Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

11515. szolesz (válaszként erre: 11490. - Katicza)
2014. okt. 29. 11:12

Bálint Bea szülés előtt a Bársony Lézerklinikán is dolgozott, többször beszéltem vele az ott végzett Thread Lifting=felszívódó szálas arckontúrkezelés kezelésről, ő határozottan ellene van, egyáltalán nem ajánlja az esetleges későbbi gyulladások miatt, amik egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkeznek, szerinte nem ad akkora pozitív változást, hogy megérje kockáztatni. Ez lenne az FTC kezelés?

[link]

11514. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11512. - Katicza)
2014. okt. 29. 10:50

Igen, én is úgy látom hogy izgatott vagyok :-D

írtad hogy alsó, én meg meg kérdezem: mikor lesz az alsó? !:-D

11513. katicza
2014. okt. 29. 10:31
Ja,szilikon tapasz hegekre(valahol olvastam, hogy valamelyik fórumtársunk használja) felejtő.(szegény "doktornénit" lebombáztam a kérdéseimmel:))
11512. katicza (válaszként erre: 11510. - Kiss Ildikó)
2014. okt. 29. 10:26
Tegnap volt,és alsó szemhéj:) Látom izgatott vagy,nyugi.(én is az voltam,de a legjobb kezekben vagy,szakmailag ,emberileg egyaránt). Én egy belilulós típus vagyok,pár hét múlva leszez "kóser",de van alapozóm,vettem egy feles DM-es szemcsit és szexy titkárnőset játszom:))
11511. katicza (válaszként erre: 11492. - Mézike05)
2014. okt. 29. 10:23
Hu,ha belegondolok,hogy Sashegyihez akartam menni,ha jól emlékszem azzal "estem be" erre a fórumra,hogy ugye ő a legjobb..Még megnéztem a népszerűségi listát is,ahol előkelő helyen végzett. (igen azóta tudom,ezek a statisztikák mennyit érnek)..Nagyon örülök,hogy megtaláltad a megfelelő orvost és újra szép vagy!Egy tuti...(én biztos erőszakosabb-érdekérvényesítőbb-kiállhatatlanabb:-D:) alkat vagyok, visszamentem volna a pénzemért,különösen az ő által készített műtét utáni fotóval,meg a helyretett mostanival...Ugyanis milyen érvvel álhatott volna elő? Valami orvosi hablattyal (amikor a laikust hülyének nézik,holott pusztán laikus...),hogy a Te szemedet csak így lehetett helyrehozni,..de hoppá...íme a bizonyíték.Sikerült, szép és Neked jár a pénzed,mert gondolom nem tombolán nyerted...Bocsi,hogy okoskodom,mindannyian máshogy éljük meg ezeket a dolgokat..Lényeg: örülök,hogy szép lettél!(én még gyógyulóban):)
11510. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11508. - Katicza)
2014. okt. 29. 10:22

Akkor a nehezén túl vagy :-)

holnap lesz varrat szedés?

Az alsót meg fogod csinaltatni? Nekem az alsóra BB a december első napjait ajánlotta

11509. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11507. - Katicza)
2014. okt. 29. 10:19

Igen igen, mázlista vagyok hogy péntekre van egy hely :-)

most látom hogy a holnapot írtam, lányos zavaromba azt hittem csütörtök van :-D

11508. katicza (válaszként erre: 11506. - Kiss Ildikó)
2014. okt. 29. 10:04
MINDEN rendben lesz,a a felső plaszt sokkal könnyebb beavatkozás,szép leszel.Én most vagyok 7. napos alsó szemhéjas,teljes gyógyulásom után mutatok képeket.Nagyon érzékeny a bőröm így még színkavalkádos (minden festő bennem gyönyörködne):-D,de csak türelem kérdése.
11507. katicza (válaszként erre: 11497. - Kiss Ildikó)
2014. okt. 29. 10:01
Oksa,akkor minden rendben és még mázlista is vagy!!Ez az op csak jó lehet, az égiek is így akarják:)
11506. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11504. - Katicza)
2014. okt. 29. 10:00

Nagyon köszi! Igen mondta hogy ma nem lesz

tegnap beszéltem vele személyesen :-)

holnap csinálja a felső szemhéjamat

írok ide ha túl vagyok rajta!

