Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Cumus kedves:) meg tudod írni,pontosan milyen volt az alsó műtét? tényleg durvább műtét és nehezebben is gyógyul,mint a felső? ugyanúgy kékülsz stb? minden érdekel:) köszi
Az egyiken van ez a plusz redő,és amikor mondjuk hulla fáradtan kelek és be is van dagava a szemem,nagyon rondán néz ki,mire lelohad és beáll "normálisra"..Csúnya,de a doktornő is észrevette és korrigálják :) Azon kívül én 100%-ban elégedett vagyok a doktornővel. Az alsó szemhéjnál nekem nem kis ránc van,hanem sajnos nagyok,és se botox,semmi nem jó rá..és ráadásul még nem vagyok olyan korban hogy ennyire ráncosnak kéne lennie,de hát a gének sajna :( kedden reggel kifaggatom a doktornőt,mit ajánl,meg majd úgyis írok,mi volta műtéten. Nem jön senki kedden,csak én innen?
Sajnos nem vagyok elégedett.3 éve hezitáltam,olvasgattalak benneteket kis hősöket,aztán olyan szép képeket láttam, egyszerűnek tüntek ezek a műtétek és erőt merítettem.Jelzem ma is rászánnám magam,mert jobb mint volt,jobban látok,kitárult a világ:)csak mondjuk a lányom,aki sajna örökölte tőlem ezt a rálógó szemhéj problémát,hát Neki már a B.B.doktornőt fogom ajánlani:)
Milyen most az alsód 1 hetesen? Hogy látod?
És csak az egyik szemnél vagy mindkettőnél? Én is megyek pénteken, de most már jobban aggódom, ha nem annyira biztos a siker...én egy kis ránc miatt nem műtetném az alsót semmiképpen,nem szeretném ha 20 éves pasik belémszeretnének az én koromoban:)
nekem sokat segitett az összképen, tegnap volt egy hetes az alsó mütétem.
Egy ideig,de ez is annyira egyénre válogatja sztem :) én kedden reggel megyek a doktornőhöz (BB) egy kisebb korrekciós műtétre,mert lett egy plusz redő a szemhéjamon a belső szemzugnál..hogy mitől lett ilyen,nem tudom,de megműti..szerencsére:) én is gondolkozom az alsón is,nem tudom,ottni ráncok miatt jó e ez a megoldás:)
Lányok, nektek felső műtét után mennyi ideig volt reggelente duzzadt a szemhéjatok?
Ma -úgy összességében - látok pozitív változást. Az erősebben "meggyötört" szememben jobban ott van még a beteg-érzés. A még gyógyulatlan vágás-részeknél még eléggé érzékeny és duzzadt is még ezalatt. Holnap elkezdem kicsit tornáztatni ( persze kellő óvatosabban) , hogy olajozottabb legyen az izmok működése.
én is kaptam mind a két mütét után a Beátától egy-egy Cataflamt és egyaltalán nem fájt sem a fejem, sem a szemem.
A Cataflam csodaszer műtét után, jó is, hogy említettétek, mert már több alkalommal ki akartam írni a műtét előtt állóknak, hogy 1 szemet szerezzenek be, és műtét után közvetlenül érdemes be is venni, hadd szóljon! Aki BB-hez megy, tőle kaphat, nekem ő ajánlotta, aki nem, az 1 szemet hajtson fel vkitől mindenképpen, tökéletesen elmulasztja az érzéstelenítő felszívódása utáni sebfájdalmat, és kellemetlen lüktető fejfájást, elegendő 1 szemecske, később nagy valószínűséggel már nem lesz rá szükség, de akkor életmentő.
Nekem nem volt segítségem, egyedül buszoztam haza vidékre, ami így teljesen elviselhető volt, de Cataflam nélkül rendkívül megviselt volna az utazás.
Nekem az érzéstelenítő elmúltával nem csak a sebfájdalmam volt, hanem nagyon erős migrénem is, ami amúgy nem jellemző nálam. Valószínűleg a belém nyomott érzéstelenítők mellékhatása. Nálam is 1 db Cataflam megoldotta mindkettőt. A szememet is csak úgy hűtöttem, hogy steril gézt raktam a zselére és nem terheltem vele erősen a szemhéjat, csak annyira tettem rá, hogy kellemesen hűtse.
Én is jegeltem, itthon, jégzselével. ( kb. 15 perc alatt értünk haza a műtét után) Én nem kimondottan élveztem a jegelést, nagyon égett a szemem - a jegelés ellenére is - , de ezen egy cataflam segített.
