Szappanopera (beszélgetés)
az a gáz, hogy itt más lehetőség nincs igazán...
de bízok benne, hogy nem lesz többet semmi olyan probléma, ami miatt oda kéne mennünk
nem tudom de nekem a körzeti mondta, hogy nem az első anyuka vagyok aki soha többé be nem tette hozzájuk a lábát.
Ajánlották sokan a hungárián lévőt a vidámparkhoz közel/nem jut eszembe a neve :o(/ és a tűzóltó utcai gyermek klinikát....na meg egy csomó kórházban van ügyelet-lásd péterfy ahol szültem...stb
Úúú Sandra miközben olvastalak előttem volt a heimpálos esetünk, a szemetek ráírták, hogy 4szer fuklladt aznap...blaaablaaa, és csak a súlya miatt akart a pösze g..i gastrómókus bent tartani, de direkt ijesztegettek.állítólag vannak ilyen kórházak, ha tudtok legközelebb-bár ne legyen ilyen-ne odamenjetek
remélem minden ok már
Riki ölben, szal címszavakban:
15-16kg ig jóóó adamo. hu
én szeretm és bá picinek tűnik a lyuk mert a riki lába kis husi amikor nagyobb lessz, akkor tuti olyna kis vékony lessz.én is azt tervezem, hogy majd a rönkfajátékra ezt teszem fel...nekünk van állvány is hozzá ami fel-le is mozog ezt is lrhet kertebe tenni
Gratula,jó tökösek voltatok:)))!
Cash ??????
hát épp ez az, hogy nem engedtek... saját felelősségre hoztuk haza Minát.
de az idő és a tények minket igazoltak...
Sziasztok!
Zsú! Nézegettem a neten ilyen-olysn babajátékokat,(mama tolt egy kis lóvét névnapra, hogy vegyünk rajta játékot), és belefutottam a hintátokba. Nagyon szimpi lett benne, hogy aludhatna benne a kertben..de azt olvastam, hogy csak 12 kg-ig jó.. érdemes így? Vagy azon agyalok, hogy úgyis csináltatunk játszókát, beletesszük majd abba a lóvét, mert rohadt drágák ezek is..:( De azon meg olyan hinta van ami nem alvós.. áhh..nem tomm.. A miénket lassan kinövi, eladósorba fog kerülni.. Szerinted? Azon a lyukon meddog fog kiférni a lábuk?
Úúúúgy lesz...és ha nem éééted, még fel is pofozlak;-DDD!!!
Nem szeretem, ha rosszkedvű vagy...nem áll jól Neked:-)!
Igen, én is jártam már ugyanígy az elején. Főleg, mert délután adtam a gyümit. Asszem akkor az alma-körte volt nálunk a ludas. Azóta csak délelőtt van gyümölcs.
Szerintem babafüggő-melyik gyümölcs és zöldség okoz bántalmat. Nálunk pl. a babántól nincs szorulás, pedig mások óvaintenek, hogy magában adjuk.
Majd gyere, ha kész a géped:-)! Addig is jó hétvégét Nektek!
Én sosenemharagszom Rád...tuuudod!;-)
Részben azért igazad volt, itt volt az idő, hogy melléd álljak:-D. Csak ismersz, utálok belemenni hülye vitákba, amikor a másik félnek tök felesleges bármit is mondani, mer' uccse éééérti!
A többiről meg tudod, mi a vélményem? Nehogymá' a fórumozók határozzák meg a hangulatod/hangulatom!:-))
Én is ki tudja mit vágnék a fejedhez ha szarnál rám holnatól....:o)....
Miért nem szóltatok itt osztottam az észt, hogy németbe 169 eur én meg felsoroztam chf-el...éééén hölye, behozva már majdnem ua, csak kint garis....Szal kerestem és találtam elvileg ülést olyan színben amit újonnan vennénk..szorítsatok, hogy szép legyen..:O)
Az üveges nem alapból párolt?
Nem olvastam, milyen támadások értek...de el tudom képzelni...ebből is látszik mennyire szeretnek!!!Tudod a szeretet és a gyűlölet között csak 1 hajszál van...féltékenység...eh van.