Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

11632. katicza (válaszként erre: 11624. - MVeronika)
2014. nov. 2. 09:03
A kókusz olajat imádom,bár mindig hozatok. (itthon is van). A komedogén indexe magas, szóval ha vannak zsírosabb területek,ott lehet kapsz egy két pattit ajándékba.:) De pláne télen (sheával együtt) csodás hidratáló hatása van. Én krémeket egyáltalán nem használok. (amióta a hatóanyag elemzővel pár éve megbarátkoztam).
11631. katicza (válaszként erre: 11625. - MVeronika)
2014. nov. 2. 08:59
Semmi olyat ne tégy amivel kapcsolatban ellenénérzésed van. Meggyőződésem,hogy találunk olyan szakembert aki ehhez ért. Nem vagyok biztos benne,hogy esetleg egy részleges arcplasztika nem lenne megoldás. Csak hangosan gondolkodom,hisz olvastam az orvosi véleményt.Ami bizony sokszor különbözik. Dr Jósvay Jánost jó sebésznek tartom a szt Imrében ,ha jól tudom hétfőnként du van konzija.A legóvatosabb doki, ugyanakkor alapos, ő a Szt I. o. vezető főorvosa.Ingyenes a konzultáció és még zsírt sem akar beléd tölteni ;)))
11630. katicza (válaszként erre: 11624. - MVeronika)
2014. nov. 2. 08:54
Esküdj van emu olaj:-D (közben megnéztem van). Csak 'viccoltam.Gondoltam együtt megrendeljük a pipit és felváltva gondozzuk;) Ha a fejünknek nem is a pszichénknek jót tesz és az szépít:))
11629. katicza (válaszként erre: 11618. - MVeronika)
2014. nov. 2. 08:47
Tee..tuti ez a transz..izében módszer..hogy a frászban hagyhattad ki? :-D
11628. MVeronika (válaszként erre: 11627. - 993dda84ef)
2014. nov. 2. 08:09

Egész biztos kiírja majd szerintem a honlapra.

Most jól elbizonytalanodtam, hogy jó volt-e kiírni ide a BL doktort. Egyrészt, ha olvassa, márpedig biztos, hogy esik neki. De ez a kisebbik baj, inkább, hogy akkor ezek alapján csinálhat egy jobb benyomást keltő díszletet, és akkor több ember esik áldozatul.

11627. 993dda84ef (válaszként erre: 11619. - MVeronika)
2014. nov. 2. 07:42
Köszönöm szépen, akkor résen leszek, hátha a honlapján közöl majd információkat róla.
11626. MVeronika
2014. nov. 1. 22:04
A szememen nem húzkodtam, annyit azért leírtak hozzá.
11625. MVeronika (válaszként erre: 11616. - Katicza)
2014. nov. 1. 22:00

Azt én is hallottam, hogy növeszti a pillákat a ricinus, de sajnos én nem vettem észre ilyen hatását. Gyógyszertárban nagyon olcsó. Annyit adnak ki, amennyi szájon át se halálos, ha mondod, hogy kozmetikai célra kell, akkor van, aki mer adni többet is.

Á, nem akarom a hialuront, mert rövid hatású és nekem az egész arcom szétesett. Igazándiból nem akarok semmit, csak visszacsinálni az egészet. Most kért változat között vergődök, értelmes szempontom nincs, akkor lenne csak, ha látnám, melyiknek mi lesz a vége.

Köszönöm szépen a gondolkodást! Nekem már az se megy. Néha arra gondolok, hogy az agyamnak is ártott, az is zsír, vagy hogy rákos leszek. (Bocsánat)

Állítólag a szemgolyóban lévő zsírt is oldja, szemen nem szabad RF-t épp ezért. Miért nem előre néztem meg ezeket.

11624. MVeronika (válaszként erre: 11616. - Katicza)
2014. nov. 1. 21:54

Miért? Ezek tök jók és épp most akartam a kókuszolajat kipróbálni, de még nem fogyott el szegény emu.

