Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Megnéztem BB honlapját, de ott csak mint szemész van fent. Vagy csak rosszul kerestem:-)))
Ezt a TB- s műtétet mi alapján csinálják? Mert amúgy még szemüvegem sincs:-)))
De van egy ismerősöm, aki úgy kisebbítette meg a mellét, hogy szerzett papírt arról, hogy fáj tőle a háta. Persze semmi baja nem volt a hátának!!!
Lehet, hogy itt is van kiskapu?!
Néztem a facét, de nem találtam ezt a hírt. Ha tehetném, én biztos elmennék és tartanék prezentációt...
Átküldöd priviben a linket?
Persze, menj el, szólj hozzá. Ha megfelelő időben van, ki tudja, én is elmegyek, bár hozzá nem szólhatok.
Jó ötlet!:)
Én a közel 5 év fórumozást+ privikben elhangzottakat noteszba írtam,nem találom,......hát nem volt annyi eszem ,mint neked doc-ba mentsem.
Tüci48 október végén írta, hogy két hét múlva lesz a plasztikája. Tehát, ha tényleg elment, akkor most lábadozik. Pillanatnyilag ő az egyetlen, aki meg tudja mondani, Boros doktornál mi lehetséges 90 ezerért... De ha bebocsájtást kérsz Mézike naplójába, ő járt konzin Boros doktornál, ám a műtétet nem bízta rá. Valamint kb. 18 oldallal ezelőtt MVeronika is leírta, mit tapasztalt nála a konzin.
Egyébként azok az orvosok, akik most itt a fórumon a kedvencek, nem dolgoznak drágán. Ők csak a fórumozók személyes tapasztalatai alapján sztárok, és nem azért, mert celebeket műtenek ingyen (és a többi pácienstől beszedik azok költségeit is). TT-t írtam, BB-t nem tudom.
Most olvastam el, gratulálok, nagyon jó és olvasmányos:)
Tehetek javaslatot?
Mielőtt azt írhatnád, hogy nem, teszek: Ha beállítanád úgy, hogy hozzá lehessen szólni, akkor mások is tudnának tapasztalatot hozzátenni.
Másik: nekem nagyon tetszett a Boros doktorról írt hozzászólásod, nem tennéd azt is a naplóba?
Egyébként, amikor szembesültem azzal, hogy mennyire szét lett kaszabolva a képem, eső után küpönyeg, elkeztdtem ezt a fórumot szisztematikusan az elejétől olvasni, és amikor érdemi leírást találtam műtétekről, tapasztalatokról, akkor azokat egy doc.-ba mentettem. Lehet, felteszem majd én is egy nyilvános naplóba.
Nem:-)))
Az oldala szerint kettőre!
Lehetséges ez?!
Köszönöm a részletes választ!:-)))
Még az érdekelne, hogy ezek a sztár dokik mennyiért csinálják? Nem szeretnék 300 ezret kifizetni, ha más sokkal kevesebbért is megcsinálja!
Én spéci nem olvastam jó véleményeket róla legalábbis szemhéjplasztikával kapcsolatban. De ez csak az én véleményem, talán mások is válaszolnak.
A 90 ezer az a félszemre vonatkozik ? :)
Dr. Boros Lászlóról kb. 18 oldallal ezelőtt folyt eszmecsere, keress vissza, valamint Mézike ír róla a naplójában. Tüci48 készült hozzá kb. 3 héttel ezelőtt, és megígérte, hogy beszámol majd arról, mennyire volt sikeres a műtéte. Sajnos még nem jelentkezett, pedig biztos vagyok benne, hogy sokan várjuk a tapasztalatait. (Lehet, hogy nem lát a műtét óta ;)?
BB: dr. Bálint Beáta
KA: dr. Kovács Annamária.
BB egy ideje már az 1. sz. befutó.
Sláger még mostanában: TT alias dr. Tönköl Tamás. Én nála voltam és maximálisan elégedett vagyok vele. Ő - ha indokolt - tb-re is elvégzi a felső szemhéj műtétet. A konziért, varratszedésért kell fizetni.
Más kérdés?
Sziasztok! Segítsetek új vagyok!!!:-)))
Most kezdek keresgélni dokit felső szemhéj műtéthez.
Ki az a BB és KA?:-))) ők jó dokik???
Olyat szeretnék, aki megfizethető. Dr Boros Lászlót találtam, 90 ezer a műtét. Az még jó a többihez képest:-)))
Tudtok róla vmit?! Köszi előre is!!!
Azt olvastam, hogy olyan könnyűek ezek a pillácskák, hogy nem nagyobb a súlyuk, mit a 3D-s.
3D-s nekem is volt, fél évig nagyon bevált, de azután túl gyorsan potyogott ki, ezért úgy döntöttem, tartok egy kis szünetet. Aztán belevágtam a szemhéjplasztikába, és ezzel el is ment ez az év:-(
Az én szempilláim rendben vannak, szemöldököt még fel is tudok ajánlani, ha valaki erős szálú fekete szálakra vágyik :) Várom a jelentkezőket!
Nyáron megijedtem a szemhéjaim miatt, mivel reggelre mindig bedagadtak, és nagyon nehezen húzódtak vissza, és fájtak is a szemeim. Elmentem a "spéci" szemorvoshoz, aki megállapította, hogy nincs zsírlerakódás, és az ödémásodás normális a fekvő helyzet miatt. Kaptam szemcseppet és szemüveget írt fel. Közben visszahíztam 2 kg-ot, elővettem a nagy párnát és egész normálisan néznek ki a szemeim, ja meg tornáztatom is. [Már lassan mindenre van külön tornám:)] Szóval én egy kicsit eltérő utat jártam be a szemhéjplasztika terén ezidáig, én a nagypárnás kezelésnek is megvan a mellékhatása, mert a gerincem a lapos alvást kérné :(
Másik gondom, hogy az úszószemüveg olyan lenyomatokat hagy, ami csak órák múlva simul el.
Szép nyugodtan ültek az alsó szemhéjamon
Mikor mentem a tükörbe vizitelni az arcom, akkor szedtem őket össze
Aranyos vagy Iluska! De jó hogy meg értesz engem :-)
szoktam a neogranormon krémet használni másra is
mindig arra gondolok ha a babák popsiját tökéletesen rendben tartja, akkor az én gondomra is csak jó lehet