Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Köszi az infót lányok.
Még egy kérdés:
Ma telefonáltam 7.30kor, és azt mondták csörögjek vissza kicsit később. 7.45kor azt üzente a dr nő, hogy holnap reggel 7.30raq kell mennem vérvételre.Holnap leszek a 3. napon.
Ugye ha vérvételre kell mennem akkor kapok is receptet már holnap??
Jesszusom jan3-án ugy váltunk el tőle, hogy ha megjön csörögjek és kezdünk.
Most mg tiszta stressz és ideg vagyok, hogy mi van ha még nem is, ha közbe jön valami, vagy bármi...
Tisztára kivagyok. Jobban örültem volna ha ma behivnak mert akkor tudom, hogy tényleg elkezdtük, igy meg izgulhatok holnapig..
De ugy eszerintetek ha azt mndta 2 hete hogy ha megjön kezdjük és ma reggel hogy holnap vérvétel akkor ez tényleg a kezdést jelenti???
Én a tavaly sikeres lombikom előzményeit le tudom neked írni, elővettem a papírom.
Itt én fogamzásgátlót ettem 1 levéllel, majd mikor megjött a 2.nap akkor kellett mennem.Akkor volt UH,Gonapeptyl szurit kezdtem szurni én 8 napig. A következő nap kezdtem mellé a Gonal-F szurit azt 7 napig.Közben nekem az 5. és 8.nap volt UH. Az aspirin protect-et is szednem kellett az első naptól.Mellé Femibion 800,Halolaj kapszula,C-vitamin. A 9.napon kellett a tüszőrepesztőt szurnom éjjel, majd a 11.nap volt nekem a leszívás. Majd 4 nap múlva kaptam vissza két picurit. Belőlük lett a pici leányzónk. Az első lombiknál nem szedtem fogigátlót.A mensi 2 napján kezdtem a szurit (Gonapeptyl) 9napig, majd másnap szurtam már a (Gonal-F) szurit is UH ekkor 5.-7.-9.nap volt. A gyógyszereket, vitaminokat ugyanúgy ,ugyanazokat.Majd ugyanúgy a tüszőrepesztőt éjjel adtam be és rá két nap múlva volt a punkció! Remélem segítettem.
Most újra nekiindulunk, kedden megyek középidős UH-ra és a doki el is dönti most kezdünk vagy ha megjön. Volt valaki aki így kezdett ciklus közepén szurikkal, ez mitől függ?
Rövid.
És melyik napokon van uh?
Megkérdezhetem, hogy ki mit kapott a merional/menopur, gonal és a repesztőn kivül??
Hallottam már baby aspirinről meg terhes vitaminról...
Nekem ma jött meg.
Holnap telefonálok. Már szeretném a kezembe a recepteket... Akkor fogom csak biztosnak érezni, hogy elkezdtük a lombikot.
köszi kérdésed,jól vagyunk,csütörtökön töltöttem a 35.hetet.A babák még egyenlőre nem akarnak kibújni(szerencsére)Szép nagyok,közel 2200g mindkettő.
Az pontosan úgy van,ahogy Koda írta.Együtt örültünk,majd együtt sírtunk,de most már a sors mindkettőnknek meghálálta a sok sok kitartást!:-)Neked is biztosan meg fogja!!
Tudjátok, ez az ami igazán erőt ad!! A biztatás!
Igaz könnyet csal a szemembe, de tudom, hogy ha nektek sikerült, nekem is fog!
Nem vagyok elkeseredve, de egy picit azért sírok.
Köszönöm!!!
Sajnos én is tudom miről beszélsz :( 2011 májusában cloverrel egy időben, én a 10. héten jártam így.(anno a transzferünk is egy napon volt.) Aztán rá 1 -1,5 évre (2012. szeptemberében pedig sikerült :) Most 22 hetes kismami vagyok.:)
Jó egészséget, és mielőbbi felépülést kívánok Neked.
Hát nekem nem jött ma reggelre, nem is igazán volt rá esély de mondom hátha... Szerintem este fog vagy holnap rggel, ugyhogy csak hétfőn tudunk menni. Pedig én már ugy biztam bene, hogy ha reggelre és akkor mehettünk is volna még ma :(
Hétfőig csak kibirom valahogy.
Köszönöm :)
Te hogy vagy? és a babák?
Hányadik héten tartasz? 34-35?
köszönöm lányok!
Túl vagyok rajta, nem volt a legkellemesebb és a lelki oldaláról még nem is beszéltem.
A lényeg, hogy nem adjuk fel amint lehet próbáljuk újra. Ezzel a babával most nem volt minden rendben, és inkább akkor még most mind sokkal később kelljen neki elmenni. és majd legközelebb majd minden rendben lesz!!! A doki szerint már az is nagyon nagy dolog, hogy egyáltalán terhes lettem, ezt már tudjuk és ez már jó, ezt most valahogy kipihenjük, és utána folytatjuk
Nagyon sajnálom hogy így alakult, tudom milyen, én is átéltem ezt. Én elég nehezen tudtam megemészteni, de most úgy döntöttünk újrakezdjük, csak ezúttal Pesten.
Holnap szorítok és gondolok rád.
Szia!
Bocsánat valahogy nem volt kedvem semmihez sem, feljöttem olvastam, de aztán semmi...
Sajnos a hétfői vizsgálat is negatív volt, tehát elhalt a magzat. Most egy kicsit már megnyugodtam, bár ez azért nagyon nagy túlzás, pillanatnyilag vagyok csak jól, holnap lesz a műtét.. :(
Szia!
Na mi lett a hétfői vizsgálatból???
Ne irtál már régen, gondolok ám rád pedig sokat!
irj
Kívánom, hogy sikerüljön inszemmel!!!
Én 4et csináltam végig sikertelenül, mit nem adnék érte, ha az első sikerült volna, vagy ha el sem kellett volna jussak odáig:(
Nekem is szerdán lesz a műtét:)
Akkor szorítok neked is, hogy minden rendben legyen!
Hát, köszi.
Nekem még megvan az 5 TB-s lombik, még csak 1 sikertelen inszem volt eddig, most készülnék a másodikra, de szinte semmit nem érzek a stimuláció hatásából, ráadásul az utolsó szuri rossz volt.... Szóval nem vagyok túl optimista... Kicsit időhúzásnak érzem az inszemet... Áááá, na mindegy.
Mindenesetre sok sikert mindenkinek és szép hetet! :)
Ez ÍGY van.
Ez azoknak van akiknek van még tb-s csak nem férnek bele és igy hamarabb meg tudják ejteni a lombikot.
Előre nem lehet kifizetni ez nem igaz.
Nekem pl áprilisban lett volna helyem tb-sre ezért dec11én azt mondták, ha fizetősre megyünk januárban meg tudják csinálni. Még szép hogy elfogadtuk. De olyat nem lehet hogy kifizeted és majd hónapok mulva kerül rá sor.
Szia!
Bocsánat a kérdésért, és meddig van ez az akció? Egész 2013-ban? Vagy csak néhány hónapig? Lehet venni előre alkalmat? Pl. csak 2013. januárjában van akció, de én májusban mennék, és most veszek egyet.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018