Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia!
Vérbaj (szifilisz).
én a labor kft-nél csináltattam.
De nem tudsz beutalót kérni oda csak a kaáliban, szóval elmész az első konzira, ott kapsz beutalót megmondják hova kell menni, és mire legközelebb mész a kaáliba oda küldik postán az eredményt és ott együtt fogjátok kibontani.
Nekem is vdrl hiv hepa volt és a férjemnek is.
Sziasztok!
Az első konzira vinnem kell Hiv, Hepa, VDRL vizsgálatot. Ezeket TB alapon Szegeden meglehet valahol csináltatni?
igen van
420 helyett 95 ezer
mi is arra megyünk 2 hét mulva.
Dec 11én voltunk első konzin, mult héten a másodikon és 2 hét mulva amikor megjön kezdünk ezen a fizatős akcisóson.
Tb-s re márciusban lett volna csak hely.
Én is hallottam ezt-azt a Doktornőről. A lényeg, hogy jó szakember, érti a dolgát, s engem csak ez érdekel.
Röviden annyi, hogy mi 3,5 éve próbálkozunk a babával. 5 inszemináción vagyunk túl. Minden vizsgálatunk, eredményünk rendben van, kivéve, hogy a PCT tesz pozitív lett. Úgyhogy eldöntöttük, hogy bevállaljuk a lombikot.
Igen ez normális!! Nekem olyan 6-7. héttől kezdve vot és kb 1 hónapig tartott, főleg éjjel.
Kétszer voltam terhes mindkétszer igy volt, úhyogy nyugi:)
Nekem azt írták korábban a lányok, hogy ne aggódjak, mert lehet a méhet tartó szalagok feszültek a baba illetve a petezsák növekedésétől:-)
Persze tudom az uh a biztos, de ne aggódj!minden rendben lesz
Sziasztok!
Szerintetek normális, hogy 2 napja fájdogál a hasam, meg a derekam? Ma töltöttük be a 7. hetet. Uh-ra csak kedden megyek. Remélem minden rendben van a picikkel!
Igen, TB-sre megyek.
Ezek szerint mégsem. De lehet, hogy csak mákom volt, mert lehet, hogy volt visszamondás.
Köszi szépen!
A doktornőt dobta a gép. Igazból nekem mindegy volt, hogy kihez megyek.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018