Én kaptam BB-től, pedig nem kértem, sőt jeleztem is, hogy nem igénylem, mert könnyen begyullad az arcüregem, de azért azt mondta vigyem csak el.:)
Van szerintem bármelyik drogériában. Azt hiszem én még a Müllerben vettem az első operációkor.
nem kapunk ,de 500Ft az ára , azt hiszem a dm-ben vettem.
eküldöm a Drnö tel. számát és felhivod, a konzi ingyenes.
Lányok, varratszedés utáni képek a naplóban.
Ezt a jégszeműveget mindenki kap vagy vinni kell esetleg.
Én is mondtam neki elég könnyen kékülök, foghúzás után sokáig vérzek stb.
Konzultáció óta én se szedek c vitamint, viszont sok gyümölcsöt eszem, szeretném kivédeni az influenzát műtét előtt, erre mondja akkor a sok citrust is csökkentsem.
Megkérdezem műtét után mikor lehet elkezdeni a c vitamin szedését, plána ha még szivárogna.
Igazából akkor műtenek tb-re ha a látást zavaró a bőrtöbblet. .. Hivatalosan...
Nem , ez a Active Light. Anno a Bioptron lámpát a Zepter fejlesztette ki és arany áron adták.. pofátlanul drágán... aztán amikor lejárt a licensze, ugyanazt megcsinálták a magyarok is. negyed áron. Szóval ugyanazt tudja.
Nincs abban semmi kóros ha szivárog a vér és kékül a szem, csak tovább tart még meggyógyul, de attól még teljesen természetes folyamat.
Van aki azt is mondja, hogy nem jó a műtét után közvetlenül jegelni. Nekem adott a Doktornő egy jégszemüveget és hazafelé a kocsiban rátettem a szememre. Kimondottan jólesett a hideg.
Szia. Köszi a választ. Az a problémám, hogy nem tudom mi szükséges ahhoz, hogy ezt TB alapon csinálják meg és ne pedig plasztikai sebészt ajánljon... Mert lehet, hogy ő nem úgy látja, hogy nekem erre szükségem van, akkor sem, ha engem ez mérhetetlenül frusztrál... :( Ugyanis a barátaim nem látják a problémámat... :( Én viszont ezzel kelek és ezzel fekszem...
Nekem is azt mondta BB, hogy ne szedjek a műtét előtt legalább egy hétig C-vitamint, mert vérhígító. Igaz, én amúgy sem viszem túlzásba a fogyasztását, néhanap bekapok egy-egy 1000 mg-ost, de legtöbbször még ezt sem. Így is szivárgott a műtét napján mindkét szememből a vér, a belső szemzugnál. A vérnyomásom tök alacsony. Szerintem nem lehet annyira kóros, ha kicsit vérzik, mégiscsak meg lett 'nyaggatva' a bőr.
A zöld fény a Bioptron lámpa lenne Mézike? Mivel már nem sok idő van a mtétemig, és kevés időm lesz a gyógyulásra, szeretnék mindent bevetni a véraláfutások és nyomok eltüntetésére.
Elképesztő Kingik, hogy szinte semmi nyoma nem volt a műtétnek kb. 10 nappal a beavatkozás után. Te használtál valami különleges krémet vagy módszert? Amúgy nagyon szép lett az eredmény!
dr Kaszás Annamária megcsinálja neked TB-re
Ha normál ütemben gyógyulsz, akkor el tudod leplezni.
Sziasztok!
December végén írtam egyszer a fórumba. Azóta voltam konzultáción január második felében BB doktornőnél és megvan az időpontom is, ami február 25. Örülök, hogy időben eszméltem, mert alaposan meglepődtem, mikor megláttam a doktornő gömbölyödő pociját. Szóval örülök, hogy még befértem hozzá szülés előtt. Úgy ítélte meg a doktornő, hogy elég enyhe eltérés van csak a szemhéjamon, szóval felvetette, hogy gondoljam meg, hogy a felsőt akarom-e. Igazából engem az alsó szemhéjam zavar jobban, ami pergamenszerűen meggyűrődik mosolygáskor, alapállapotban még nincs baj. Én aztán úgy döntöttem, hogy megcsináltatom alul-felül, mert azért a felsőnél is van eltérés. És a doktornő szerint kb. 15 évre megoldódnak így a szemhéjgondjaim. Én amiatt izgulok, hogy március 15-én lakodalomba megyek, ami ugye 18 nappal lesz a műtét után. Szerintetek egy jó alapozóval és sminkkel el tudom takarni a műtét nyomait? Vidéken lakom, és igazából a családomon kívül nem akarom, hogy más tudjon a kis "akciómról". Mit gondoltok?