Személyi edzőm állított össze egy diétát nincs kedved velem csinálni? (beszélgetés)
ez szerintem is életmódváltás... nagyjából én is ezeket tartottam be kivéva a 3 óránkénti evést, meg a lénapot
jah és így fogytam 34 kilót :)
Csajok mennem kell dolgozni, sajnos 6 ig dolgozok utána megprobálok jönni remélem sikerül , ti addig gondoljátok át és ha van kedvetek akkor tartsatok velem , hisz együtt könnyebb.
Majd be másolom a menüt is csak sajna most nincs időm. bocsika. Sziasztok.
A lényege ez a diétának : FONTOS SZABÁLYOK:
- 3 óránként kell enni.
-inni kell 1,5 liter folyadékot
-kenyér helyett abonett , pufi rizs ajánlott.
-oda kell figyelni az adagokra lehetőleg műzlistálból egyél.
-Barnarizst fogyassz.
-Edzés után csak fehárjét fogyassz.
-a bundázott husikat kerüld , ha mégis bundázni akarod akkor rizsliszttel.
-a felesleges kalóriákat kerülni kell.
-ha nagyon "muszáj" akkor csak 1 héten fogyassz édességet , de próbálj abból is diétásat választani.
- soha ne lakj jól!!!
- szedd szét az adagokat és próbálj úgy enni , hogy a hússal ne egyél köretet csak zöldséget ill salátát , ha pedig köretet kívánsz akkor ne egyél hozzá husit!
-tudatosan kell étkezni!!!
-tartani kell heti 1 majd később 2 ill. 3 nap lékúrát is mert ez jól tisztít és fogyaszt.
LÉGY FITT MINDÖRÖKRE!!!
Van egy konkrét egy hetes étrend is hozzá amit lehet változtatni az alábbiak alapján és le van írva a lénap is részletesen , hogy akkor mit kell enni és azt hogy lehet el készíteni.
Vannak még ajánlott zöldségek és gyümölcsök is írva és recept is van . Hát ez kb. a lényege a diétának , ezt csináltam és szerintem újra csinálom is sőt szerintem ez már életmódváltás nem diéta.
Nem konkrétan nekem szól.
Mondjuk úgy , hogy sok jó tanácsot kaptam tőle és egy minta étrendet , hogy lássam miről is szól.
Nem ilyen személyre szabott cucc.
Azért gondoltam , hogy keresek társat.
Ha érdekel írj és meg beszéljük a részleteket.
Most ezt tényleg muszáj be tartanom , mert már sokszor feladtam a diétát , de veled meg csináljuk.
Egyébként nem gáz , én fogytam vele sokatcsak eztán abba hagytam .....
Várlak!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Borderline személyiségzavar
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Van kedve valakinek velem csinálni a 13 napos diétát?
- Dietetikus által összeállított diétától hízom. Vajon meddig?
- Fehérje diétát meddig szabad csinálni?