Szorítsatok csajok! :-)

11505. katicza (válaszként erre: 11492. - Mézike05)
2014. okt. 29. 09:58
No,megnézem az interaktivitásodat Mézike,ha nem veszed zokon. Remélem csak kicsit nem vagy elégedett,és az a kicsi korrigálható!
11504. katicza (válaszként erre: 11494. - Kiss Ildikó)
2014. okt. 29. 09:57
Ildikó sms-t küldj! Ma semmiképp nem menj sehová,BB elutazott.Holnap lesz.
2014. okt. 29. 06:25
nagyon bátrak vagytok...képtelen lettem volna vezetni ..
11502. Velvet67 (válaszként erre: 11501. - Mannus)
2014. okt. 28. 22:02

óóó, Te kis hős! :) azért máskor óvatosabban :)

Szemműtét után én is egyedül mentem haza az autóval:)

11501. Mannus (válaszként erre: 11488. - Mézike05)
2014. okt. 28. 20:50

Akkor, most kicsit részletekbe bocsájtkozom.

A beavatkozás napján bár nagyon határozottan érkeztem, megis tudatalatt "betoji"voltam. Nem tudtam sehogy sem összeszámolni a fránya szálak számát! Aztán akkor tudatosult bennem, hogy "önkívületi"állapotban lehettem, mikor a klinika melletti parkolóházból kijövet csak nem akart kiengedni a sorompó, hiába fizettem ki a parkolódíjat! Mikor már harmadjára húztam le a vonalkódot a parkolóőr nem bírta megállni, hogy ne szóljon ki a mikrofonon, hogy"Hölgyem! Ha nem az I.EA áruház parkolójegyét dugdosná a leolvasóba, akkor talán ki tudna menni!" :D :D Na ekkor már lepadlóztam! Utána jött csak a "feketeleves"!Hazafelé menet az autópályán, mikor már kezdett elmúlni az érzéstelenítő és kezdtem érezni a kellemetlen forróságot, kitaláltam, hogy megállok még az üzletben valami hideget venni, aztán az talán lehűti a képem! Ha hiszitek, ha nem, a fagyasztott zsemlegombóc nyert, így az autópályán már azzal hűtöttem az ábrázatom.Ettől persze nem tudtam igazán száguldozni(mert hát fél kézzel vezetni veszélyes! Így senki se utánozzon!)A kívülálló tudatlanok, mind azt hitték, hogy mobilozok vezetés közben!:D így aztán bizonyára anyukám elég sokat csukolhatott otthon, mert elég sokan emlegették szegénykémet)Természetesen a visszapillantóban néha megszemléltem magam és inkább már el is elálítottam, mert azt hittem, hogy ismét küzdhetek majd a kék-zöld-lila-sárga foltokkal.Aztán még egy sztárfotó is készült rólam, mert a 60-as táblánál 75-80 km/h val mehettem, mikor egy autónyi rend őre mosolygott rám vissza a mérőautóból. Nem vagyok babonás, de ezek után már csak rosszra számítottam az elkövetkezendő napokban. De nem adtam fel és már kezdtem magam nyugtatgatni, hogy "Ne aggódj, nyugi....ezután már csak jó következhet! És lám,a legnagyobb meglepetésemre másnapra nem lettem színes, de ezt csakis a fagyasztós "szépséggombócaimnak" köszönhettem!

:)

11500. Mannus (válaszként erre: 11487. - Velvet67)
2014. okt. 28. 20:25
:) A pasira gondoltak, de volt olyan is aki azt gondolta, hogy "másállapotos" vagyok! Hi-hi. Pedig, csak kivirultam mint a rózsa.:)
11499. tanti59
2014. okt. 28. 17:53
Szivesen:)
2014. okt. 28. 17:12

syringoma lézeres kezelésen voltam 2013 tavaszán Nyíregyházán egy szemész orvosnál

ma BB megdicsérte hogy szép munka:-)

48 db-ot égettek el, másfél év alatt nem nőtt vissza

11497. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11495. - Tanti59)
2014. okt. 28. 17:09

jó hírek! :-)

egy órán belül hívott

már találkoztam vele személyesen is délután

megnézte a szemem

most pénteken meg is csinálja a felső szemhéjamat

valaki le mondta a pénteket nála, így be fértem :-)

nagyon köszi a segítséget! tündér vagy! :-)

