Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Én nem egyezkedtem, rábíztam a doktornőre, hogy mennyit vág ki. Egy csipesszel összefogta a bőrt, és úgy nézte meg, hogy hova rajzolja a vonalakat. Párszor ki-be kellett csukni a szemem, hogy rendesen működik-e, be tudom-e csukni. Nem tudom, ezt altatásban hogy fogják csinálni...
Megnéztem a végén a kimetszett bőrdarabomat, jó nagy volt. ( nem vmi gusztusos látvány )
Gondolom bőrt vágott ki, egy ici-picit. Talán szebb lett tőle a szemem, de mondom nem osztott-szorzott a műtét, mert később eltűntek (spontán) a karikák, ödéma onnan.
Az alsó nálad nagyon látványos lesz :-) Várom, hogy tegyél majd fel képeket!
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, nekem TB alapon csinálják a szemem,és nekem azt mondták, hogy én már nem látom mikor berajzolják a vágást, mert altatásban csinálják nekem.
Ti láttátok még a berajzolást az érzéstelenítéses módszernél, és egyezkedtetek az orvossal,hogy mennyi vágjon ki?
Mert úgy tűnik nekem ahogy esik úgy puffan alapon lesz, és nem tudok konzultálni velük :/
Nekem még a 35-öt is sokallják és ennek szívből örülök :-)
Az biztos, hogy szuperül nézel majd ki utána! :-)
Az alsónak semmi értelme nem volt - így utólag már azt mondom. De tartja a formáját, azon semmi nem változott a fogyással.
Jól van akkor épp egykorúak vagyunk! Én nem mondok 35öt, úgysem hinnék el - na de majd most ha a drnő kiműti a karikáimat!
Az alsód hogy alakult mióta műtötték? Az tartja a formáját? (Bocsánat, de a képek alapján nem tudom megállapítani.)
Sziasztok lányok!
Én is készülök szemhéjplasztikára BB doktornőnél. Hallottam, hogy babát vár áprilisra. Nem tudjátok, hogy meddig dolgozik még?
És mikor megy vissza dolgozni?
Sziasztok hallott valaki dr Péter Zoltánról Debrecenbe milyen szakember szemhélyplasztikába
mennyire jó vagy nem.Hogy tudok tőletek fotót megnézni? HA NEM GOND ANNYI JÓT SZÉPET OLVASTAM RÓLATOK HOGY SZIVESEN MEGNÉZNÉM HA LEHETNE. KÖSZI. MIKIKE.
Aranyos vagy druszám, köszönöm! :-) Általában ilyen vagyok :-)
Hyarulonsavat a szemem köré gondoltam, mert soványka arcom lett és előjöttek a ráncok is.
Kingik - Tök jó lett, már most látszik! Bátor csajszi vagy, úgy mész el egy ilyen műtétre mintha orrot fújnál :))) jól csinálod, írigyellek.
Hyaluronsavat hova rakatsz? Ja és hány éves vagy ha szabad megkérdezni?
Sziasztok!:)
Kingik, Vicus, ügyesek vagytok, pihenjetek, hadd regenerálódjanak minél gyorsabban azok a pillogók!:)
Kingik, már most látszik, hogy szépen eltűnt a felesleg, gyönyörűen megnyílt a tekinteted.
Szia!
A negyedik napos képen már nagyon szép vagy, nem értem miért mondták a munka társak hogy piros?
Dóra
Manó - Te mikor mentél dolgozni először? A 4 napos képeden már látszik, hogy nagyon szép lett.
Mérges ráncban akkor már volt botox? Ha nem, akkor tegyél fel légyszi olyat amikor már van. Arra vagyok kíváncsi, mennyire áll máshogy az ember szemöldöke tőle.
Szuper, hogy ilyen jól alakult minden nálad (is) :-))
Most értem haza, mert még bevásároltunk itthonra. Minden simán ment, mint a karikacsapás :-) Végig beszélgettük az egészet, 25 perc alatt készen is voltam. Nem fájt a műtét most sem, utána sem fájt, most sem fáj és nem is lila (egyelőre) körbe a szemem. Kedden reggel varratszedés.
Teszek fel fotót a mostani állapotomról is.
Szépülj! :-) Gondoltam ám rád! Ja, 1 körül kerültem sorra...
Sziasztok!
