mintha ott maradt volna a nyúlott bőr :) létezhet ilyen? lehet hogy meg bevan dagadva és vizes ?már nem nagyon tudok mire gondolni
--
kérdeztem tőle nem lesz ráncos ? azt mondta nem ...de valahogy nézegetem a ti fotóitokat és senkinek nem látok ilyet
viczián csaba
sziasztok
nagyon félek ,hogy nekem elrontották :( öt napja volt fölső szemhéj tegnap kivette a doki a varratot de a szemzugnál nagyon nagyon ráncos olyan mintha ott maradt volna fölösleges bőr...ez nálatok is így volt?
Ha a fórumozók nevére kattintasz láthatod az adatlapot. Ott a képekre klikkelsz és megérkeztél! :)(persze nem mindenki töltött fel képet)
A bőr visszaereskedése szerintem egyéni, alkati dolog, sajnos nálam 1 éven belül már észlelhető. Én látom. Igaz még mindig jobb, mint műtét előtt volt. De nem tökéletes. Remélem a mostani szemöldökemelésel javíthatunk a helyzeten.
Szia AncsyGSX-R!
Szemöldökemelésed is volt?
A varratszedés miatt ne izgulj (igaz nekem is még visszavan)de pár perc az egész és nem fájdalmas, csak kicsit kellemetlen. :)
Nem teszel fel képeket?
Hello! Még nem vagyok szép, mert bedagadt és hematóma is kialakult mindkét szemem alatt, de ez majd idővel felszívódik. A szemöldökemelésnél a metszés a szemöldök felső vonalában fut, nem végig, kb. a hátsó 2/3 részében van a metszéss. Előtte érzéstelenítő injekciókat kaptam, ami elég kellemetlen, de aztán már nem fáj semmi. Konkrétan a műtéttechnikát nem ismerem, csak gondolom, hogy a homlok felőli részből vesz ki bőrt a doktornő és azt egyesíti a szemöldökömben lévő metszéssel. Ugyanis a felső szemhéjon nincs seb, metszés.
Nekem 100 volt az alsó+ a szemöldök együtt. Ez nagyon kedvező ár!
Sziasztok! Nekem tegnap volt a műtétem BB. doktornőnél! Alsó szemhéjplasztikám volt zsírkivétellel és szemöldökemelés. Tavaly decemberben Pécsett volt felső szemhéjplasztikám, akor látványosnak tűnt az eredmény, de azóta újra kicsit visszaereszkedett a bőr.
Már egy ideje kerestem a megfelelő szakembert, de hála ennek a fórumnak megtaláltam! :) Ugyan még nem látom a végeredményt, de csak pozitív tapasztalatom van a doktornővel. Korrekt, kedves és nagyon jó szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Teszek majd fel képeket is. Puszi mindenkinek!