11496. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11495. - Tanti59)
2014. okt. 28. 12:05
nagyon köszi :-)
11495. tanti59 (válaszként erre: 11494. - Kiss Ildikó)
2014. okt. 28. 12:03
Írj 1 üzit a telójára,...vissza fog hívni
11494. Kiss Ildikó (válaszként erre: 11493. - Tanti59)
2014. okt. 28. 12:01

van egy telefonszám, azt hívtam ma 2 x

nem vette fel senki, meg próbálom 18 óra után ahogy itt a fórumon tanácsolták

írtam e-mailt BB doktornőnek :-)

csak arra gondoltam ha nem sikerül telefonálni vagy nem kapok választ az e-mailre akkor holnap reggel el mennék 9 órára a Bokor utcába :-)

11493. tanti59 (válaszként erre: 11491. - Kiss Ildikó)
2014. okt. 28. 11:51
Hívd fel:)
11492. Mézike05 (válaszként erre: 11490. - Katicza)
2014. okt. 28. 11:35
Akkor hajrá csajok, akiket a BB műtött vagy fog műteni, faggatózzatok kicsit és osszátok meg. Engem sajnos nem ő műtött, így én nem találkozom vele. Az biztos, hogy nem mindegy, hogy kinek a keze alá fekszünk, ezt én már nagyon is megtapasztaltam:((
2014. okt. 28. 10:55

Sziasztok!

meg szeretném tőletek kérdezni hogy BB-hez szerdánként 9-14-ig lehet menni a Bokor utcába időpont kérésre?

köszönöm a választ! :-)

11490. katicza (válaszként erre: 11489. - Mézike05)
2014. okt. 28. 10:03

Érdemes ezekről a beavatkozásról BB-t kérdezni. Nem pusztán szemhéj a specialitása,nagyon sokat tud az egyéb szépészeti megoldásokról is.Nem egyről lebeszél,mert -bármily megdöbbentő -,évekkel később is okozhatnak problémát,gyulladásos panaszokat.Pár éve még a szilikonos töltést,mint hosszantartó megoldást számtalan plaszt sebész alkalmazta,ma már alig találsz olyat,a negativ statisztika miatt.

A szálbehúzásról szintén nem volt jó véleménnyel (de ez egyáltalán nem biztos hogy az FTC!!). Én mindenesetre óvatos vagyok, de nagyon örülök,ha bárkinek bármelyik ujdonság bevált,szebb lett jobban érzi magát tőle!

11489. Mézike05 (válaszként erre: 11483. - Mannus)
2014. okt. 28. 09:31
Szerintem remekül sikerült a szemhéj és az FTC is. Évtizedes fiatalodás első ránézésre is. Azt nem mondta a dokinő, hogy mennyire stabil az FTC? Értem ez alatt azt, hogy pl elfekszem éjjel az arcomat, vagy mondjuk erősen mosok hajat, ami föl-le rángatja az arc bőrét is, vagy erősebben mosom vagy radírozom az arcomat, akkor ezek a szálak nem szakadhatnak el vagy nem mozdulnak el? Nekem mindig vannak ilyen félelmeim a szálas dolgokkal kapcsolatban. Most tényleg olvas az ember rémisztő dolgokat, de lehet, hogy azok mögött nem egynek a helytelen beültetés az oka... rutintalanság, hozzá nem értés, mi pedig hajlamosak vaagyunk beparázni, és a módszert vágni a sutba. Ezért jó, ha van saját tapasztalat azt osszuk meg és nevezzük meg az orvost is, mert azért a te arcod Mannus, egy referencia és nem is akármilyen. Többet ér mint bármelyik orvos flancos honlapja.
11488. Mézike05 (válaszként erre: 11482. - Mannus)
2014. okt. 28. 09:16
FTC:))
11487. Velvet67 (válaszként erre: 11469. - Mannus)
2014. okt. 28. 00:19
Hello :) mit szóltak a kollégák? észrevették a nagy változást vagy csak azt hiszik, hogy új pasid van ? :))
11486. Velvet67 (válaszként erre: 11481. - Leleme)
2014. okt. 27. 23:24
Nekem is van... húzódik a bőr, mert meg lett feszítve. Nemrég voltam kontrollon, BB kicsit rálézerezett. Egyik szememnél teljesen eltűnt a másiknál sajna még maradt egy kicsi. Én éjszakára egyébként is Mepiform tapaszt szoktam tenni a hegek miatt és ide is. Reggelre mindig gyönyörű sima lesz, de sajna napközben visszajön. Jövő hónap 5-én leszek 2 hónapos. Elégedett vagyok nagyon így is, valamikor jövőre bevállalom az alsót is.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook