Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nekem azt mondta hívjuk telefonon,kb május közepére tervezi a kezdést
Kihez mész?
Remek beszámoló, intelligens, elfogulatlan, informatív, köszönöm! Már tapasszal együtt is kétszer akkor a szemrésed, mint korábban, nagyon bizakodó vagyok! Ha ez is a Mézike-féle színvonal lesz, akkor TT már biztosan nem lesz próbaidős errefelé!:)
Szeretem a humorod, minőségi!:)
Szia Iluska! Én is nagyon örülök, hogy ilyen könnyedén túl vagy a nehezén :)
Ennek már csak jó vége lehet :) Vigyázz magadra és jelentkezz, ha van újabb fejlemény, nagyon várjuk!
Drága Iluska!
HAJRÁ, ÖRÖM, GYÓGYULÁS, SZÉPSÉG!
még hogy töröltékkkk?????
Én meg mondom kíváncsiskodom a Google segítségével a TGY -ről....az egyik oldalról egy Trójait blokkolt a gépem. Vajon miért csatolhatták az oldalához????:)))
Szia!
Igen BB. nagyon aranyos még az olyan félőseknek is mint én, teljesen eltereli a figyelmét.
Igaz én kértem, mivel itt olvastam hogy tájékoztat mikor mi történik. Mondtan neki én nem szeretném tudni mi történik, mivel majrés vagyok. Nem volt semmi probléma másról beszélgettünk.
A szem kinyítástól is tartottam, tényleg nem volt vészes az se.
Mindenkinek csak azt ajánlom, ha majrés BB-t válassza, nála minimálisra csökken a félelem.
Kaptam!
Egy szinttel lejjebb, a büfében :-)
Jaj, különben BB-nél én is így éltem meg a műtétet, imádtam minden percét, élvezettel hallgattam, ahogyan részletesen elmagyarázta mit művel velem, egy percig nem éreztette, hogy terhes lenne számára a kérdésáradat, amivel folyamatosan bombáztam szegényt, sőt, inkább úgy tűnt szeret a szakmájáról beszélni.
Klassz nap volt, örülök, hogy te is így élted meg!
Biztos jobb,jó lesz,reméljük ua mintha az első lenne:)
A többihez nem írok semmit,úgy is törölnék a véleményemet az orvosról,a klinika meg olyan mint a vezető főorvos,....
Szia Iluska!
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, és nincs kellemetlen érzésed, nekünk is hasonlóan telt BB-nél.
Vigyázz magadra szépülésed érdekébe pihenjél, gyorsan eltellik a gyógyulási idő.
Üdv: Dóra
Hát ez fantörpikus, rettentően örülök a kellemes élményeknek, egészen klassz eredmény kell bujkáljon a tapaszok alatt!
Gyors regenerálódást, bár, ahogy írod nincs szükséged ez ügyben munícióra!Vigyázz magadra, és várom a frissítéseket, nem beszélve a péntekről!
Különben kaptál végül süteményt?:))