Juj. Mit csináltak a szempilláddal? Az emuolajnak megvan még a fele. Ha kint hagyom, jó az állaga, folyik, de állítólag megavasodik hamar. Ezért hűtőbe rakom, ott meg megkeményedik és ezt is hurkapálcikával kell kipiszkálni. Az a baj, hogy így rendelve még drágább szerintem, a posta ugyanannyi. 10e forintre jött ki a kétdecis üveg úgy, hogy a szállítás nem került semmibe. Jó, jó, de nem csodaszer ez sem.

Az argánolajat dicsérik még, de az is akkor még várhat az emura.

Mindnek van valami abszolút eredeti és csakazhatásos lelőhelye, ahogy látom, az emuolajat a Montana farm hirdeti így, az argánolajat magyar honlapon láttam.

11623. MVeronika (válaszként erre: 11615. - Katicza)
2014. nov. 1. 21:47
Nekem azt mondta BB, hogy van aki azt mondja, hogy a zsírt lehet ...(idegen szó, amire nem emlékszem, de szétken, szétoszlat értelemben), de hát az (másik szó, amire nem emlékszem, humbug értelemben).
11622. MVeronika (válaszként erre: 11612. - 993dda84ef)
2014. nov. 1. 21:44
Hú, köszönjük szépen.
11621. MVeronika (válaszként erre: 11614. - Tanti59)
2014. nov. 1. 21:44
Ki az a tanítvány és hol dolgozik? Ugyanott?
11620. MVeronika (válaszként erre: 11614. - Tanti59)
2014. nov. 1. 21:43

Hú, de jó, hogy mondtad. Köszi. Nekem csak a 3.-ról volt személyes tapasztalatom, de más ügyben voltam, mert lézeres szemjavítás után érdeklődtem, de valami hasonló benyomásom volt, érintőlegesen rákérdeztem az alsó plasztikára, de zavaros volt és nem akarta volna, viszont akkor már én sem. Neki van egy férje, aki plasztikai sebész ugyanott. És ő milyen?

A SzE szemhéplasztikája tetszett, de nem volt jelentős hatása az arcon, mert az illető szemhéj egy nagyon erősen dohányzó hölgyhöz tartozik. Arról viszont nem az orvos tehet.

LO dolgozik, úgy tudom, de a bejelentkezős nővérke kissé bonyolult lélek volt, és személyes sértésnek vette a telefonálásomat, így aztán nem erőltettem. A doktornő attól még lehet szuper is. PZ-nél nem voltam, annyit hallottam, hogy szemenként 80ezer Ft.

11619. MVeronika (válaszként erre: 11611. - 993dda84ef)
2014. nov. 1. 21:36
Csak annyit mondott, ha jól értettem és ez nem biztos, hogy még most tanulja ki a felesége az amerikai feltalálótól. Februárban indul először, még nincs meghirdetve. Arcplasztika helyett javasolta.
11618. MVeronika (válaszként erre: 11609. - 993dda84ef)
2014. nov. 1. 21:33
De az is lehet, hogy csak egy csúnya előítéletet terjesztünk, és megakadályozzuk, hogy egy zseni kifejlessze a hurkapálcás, transbulbaris módszert.
11617. katicza (válaszként erre: 11605. - MVeronika)
2014. nov. 1. 20:47
Megértem azok után amin kersztül mentél,de biztosan kifundálunk valamit. Ha nem géppel, hát máshogy.Hyaluronos töltögetés még opció (szemkörnyékre tilos),de kb 1 hónap a hatása,valami hosszabb távú megoldás kellene,biztos van is. Megtaláljuk!
11616. katicza (válaszként erre: 11606. - MVeronika)
2014. nov. 1. 20:42
NNa akkor olajokból sem én leszek a stréber.:-D Ha emut rendelsz Amcsiból,felezzük a költségeket.Ha még lenne kedvem bármit is kenni magamra az a ricinus,mert a műtőasztalon felejtettem a szempillám.Ha az utánam következők megtalálják..légyszi...még használnám:))
11615. katicza (válaszként erre: 11612. - 993dda84ef)
2014. nov. 1. 20:38

