Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
azt monták ellöbb is lehet csinálni tesztet ,de mennyivel hamarabb ,mint 14 nap????GRATULA NEKED!!!!
Köszi jól vok,nem igazán érzek semmit,de te töllem 2 nappal elörébb jársz. én akkor rád várok s te veled mizu???
Fodza!
Hogy vagy?Érzel már valamit?Én most vagyok ET+6. napon :)
A hasam alsó része görcsölt, de nem úgy mint vérzés előtt. Folyamatosan és gyengébben.Ez új érzés volt, amit korábban nem éreztem soha. Az et+5 napon elkezdett nőni a hasam, de egyik pillanatról a másikra szinte kiugrott:) A párom is észrevette és a család is szóvá tette. A mellem fájdogál, ami korábban is volt az Utrogestán miatt, de később ez az érzés erősödött. Éjszakánként 3X pisilek, ilyesmi. Az et + 8, napon csináltam az első tesztemet, ami pozitív lett, majd másnap is és az is pozitív lett. Aztán még egy teszt et+16. napon, és az is pozitív lett. Nagyon hamar csináltam a teszteket, azt gondoltam még semmit sem fog mutatni, de mutatott, nem is akármit:)
Szia Honnan tudtad hogy sikerült??
Nekem szeptember 5-én volt a 2. beültetésem, ami az eddigi eredmények szerint sikeres. Már a teszt elvégzése előtt tudtam, hogy pozitív lesz.
Köszönöm, hogy elmondtátok, most adtatok nekem egy kis hitet még...
Nekem is a 4 közül 1 a 3. napon kezdett el osztódni, és olyan ütemben, hogy végül a kettő beültetett közül ő lett az egyik :) Kis törtető volt. Pedig az első nap már kettő megtermékenyült... és mégse az a kettő lett beültetve :)
Nagyon szoritok Neked!Tényleg még beindulhat!
Én februárban voltam úgy,hogy csak 3.nap kezdett osztódni.Sirva is fakadtam,mikor közölték,hogy beindult.Egyenlöre sajnos nem tudsz csinálni semmit,csak erősen bízni benne.Mi meg szorítunk nagyon
Sajnos egyenlőre nem osztódik, holnap reggel minden kiderül. :(((
Szia!
Sajnos csak 1 lett...Ebben az egyben van az összes bizalmam. Drukkolok Neked nagyon.
Igen, kellett egy 1,5 év szünetet tartanom....
De attól még, hogy nem jelentkeztem, 2-3 havonta azért felnéztem ide :) És láttam, hogy ismét ikrekkel vagy terhes :) De amíg nekem nem volt semmi , nem akartam lombikos témába csöppeni.
Szia Mortisa,
Én a doktorhoz járok :)
2 embriót kaptam vissza, szombaton kell mennem vérvételre, meg szerintem UH is lesz.
A melleimen éreztem, bár a 7.8. napon szinte megszűnt, de aztán visszajött az érzékenység, és a fájdogálás. DE persze van akinek semmi tünet nincs, és mégis... :)
Mónika 800321!
Hogy vagy?Hány petesejted lett?
Én most vagyok még csak ET+3 napon:))
Jaj Koda el sem hiszed,mennyire örülök a jó hírnek!!!!Azóta is sokat gondoltam rád,de nem adtál magadról jelet,én meg nem akartalak zavarni,nem tudtam milyen érzéseket váltanák ki,mert hát amiken te már keresztülmentél!!!!Jól eltitkoltad,hogy mire készülsz:-))Remélem mostantól megosztod velünk a fejleményeket.
Mikor kell menned UH-ra?
Gratulálok,remélem ez a mi évünk!:)Kihez jársz?Hány embriót kaptál vissza?Én most vagyok ET+5. napon.Voltak tüneteid?Vigyázz nagyon magadra!
Szia :)
Nem, most teszteltem először.
A tavalyinál teszteltem ET+11-nél, akkor is már halvány csík volt.(De sajna az a terhességem a 10. hétig volt csak.)
Neked mikor kellene tesztelni?
Szia!Megszeretném kérdezni ,hogy teszteltél -e ET-13 nál hamarabb is??
Gratula! Jó egészséget és boldogságot a baba váráshoz!
Sziasztok :)
Igaz rég jártam erre, de szerettem volna tudatni, hogy a Kaáli Intézet +1 pozitív teszttel lett eredményesebb a mai naptól :))) ET+13
Szia clover7, látom a tavalyi események után minden rendben, aminek nagyon örülök :) Igaz most nem együtt voltunk, és pók sem volt az ajtó felett, de hála siker van!:)
Mindenkinek nagyon szorítok, a pozitív teszteseknek meg gratula :)
Szia Samucica!
Én még nem tudom pontosan, mikor kezdek. Júliusban voltam először, és most legutóbb az elsó vizsgálatom volt meg, legközelebb majd október 16án kell mennem, de most épp a fogamzásgátlót szedem...
nem tehetetlen hanem telhetetlen :)))
Ma egy kicsit már kimozdultam,elmentem a csajokkal sütizni és főztem is.Néha szédülök egy kicsit.Pénteken telefonàlni kell,de nem nagyon tudok az orvosnak mit mondani,mert nincsenek tüneteim.Jövő héten pénteken mondta a doki,hogy teszteljek,de nem tudom,hogy addig kibirom-e.Néha elbizonytalanodok,mert félek a negatív teszttől utána meg úgy érzem,hogy nem vagyok egyedül.Olyan jó lenne hogyha nekem is megtapadna mind a kettő,de nem vagyok tehetetlen:))
ez akár jó jel is lehet,nekem ET+5.napon úgy beszúrt,hogy összegörnyedtem.Óvatosan sétálj,nem szabad kifáradnod.Mindent csak addig csinálj amíg jólesik.Mikor akarsz tesztelni?Szorítok nagyon :-)
Szia!Köszi,jól vagyok.Pénteken kell felhívnom a dokit,hogy hogy érzem magam.Tegnap sétáltam és a bal oldalamon nagyon beszúrt.Kb. olyankor szoktam ilyet érezni amikor peteérésem van.Próbálom nem keresni magamon a tüneteket.
Köszike!!:))Kitűnő lett az alvokám,még ülve is elszundikálok.:))
További ajánlott fórumok: