Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Realitás ne aggódj, látod Shaunie is sikerrel járt!!
Mindy, szorítok!
Ha november 22 után nem indítanak, akkor nyilván én nem kezdek az idén...:-( November elején lapar...
Mandella szorítok, minden rendben lesz!
Nekem azt mondta valaki, hogy 5 napos jobb, mert akkor tuti eljutottak addig.
Rókusi pu-ról Csongrádira Kaaliba asszem villamos a Rókusin át a Csongrádiig, aztán troli a Csongràdin? Én így mennék. A Rókusi krt-on tudsz átszállni trolira. Lehet hogy van valami közvetlen is, nem tom, rég közlekedtem tömeggel Szegeden. Asszem sűrűn jár a vili is, troli is.
Dehogynem! Még pont bele fogsz férni!És a bakterológiád is totál jó lesz!Csak pozitívan! Én is ezt mondogatom egész nap, mert ma elkezdtem barnázni a beülti után a 6. napon! :-/ Lehet beágyazódás , de lehet a mensi előjele is......
3 nap múlva esedékes a mensim elvileg!
A rókusi állomáshoz van közelebb, ha a Csaba felőli vonalon jön az ember lánya. Nem tudom, hogy a legkönnyebb onnan eljutni az új Kaáliba, írja meg valaki, ha tudja. Így sem tudok beérni fél nyolcra, csak nyolcra..
Mindy,én már nem szoktam előre találgatni. :)
Most értem haza, hajnali 4.30-óta : )Minden rendben, az endóm is a helyén van : )Egy hét múlva újra megyek és megbeszéljük, hogy mikor lesz a transzfer. Szerintem olyan jövő hét péntek. Ott hallottam, hogy november 22-éig kezdenek új stimut, mert utána költöznek. Az új hely mennyire van messze a vasútállomástól?
Shaunie mizujs veled? Nem lehet rólad hallani? Remény, rólad se nagyon...
Húúúú, Én írtam tegnap utoljára és azóta senki? Találtam valamit, gondoltam megosztom, hátha valakinek még új! :)
3 napos transzfer:
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
Andi, átérzem a csalódottságot, hogy nem kezdhettek! A kiszámíthatatlanság nekem is az agyamra ment.
Mindig a tesómmal példálózom: 4-es stádiumú endója volt. Laparoszkóppal megműtötték, a dokik csak lestek annyi endometriózis sziget volt mindenhol a hasüregében.Összenövések meg minden. Plussz a férjének is borzalmas eredményei voltak. Azóta már a második SPONTÁN babáját szülte meg. :)
Nagyon aranyosak vagytok, jólesik!
Már nem is vagyok annyira elkeseredve :-)
Köszi Ireni a biztatást!
Ja, látott tüszőt, úgyhogy próbálkozunk, hátha!
Nekem is ezt mondták, hogy akkor kevesebb pete lehet, eleve csak 50%-ról indulunk, és a meglévőkből is úgyis van fogyás. Vagy dupla adag hormon kellene, hogy normál mennyiséget elérjünk.
És ha egyszerűen megszüntethető, akkor csináljuk úgy, hogy 100%-ról tudjunk utána indulni.
Rendes volt nagyon, teljes mértékben egyet is értettem, csak rosszul érintett, mert mindig azt gondolom, hogy nálam semmilyen probléma nem lehet.
Nekem amúgy azt mondta Krizsán dokinő, hogy nem befolyásol annyira, csak kevesebb petéd lehet és ami mögötte van, azt nem bírják leszívni. Tehát mi nekiálltunk így is.
Utána pedig már áll. nem akadály. Nem is volt nálam.
Voltam középidős uh-n, csak nem volt kedvem írni :-(
A jobb petefészkemen mintha endometriózis lenne, ami korábban nem volt, legalábbis egy doki sem észlelte az elmúlt időszak elég sok vizsgálata alatt...Az is igaz, hogy mostanában néha úgy fájt a hasam, hogy a fájdalomcsillapító sem hatott, régebben ez nem így volt.
Úgyhogy irány a saját dokim, megnézi hogy valóban jól látta-e Dalma, és gyógyszeres kezelés vagy műtét.
Dalma nagyon pozitív volt, nagyon rendes, mondta hogy legfeljebb nem novemberben hanem decemberben kezdünk, de nekem nagyon rosszule sett. Egyrészt a helyzet, másrészt már alig vártam a kezdést, mely így nem 2 hét múlva lesz, hanem ki tudja mikor...
Érdekes, eddig semmi problémám nem volt, minden eredményünk tök jó, a végére csak sikerül valamit produkálnom...
Nem vagyok most jó passzban, csalódott vagyok, és főleg ez az állandó bizoyntalanság az agyamra megy, semmit nem lehet előre tervezni, minden kiszámíthatatlan.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018