Szegedi kismamák vagy babavárók! (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van, gyorsan visszaolvastam a fórumot, beletelt egy kis időbe, mert nagyon régen jártam már itt. A jövő hét keddtől viszont hawaii lesz, mert végre szabin leszek. :-))) Látom mindenki nagyon nehezen viselte a hőséget, én is szenvedtem, minta kutya. Élek-halok a mostani hűvösebb időért.
Sajna a terheléses cukrom 7,4 lett, így most a belgyógyász elrendelte, hogy méregessem itthon, és diétázzak. 3 hetente kell mennem a mért eredményekkel. :-(
A terhesség előtt a párommal mi is a csillag téri fitness terembe akartunk lejárni, de aztán jött a kukisunk, így lemondtam róla. Ha tehetném, én is mennék veletek. :-) Remélem nektek összejön és csupa fitt csajjal találkozok legközelebb.
Künde, hogy vagytok? Gyakran gondolok rátok, és irigyellek, hogy Te lassan láthatod a kisfiadat. :-)
Mindenkinek minden jót, a jövő héten jövök. :-))))
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szülés után a dokim, hogy mivel szoptatok, nem csinál rákszűrést, s majd akkor mennyek vissza, mikor már nem szoptatok, vagy legkésőbb 1 év múlva. Mivel dr. Vincze Emőke azóta meg is szült, így nem tudok hozzá visszamenni. Meg mostanság arra gondoltam, hogy nem igazán van keret arra, hogy csak úgy kihajítsak az ablakon jó néhány ezer forint. Azt inkább a lányomra kellene költeni. Így most azon töprengek, hogy mi a módja az "sztk"-s rendelésnek. Csak odamegyek és kivárom a soraimat, vagy időpontot kell kérni? Ahhoz kerül, aki éppen szabad, vagy lehet választani, hogy kihez megyek be?
Szia!
Írtam neked privit, a lényeges infókat megírtam. A kolléganőd tudja, merre van a Bárka utca?
Szia!
Jól vagyunk, köszi. Dani fenekétől eltekintve, mert az sajnos pecsenyepiros. Tegnap felmarta a kaki, de valami borzasztó mértékben. Annyira fáj neki, hogy ülni is alig tud. :-(
Ti hogy vagytok?
Mi még nem is voltunk kint ma. :-(
Talán hétvégén már jobb lesz az idő, én nagyon vágyom rá.
Kalmár László volt az orvosom.
Van magánrendelése, a Bárka utcában, az új híd lábánál. Ha jól emlékszem, szerda délután rendel, de lehet, hogy kedden. Bocs, két éve már nem voltam nála. :-) Ha kell a telefonszáma, meg tudom írni priviben.
Szia!
Hogy vagytok, már gondoltam rátok, hogy hazajöttetek e?
Hát ma sem kell homokozni menni úgy látom, de remélem jövő héten jobb idő lesz...
Sziasztok!
Vki ismeri Kalmár László dr-t?
Nem tudjátok van-e magánrendelése?
Köszi
Pár újság volt benne, az is reklámszám :D
Azt hiszem mást nem kaptam... Talán egy-két termékminta, nem emlékszem, nagyon rég volt már :)
Aug. 26-ra vagyok kiírva, aztán majd meglátjuk, lehet hogy hamarabb jön mert eléggé keményedik a hasam és görcsölgetek.
örömmel látom, hogy többünket érdekel az aerobic:)
én is akarok menni, remélem összejön
itt lehet megnézni az árakat www.city-fitness.hu
Ki milyet szeret? Ugrálós vagy alakformáló?
sziasztok hazajöttünk a nyaralásból.Nagyon jó volt.Bazsimaci engem is érdekel ez a fitness dolog.
Képzeljétek még szerda este megjártuk az ügyeletet,ahol azt mondták,hogy Stella rózsahimlős.Na kibuktam elég rendesen.Annyi a nyaralásnak.Csütörtökön elvittem a házidokinkhoz aki azt mondta,hogy ez csak melegkiütés,de mivel vonattal mentünk volna átküldött a fertöző osztályra,újszegedre.Na ott 4 orvos mondta rá,hogy melegkiütés,így elindultunk.Dombóváron már egy darab pötty se volt rajta.Szóval jól indult.De szerencsére nagyon jól sikerült,majd teszek fel az iwiwre képeket.Holnap megyünk a szelidi tóra.Remélem jó idő lesz.
Az nincs rajta a csomagoláson:-)))
Igen aranyos nagyon!:-))