Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia. Pontosan èn is ezt teszem :) Szerintem a legjobb. Az èm mottóm az hogy ha szánt nekem a sors ,vagy az élet ,vagy bátmilyen felsőbb hatalom gyereket akkor lesz is.:)
Èn spirituálisan is rá szoktam állni. Elképzelem hogy megtermèkenyült ott van a pocimban hivom magamhoz. Máris szeretettel gondolok ràjuk pedig még ott vannak a petricsészébe.Az életem csinálom ahogy kell intézem a dolgaim semmiképp sem szetetnék őrültje lenni....az senkinek se jó.
sziasztok lányok
ma mi is elkezdtük a stimut.
egyelőre nem gondolok semmire, csak hagyom magam sodortatni az árral. lesz, ami lesz.
Sziasztok. Ez az úgynevezett akció van még. Ha jol emlékszem 195 ezer. Persze plusz a gyógyszerek. Evvel előrébb kerül a beültetés nem kell a támogatottra várni.A vizsgálatokat ők is megcsinálják semmi se sürgős. Idő közbe lehet menni belgyógyászhoz,EKG-re vérvétel,vizelet ez mind az altatáshoz.
Én pénteken lefüleltem hogy volt akinek augusztusra esetleg szeptemberre tudtak időpontot adni a szabadságok miatt.
Sziasztok!
Új vagyok még ezen a fórumon :) két hete derült ki hogy sajnos csak lombikkal sikerülhet hogy babánk legyen, kétoldali petevezeték elzáródás miatt. 26 éves vagyok a párom pedig 30, két éve próbálkozunk sajnos sikertelenül.
Megvan a beutalónk a szegedi kaáliba, most fogok majd időpontot kérni, tudja valaki esetleg hogy mennyi idő kb mire az első konzultációra bejutunk? És mennyi idő mire elkezdődik maga a program? Valahol olvastam hogy egy-két hónapon belül mehetünk az első megbeszélésre, de több mint egy év mire elkezdődik rendesen. A másik hogy lehet e választani az orvost? És hogy kit ajánlanátok?
Olvastam olyasmit is hogy van olyan lehetőség hogy egybe befizetsz egy meghatározott összeget és azonnal el lehet kezdeni. Van ez most? Vagy mennyi ennek az összege? (195ezret találtam+gyógyszerek)
Elkezdtem utána keresni a vizsgálatoknak is hogy mik kellhetnek, esetleg ha valaki rá tud kukkantani :))
Élettársi nyilatkozat, 3. 21. napi hormonvizsgálat, rákszűrés, chlamydia, hepatitis a,b,c, általános vérkép, vizelet, ekg, hív, mellrák szűrés, sperma vizsgálat, átjárhatóság vizsgálat, toxoplazma, trombophilia.
Bocsánat hogy így betörtem ide, de olyan sok kérdésem van, és úgy szeretném hogy minden jól menjen :) köszönöm ha válaszoltok! :)
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018