Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
leírom akkor az eddigi bacikat. lehet, h. nem helyesen írom, bocs.
1. kenetvételkor: Staphylococcus aerus - kaptam rá Dalacint
2. kenetvételkor: az előbbi már nem volt, viszont lett kettő másik:
Candida parapsilosis és Enterococcus faecalis.
Ezek után persze nagyon kíváncsi leszek majd a 3. kenetvételre.
na az MÉGnincsen, de ki tudja, mit mutat majd a legújabb kenet, amit hétfőre tervezek levetetni...
vettem tegnap tőzeget, igaz, csak kapszulában volt, illetve ilyen filmtabletta vagy mi, szedem, slussz. plusz grépfrútmagot, meg pre- és probiotikumot (az antibio mellett ugyebár).
tegnap este a párom megkérdezte: nem vagy te lázas... olyan meleg voltam. vajon az antibigyók miatt lehet ez?
Realitás,
háthahátha, gondolok rád! Pont emiatt a bizonytalanság miatt fogok a tesztelés mellett még aznap vérvételre is elmenni. Nálunk is megvan egy-két óra alatt és nincs ez a hullámvasút. Nem kell éhgyomor.
Realitás, azért még ne add fel, inkább egy vérvétel, mint egy újabb teszt. Sajnos a progeszteron puffadást okoz, bármilyen formában viszed be, legalábbis én már a beültetés után úgy néztem ki, mint más 4 hónapos terhesen :P. (A hematóma meg egy vérömleny, nem derült ki, mi válthatta ki.)
Gizus, nekem csak azt mondták, hogy havonta jelentkezzek, de aztán már azt sem, a 12. hetes genetikai ultrahang eredmény biztosan kell nekik vmilyen formában (email, fax, személyesen), aztán csak azt kérik, hogy jelezd, ha megszületett a pici, gondolom a statisztika miatt.
Mindy, gondolok rád holnap én is!
Az egyik sorstársammal beszéltem , akivel egyszerre volt punkciónk és beültink és neki sikerült az első lombikja a mai tesztje alapján.....De nem is volt semmi tünete végig a géllel.
Van többféle, Jutavit meg Normaflore pl. Gyógyszertárban lehet kapni.
Nekem 14. napon olyan halvány volt hogy azt hittem, káprázik a szemem. Még hátha lesz ott valami.
Gratulálok Gizus!
Még nem költöztek.
Nem muszáj személyesen, de örülnek, ha bemész, mutatsz UH fotót. Nekem mindig nagyon örültek - és az ott lévő várakozóknak is reményt adsz, hogy íme, egy valós nő, aki ek sikerült :-)
Sajnálom Realitás :-(
Add ki magadból a fájdalmat, aztán hajrá újra! Kitartás!
Gizus!! Úgy tudom még nem költöztek el. De nem várják el hogy megmutasd magad. Persze te tudod csak olyan sokan vannak mindig hogx nehogy csalódj, hogy nem érnek rá veled foglalkozni. 12.Heti genetikai ultrahangos eredményt faxolni és én úgy látam a szülő nők küldenek a piciről egy fotót!!!! De nem akarok beleszólni, csak kimélni akarlak....
Realitás! Még azért nagyon szorítok!!!!!
lányok, hazafelé asszem, veszek tőzegáfonyát, de milyen formában vegyem? csepp? tea? kapszula?
segítsetek, köszi. :)
Rossmannban lehet kapni?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018