Túl vagyok a "beavatkozáson", sőt már itthon is vagyok H.szoboszlón. 12-kor kezdtük végül, és 1 óra és negyed óra alatt kész is voltam. egyszerű eset voltam, alig véreztem, és azért mélyen megbújva alul egész sok zsírt talált a doktornő. Felül meg még egy kicsit ő is meglepődött, de majd 1 centit vett ki a jobb szemhéjamról, a balról kevesebbet. Felül nem volt zsír. Közben beszélgettünk. Kaptam a műtét után egx algopyrin ampullát és hűtőszemüveget, és alig-alig érzek valamit. Szóval eddig minden ok. Szigorúan lelkemre kötötte, hogy ne bioptron lámpázzak, és csak péntektől veyek be Arnicat is, és a C vitamint meg hanyagoljam továbbra is. Állítólag az Arnica is az. Azt mondta aludjak csak ahogy jólesik, ne ücsörögjek, de azért én majd megpróbálom megemelni a fejem egy nagyobb plusz párnával. Ma meg holnap szigorú pihi, de csütörtöktől házimunka, kutyaséta jöhet. Hát ennyi, majd később rakok fel én is gyógyulós fotókat.
Kingik! Te hog vagy?
Szia! Én az első napon azt kaptam, "Milyen a szemed alatt, olyan dagadt és piros! A beavatottak pedig dicsérték, tudták, hogy miért olyan, amilyen. Nekem a mérges ráncokat botoxolták, nem vagyok vele kibékülve, na ezt SENKI nem vette észre. A ráncaim köszönöm meg vannak. Lehet nem sokat grimaszoltam, és nem jól oszlott el, nem tudom. Azóta piros a szemem, nem bírom teljesen kinyitni (alul nem engedi, valami ilyesmi érzés, vagy felül nem engedi a botox és így húzódik????).
Botox után minden rossz mellékhatás előjött. A két piros foltocska, dombocska a szemem alatt még mindig ott van. De egy az biztos, újra megcsináltatnám, és BB. doktornőnél. Márc. 10.-e fele megyek vissza hozzá, nagyon várom, hogy mit mond. Remélem még egybe lesz! Olyan nagyon jó érzés, hogy tudok sminkelni (soha nem tudtam) csak nem találom a nekem való színeket, formákat, mit, hogyan, mivel, stb..... ja,... fogyni is kéne! Nagyon féltem, magamnak sokkal jobb érzés! Gyógyuljatok, kezdők ne féljetek!
Emsi!
Köszi a képeket és a tippeket. Én nem mertem C-vitamint szedni, mert BB doktornő nagyon-nagyon a lelkemre kötötte, hogy ne tegyen műtét előtt. De utána fogok, bár az a 10 000 és 5000 mg brutál soknak tűnik. Amúgy nagyon szép lett a Te szemed is. ( Meg a másik "dolog" is fantasztikusan szép! :-)BB doktornőnél voltál te is? Nekem holnap lesz a nagy nap, este kaptam egy üzit, hogy 11-re menjek. Kérlek szorítsatok nekem, hogy tökéletesen sikerüljön minden. Nem izgulok és félek, elég edzett vagyok, csak szeretnék a pókhálóimtól és pufimtól megszabadulni! :-) Kingik! Egy kalappal Neked is!!!! Hamarosan jelentkezem!
:))
Szia!:)
Én nő vagyok, mégis elvesztem azokban a gyönyörű zöld szemekben, szóval megértelek!:))
Örülök, hogy elégedett vagy, ha ettől kerekebb lett a világod, akkor megérte, függetlenül a személyi számod első karakterétől.:)
Gyors regenerálódást!
A legjobbakat!
Ne aggódj, ez egy icurka műtét, sőt, inkább hívom beavatkozásnak, ami rettentő gyorsan gyógyul, a hegvonal annyira finom, és vékony, nem beszélve arról, hogy a szemhéj természetes hajlatában fut, hogy még vörösen is alig észrevehető, egy külső szemlélőnek még akkor sem nagyon tűnik fel, ha külön felhívod rá a figyelmét, később pedig, még te is alig találod...:)
Ügyes legyél!:)
:)
Így vagyok vele én is, ha vmit a fejembe vettem, azzal nem éri meg "külsősként" szembe rohanni, mert fájni fog a koccanás...:)
Sőt, ha nem vállalna el senki a távoli jövőben, sztem megoldanám magam, annyi műtéti videót, esettanulmányt láttam, olvastam, hogy néha már úgy érzem kisujjból kiráznám.:))
Ha egyszer visszautasítanak, keress meg, megnézzük mit tehetünk!:))