Valóban izgalmas eljárás,csak kérdés ki az aki gyakorolja Magyarhonban? Az említett doktor lenne az?:)nem jegyeztem meg a nevét,pusztán a plasztikusan leírt rendelő maradt az elmémben...

A zsíroszlatásról hallottam,még emlékszem kérdeztem BB-t is róla,de ő nem csinálja.(vagy lehet csak nálam nem). Szóval..nem vagyok túlinformált.

p.s: tényleg izgi ahogy a zsírocskákat kihalásszák, mint valami kis meztelen zsigákat (na már agyamra ment a szemhéj plaszt)

11614. tanti59 (válaszként erre: 11608. - MVeronika)
2014. nov. 1. 19:46

1...jó

2.nem dolgozik már....én így tudom,viszont van helyette a tanítványa ,aki szemész plasztikai sebész

3.....nem jó

4....jó

11613. tanti59 (válaszként erre: 11607. - Kori54)
2014. nov. 1. 19:43

Erről még nem halottam:(

Teszek róla maradjon is :)

11612. 993dda84ef
2014. nov. 1. 19:37

Na, gyorsan találtam is egy videót.

A kötőhártyán keresztül ejtett metszésből indított alsó szemhéjműtét. Nagyon szépen el is magyarázza a pali a műveletet, bár igen látványos. ...és a zsírhalászat, csudálatos!:)))

[link]

11611. 993dda84ef (válaszként erre: 11592. - MVeronika)
2014. nov. 1. 19:34
Veronika, ehhez az arctornához van valami internetes elérhetőség, vagy csak szóban utalt rá TT a konzultáció alkalmával? Igen célzott lehet egy olyan arctorna, ami kimondottan az arc szépészeti beavatkozásaival foglalkozó orvoshoz kötődik. Kíváncsi lennék, nagyon. Tönköl honlapján nem találtam, bár lehet, hogy csak nem kerestem eléggé abban a 10 másodpercben, amit ott töltöttem?!
11610. 993dda84ef (válaszként erre: 11591. - Katicza)
2014. nov. 1. 19:32

Ez a kötőhártyán keresztül ejtett metszésből indított beavatkozás nem ördögtől való dolog, igen elterjedt módja az alsó szemhéjplasztikai műtéteknek, legalábbis nemzetközi fórumokon ezzel lehet találkozni, és az elérhető "szakirodalma" is nagy. Láttam már korábban több videót is a témában, tényleg egészen leegyszerűsíti a műtétet ez a megoldás, viszont akkor alkalmazzák leginkább, ha kizárólag zsírszövetet kell eltávolítani, bőrtöbbletet nem.

Teljesen jogosan merült fel a kérdés, hogy akkor vajon nem marad -e bőrtöbblet is az adott területen. Ezt általában úgy küszöbölik ki, hogy a kibányászott zsír egy részét szépen elkenik az arccsont felső részén, ahol az eltávolított zsír miatt bemélyedés keletkezett. Erről mindjárt próbálok keresni nektek egy videót, amit belinkelek hozzá, úgy könnyebben elképzelhető, és nem utolsó sorban igen érdekes, mert tényleg pikk-pakk melónak látszik. Ahogy a zsírt kihalásszák, azért egyenesen oda vagyok, meg visszafele, bármikor lennék én a halász, nagyon élvezném.:))

Mégis azt mondom, hogy hiába a látványos videók, meggyőző elméletek, nemzetközi álláspontok, amíg nincs hozzá itt, a hazai fórumokon elérhető referencia, én csak akkor tudnám ezt a módszert jó szívvel ajánlani másnak, ha olyan orvos javasolná neki, aki itt már meggyőzött minket a szakértelméről( T.T./B.B.) Viszont referencia hiányában, semmiképpen.

