Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
nem gyozom koszongetni a jokivansagokat ....jol esnek....
ha vmi uj fejlemeny van beszamolok ... de most megyek mert mar faj a hatam .....
szep estet mindenkinek.
Szia Mufurc!
Hú,de szépen alakul minden!!!
Lehet,hogy valami kivétel vagyok,de én amikor pozitív lett a tesztem,onnantól voltam nyugodt...de tényleg,úgy éreztem,hogy nekem a teherbeesés volt a nehéz feladat és az ahogy megtörtént,minden rendben alakult és utána teljes nyugalomban töltöttem a 9 hónapot. És a kisfiam is nagyon nyugodt gyermek volt csecsemő korában,persze ez azóta már nem úgy van:-)))
Szóval csak nyugodtan,pozitívan továbbra is!!!
Nagyon jó olvasni a soraidat,merítjük az erőt belőletek!!!
Hát igen, csigát helyeselni tudom egy anya nem nyugszik meg soha....., mindig parázik valamin, amíg nem születik meg azon, amikor meg van, eszik, eleget?? alszik, eleget?? sír, miért sír?? :-))
De ez a legjobb dolog a világon, megéri a harc, bár néha nagyon-nagyon nehéz.....
Persze ha meg van 12. hét akkor...., de hát csak rendben lehet minden...., ÉRTED!!!! :-))
akkor viszont szívpulzálás lesz már:)
én mindig az utolsó mensi első napjától számoltam...
Megnyugodni???Háát, egy anya soha nem nyugszik meg,mindig van min aggódni, de talán a 12. hét után érdemes egy nagy levegőt venni:)
hat november 5 volt az utolso mensi elso napja es nem tudom ha lombik volt ugyanugy kell-e szmolni vagy csak a transzfertol ????? - lehet butan hangzik de meg nem szamolgattam ilyet .....
na de ha ugy veszem mint az atlag terhesseget akkor a keddi ultrahang a 6-ik het eleje .....
es bevallom kiszamoltam .... augusztus elejere szuletne/nenek meg ... szoval nyaralas nem lesz .... de asszem lesz helyette minden egyebb joooo ;))) ..... de remellem nem lesz gubanc ..... mikortol lehet megnyugodni? ..... elegge parazok nehogy vmi legyen .....
Ez nagyon jó hírek, csak így tovább!
Én úgy tudom szívhang leghamarabb az 5. hét vége felé szokott lenni, illetve az is csak szívpulzálás. Hol is fogsz tartani akkor?
Zádorihoz kerültem. Kérdezték ki legyen, mivel nem ismerem egyiket sem, így az döntött kinek van hamarabb időpontja. Így oda osztottak. Jókat olvasgattam itt a fórumon róla. Ezek szerint majd még össze is futhatunk, ha elindul a történet. Itt Szegeden lakok, Béketelep. Te?
Gratulálok a jó hírekhez!!!
hello vilag ....
ismet jelentek:
ma voltam megismetelni a betaHCG tesztet es most 720 volt .... igy 14 nappal a transzfer utan ....
el is kuldtem a dokinak es azt irta vissza hogy ezek az ertekek szerint "eros, jol fejlodo terhessege van" ..... jol esett ezt ilvasni ismet ....
jovo het kedd delelottre beseltunk ultrahangot .... hogy megnezze hol van a petezsak ....alig varom mar .... remellem jo helyen van a kis picur ..... mar szamolom az orakat addig ....
lehet hogy akkor mar szivhang is lesz?.... remellem ...
jon meg vki kedden az intezetbe .... kivel futhatok ossze???????
szep napot es turelmet a varokozoknak ..... megeri.
Gratulálok ez csodás hír!!!!!!!ekkora HCGvel nagy esélyed van az ikrekre.kíváncsi vagyok,hogy az első UHn mit mond a doki,hányan vannak odabent.
Vigyázz nagyon magatokra. :-))
Akkor Nektek is sok sikert és addig erősödjél!!
Csak pozitívan! :-))
Nekem is az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ikrek...
Nekem is nagyon hamar elkezdett fájni a derekam sajnos, a végén már alig tudtam hajolni, de ez legyen a legnagyobb baj, ami ér!
4561 Nektek hajrá a kistesóra! Mi most azt hiszem leállunk néhány hónapra és jövőre újra belevágunk! Kicsit sok volt ez az idei év!
Mufurc! Nagyon-nagyon gratulálok Nektek és nagyon jó egészséget, én éreztem, hogy tutti kismami leszel!
Ez szuper jó HCG, még az is lehet, hogy ikrek??
Nekem kb: 14. héttől volt erős derékfájásom, szinte se állni, se ülni..., én a munkahelyemre kispárnát vittem a derekamhoz és akkor jobb volt!
Vigyázzatok magatokra és számolj be, hogy mizu van Veletek!
Mindenkinek minél hamarabbi babásodást!!
Igazából mi is elkezdtük a tesóprojektet...., hát nem tudom!
Sziasztok csajok!
Látom nagy hír van! Mufurc gratulálok! Igen a pozitív teszt nagy öröm és nagy aggódás is egyben:)Akinek nehezen jön a baba, az már csak ilyen aggódós:) Nekem a 20. hét körül múlt talán el, amikor elmentünk 4d ultrahangra, láthattam a kis arcocskáját, akkor mertem igazán elhinni, hogy tényleg jön:)
Szép babavárást neked!
edesek vagytok .....
nem tul eross a mellfeszules, ereztem mar erosebbet is mikor mensi elott voltam.... de pl hason aludni nem tudok .... ha nem erek hozza nem faj .... de erzem ha csak a kabatot gombolom is.
de viszont ez a hatfajas .... nem tudom hogy ez igy marad-e ... mert akkor nem fogom birni a napi 8-9 ora monitorbamulast az irodaba.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018