Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Én kozmetikusként dolgozom, és van egy vendégem aki most esett túl ezen. Az ő véleménye hogy nem volt veszélyes, bár a heg bőven látszik rajta, ha be van csukva a szeme. Ő a korrekció után 2 héttel már szempillát rakatott magának, 4D-set, zóval ő jól viselte, szép lett a szeme.
Személyes tapasztalatom nincs, de amit láttam az nem volt nagyon veszélyes, de nyilván nem mindegy ki és hol csináltatja :)
Nagyon szívesen!azért van ez a fórum,azért vagyunk itt hogy segítsünk 1másnak!:)
Jól gondold meg,van még időd!
Drága Anikó!
Látom ez a fránya szem nem engedi agysejtjeidet sorvadni, jó kis történetet találtál ki, ráadásul még a sántítás is! Nem vagy semmi! Remélem már nem sokáig kell "kreativoskodnod"! Most már abraka-dabra,tünjenek a foltok!
Szia,
Én Pukancsikot ismerem. kb 10 éve anyajegyet szedett le rólam, amit így varrt össze, hogy kétszer felszakadt a varrat. Ismerek olyat, akinek melleket csinált, és az teljesen normális lett. A lényeg, én a szememet egészen biztosan nem műttetném vele...
Sziasztok,
nekem is szemhéjplasztikára van/lenne szükségem. Még csak most kezdtem kutakodni, de ahogy így olvasgattam itt pár hsz-t jobb ha jobban utánanézek. Igazából nagyon nehéz így visszaolvasni a fórum hsz-eket, uh arra jutottam, hogy inkább a naplókat olvasnám el, bár még nem tudom az hogy működik. Leírnám a problémámat és akinek hasonló jellegű volt és hasznos figyelmeztetései lennének szívesen venném. Rejtett szemhéjam van, egy két hete még azt se tudtam, hogy ezt így hívják, nekem nem kifejezetten az idő múlása miatt van, (de lehet rosszabbodott idővel)20-as éveimben is ilyen volt, csak akkor nem zavart, sőt. Azonban az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem is érdeklődtem a sminkelés iránt, most hogy sminkelem/sminkelném magam jöttem rá a különböző sminkes videókat nézegetve, hogy mennyivel szebb/másabb azoknak a szemhéja akiknek nincs ez a probléma, és igazán nekem annyira csúnya, hogy nem is lehet szépen kisminkelni a szemem, mert hurkásodik a szélső szemzugban a bőröm :( Na szóval eljutottam odáig, hogy akkor tényleg meg kéne már műteni, de itt jön a bökkenő, hogy el is ronthatják, szerencsére rögtön belefutottam egy ilyen képbe, bár bevallom, nem tartom annyira vészesnek, ha nekem olyan lenne még az se zavarna, az is jobb lenne, mint most. Egyébként amúgy is ilyen alapos, utána nézős típus vagyok, csak hajlamos az ember még is gyorsan dönteni, ha rábukkan egy jó ajánlatra ez történt most velem. Hogy az I...hegyi Klinikán (Bp) most akciós a szemhéjplasztika, 50%-kal olcsóbb, ami nem kevés kedvezmény! De mivel nem vagy járatos ezekben a dolgokban bizalmatlan vagyok, hogy vajon, hogy tudnak ekkora kedvezményt adni, mikor egy másik oldalon meg hosszan ecsetelik, hogy miért ilyen drága is egy beavatkozás (bármelyik). Szoktak akciózni ezek a plasztikai sebészetek? És most pont a szemhéj plasztikára adnak engedményt, hallottatok már ilyesmiről? Illetve, ha ebben nincs semmi gáz,hogy olcsóbb, akkor ki milyen véleménnyel van az ottani sebészekről:
Dr. Jósvay János
Dr. Pesthy Pál
Dr. Pukancsik János
ismeritek őket?
Remélem nem voltam túl kusza és tudtok segíteni személyes tapasztalatokkal!
Előre is köszi.
A jelenleg lábadozóknak mielőbbi gyógyulást!
Üdv
E.
Szia!
Szerencsés vagy vagy, hogy idekeveredtél!
Sok sikert a szépüléshez, gondolom majd másnál.
Dr. Bálint Beáta
Dr. Tönköl Tamás
Nevüket beírva megtalálod a honlapjaikat.
Az utóbbi időben a fórumozók közül többen jártak náluk, és elégedettek voltak az eredményel.
Én egy hét múlva megyek korrekciós műtétre TT-hez, megírom majd a tapasztalataimat.
Anikó drága! Ne aggódj már annyit a kék foltok miatt!! Azok elmúlnak most már hamar, Te meg egész életedben vagy legalábbis az elkövetkezendő 10 évben örülni fogsz a szép, fiatal szemeidnek, ahányszor csak tükörbe nézel!!!
Most még 1-2 hétig kerüld a tükröket és aludj amennyit csak bírsz! Még ha egy hónap is mire felszívódik: vesd már össze azzal hány évet kapsz cserébe!!! Egyél C-vitamint, kenegesd valamelyik gyógykrémmel és ne foglalkozz vele. Hidd el megérte!