Keresem a videót.

11609. 993dda84ef
2014. nov. 1. 19:28

Ez a lírás tényleg kísértetiesen hasonlít a Mézike naplójában olvashatóhoz, nemcsak abban, hogy éppen annyira érzékletes, de a helyszín még így látatlanban is beazonosítható. Őrület.

Ezért annyira hasznos egy ilyen fórum, azzal, hogy veszitek a fáradságot, hogy ilyen részletesen beszámoljatok, igen komoly önkéntes tevékenységet folytattok, gyanítom, hogy rengeteg leányzót mentettek meg már a szerencsétlenül járt páciensek beszámolói. Nem győzöm leírni, hogy mekkora kincs minden efféle megnyilvánulás!!

11608. MVeronika
2014. nov. 1. 19:21

Még néhány ötlet szemhéjplasztikákhoz, ha valaki le akar térni a PP-TT járt utakról, de személyes tapasztalatom nincs, csak gugliban találtam:

Nagy Zoltán Zsolt: alsó, felső

[link]

Lukáts Olga: csak felső

[link]

Ratkay Imola: inkább felső

[link]

Szatmáry Enikőtől viszont láttam valakinél szép szemet. MÁV Kórház, azt hiszem, csak felső

11607. kori54 (válaszként erre: 11597. - Tanti59)
2014. nov. 1. 19:10

Igen, ezt írják a guglin "Előfordulhat, hogy egyes találatokat az európai uniós adatvédelmi törvény értelmében eltávolítottunk"

De róla még így is maradt fenn egy jó pár negatív beírás. Nem volt alapos ebben sem :)

11606. MVeronika (válaszként erre: 11602. - Katicza)
2014. nov. 1. 19:01

Az olajok nekem is nagyon beváltak, amíg ép volt a bőröm: ricinus olaj (meginni nem szabad, életveszélyes), emu olaj (a madár emu, de az túl drága és külföldről kell rendelni, nekem a barátnőm hozta Amerikából).

Csukamájolajat is szedek, az A és D vitamin és olcsó, gyógyszertári, csak napi 1 teáskanál max.

Meg én soha mást nem használtam az arcomra ezeken kívül, csak ami gyógyszernek van minősítve: Panthenol spré, Bepanthen kenőcs. Nekem beváltak, beszívódtak fürdés, mosdás után.

11605. MVeronika (válaszként erre: 11603. - Katicza)
2014. nov. 1. 18:56

Nem jött közbe,legalább is nincs olyan jele, amit észrevennék. És az nem is lenne olyan gyors, hogy egy óra leforgás alatt ekkora romlást csinál, ráadásul az arc lecsúszása egybeesik az RF gép kezelőfejének az arcon való mozgatásával. Igaz, ennek a valószínűség sem nulla :).

Nem merek már gépezni, csak a klaviatúrán keresztül. Félek és lézerről is vannak rossz hírek (szintén a másik oldalon írtuk: iplandlaserdamages). Igaz: jók is. De én már nem merem. Köszi, hogy gondolkodsz nekem. Lassan lemondok midenről. Vagy nem... még gondolkodom. Ha döntöttem, csinálok fényképes titkos naplót, bár még nem tudom, hogy kell. Mindjárt megnézem.

11604. MVeronika (válaszként erre: 11593. - Katicza)
2014. nov. 1. 18:50
:) ez jó. mindig lesz munkája
11603. katicza (válaszként erre: 11601. - MVeronika)
2014. nov. 1. 18:45

Már elolvastam,és őszintén sajnálom ami történt. Nem játszott közbe esetleges hormonális változás. (bocsánat a személyes kérdésért).

Amit én tennék:lejjebb.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook