Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Bálint Bea szülés előtt a Bársony Lézerklinikán is dolgozott, többször beszéltem vele az ott végzett Thread Lifting=felszívódó szálas arckontúrkezelés kezelésről, ő határozottan ellene van, egyáltalán nem ajánlja az esetleges későbbi gyulladások miatt, amik egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkeznek, szerinte nem ad akkora pozitív változást, hogy megérje kockáztatni. Ez lenne az FTC kezelés?
Igen, én is úgy látom hogy izgatott vagyok :-D
írtad hogy alsó, én meg meg kérdezem: mikor lesz az alsó? !:-D
Akkor a nehezén túl vagy :-)
holnap lesz varrat szedés?
Az alsót meg fogod csinaltatni? Nekem az alsóra BB a december első napjait ajánlotta
Igen igen, mázlista vagyok hogy péntekre van egy hely :-)
most látom hogy a holnapot írtam, lányos zavaromba azt hittem csütörtök van :-D
Nagyon köszi! Igen mondta hogy ma nem lesz
tegnap beszéltem vele személyesen :-)
holnap csinálja a felső szemhéjamat
írok ide ha túl vagyok rajta!
Szorítsatok csajok! :-)
óóó, Te kis hős! :) azért máskor óvatosabban :)
Szemműtét után én is egyedül mentem haza az autóval:)
Akkor, most kicsit részletekbe bocsájtkozom.
A beavatkozás napján bár nagyon határozottan érkeztem, megis tudatalatt "betoji"voltam. Nem tudtam sehogy sem összeszámolni a fránya szálak számát! Aztán akkor tudatosult bennem, hogy "önkívületi"állapotban lehettem, mikor a klinika melletti parkolóházból kijövet csak nem akart kiengedni a sorompó, hiába fizettem ki a parkolódíjat! Mikor már harmadjára húztam le a vonalkódot a parkolóőr nem bírta megállni, hogy ne szóljon ki a mikrofonon, hogy"Hölgyem! Ha nem az I.EA áruház parkolójegyét dugdosná a leolvasóba, akkor talán ki tudna menni!" :D :D Na ekkor már lepadlóztam! Utána jött csak a "feketeleves"!Hazafelé menet az autópályán, mikor már kezdett elmúlni az érzéstelenítő és kezdtem érezni a kellemetlen forróságot, kitaláltam, hogy megállok még az üzletben valami hideget venni, aztán az talán lehűti a képem! Ha hiszitek, ha nem, a fagyasztott zsemlegombóc nyert, így az autópályán már azzal hűtöttem az ábrázatom.Ettől persze nem tudtam igazán száguldozni(mert hát fél kézzel vezetni veszélyes! Így senki se utánozzon!)A kívülálló tudatlanok, mind azt hitték, hogy mobilozok vezetés közben!:D így aztán bizonyára anyukám elég sokat csukolhatott otthon, mert elég sokan emlegették szegénykémet)Természetesen a visszapillantóban néha megszemléltem magam és inkább már el is elálítottam, mert azt hittem, hogy ismét küzdhetek majd a kék-zöld-lila-sárga foltokkal.Aztán még egy sztárfotó is készült rólam, mert a 60-as táblánál 75-80 km/h val mehettem, mikor egy autónyi rend őre mosolygott rám vissza a mérőautóból. Nem vagyok babonás, de ezek után már csak rosszra számítottam az elkövetkezendő napokban. De nem adtam fel és már kezdtem magam nyugtatgatni, hogy "Ne aggódj, nyugi....ezután már csak jó következhet! És lám,a legnagyobb meglepetésemre másnapra nem lettem színes, de ezt csakis a fagyasztós "szépséggombócaimnak" köszönhettem!
:)
syringoma lézeres kezelésen voltam 2013 tavaszán Nyíregyházán egy szemész orvosnál
ma BB megdicsérte hogy szép munka:-)
48 db-ot égettek el, másfél év alatt nem nőtt vissza
jó hírek! :-)
egy órán belül hívott
már találkoztam vele személyesen is délután
megnézte a szemem
most pénteken meg is csinálja a felső szemhéjamat
valaki le mondta a pénteket nála, így be fértem :-)
nagyon köszi a segítséget! tündér vagy! :-)
van egy telefonszám, azt hívtam ma 2 x
nem vette fel senki, meg próbálom 18 óra után ahogy itt a fórumon tanácsolták
írtam e-mailt BB doktornőnek :-)
csak arra gondoltam ha nem sikerül telefonálni vagy nem kapok választ az e-mailre akkor holnap reggel el mennék 9 órára a Bokor utcába :-)
Sziasztok!
meg szeretném tőletek kérdezni hogy BB-hez szerdánként 9-14-ig lehet menni a Bokor utcába időpont kérésre?
köszönöm a választ! :-)
Érdemes ezekről a beavatkozásról BB-t kérdezni. Nem pusztán szemhéj a specialitása,nagyon sokat tud az egyéb szépészeti megoldásokról is.Nem egyről lebeszél,mert -bármily megdöbbentő -,évekkel később is okozhatnak problémát,gyulladásos panaszokat.Pár éve még a szilikonos töltést,mint hosszantartó megoldást számtalan plaszt sebész alkalmazta,ma már alig találsz olyat,a negativ statisztika miatt.
A szálbehúzásról szintén nem volt jó véleménnyel (de ez egyáltalán nem biztos hogy az FTC!!). Én mindenesetre óvatos vagyok, de nagyon örülök,ha bárkinek bármelyik ujdonság bevált,szebb lett jobban érzi magát tőle!