Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Számoljuk kalóriát és fogyjunk november1-től!! fórum

Számoljuk kalóriát és fogyjunk november1-től!! (beszélgetés)

2010. nov. 4. 10:18

Sziasztok!!!

Taps mindenkinek aki este kibírta és aki fogyott is!!!

Az úszás nagyon jo..kár hogy én nem tudok uszni..félek a viztől...

Ma délbe tarhonyáshusi lesz.

Most kikutatom mennyi kcal van benne!

A tarhonyába sok azt hiszem, de eszem belőle,nem sokat.

51. Anzse
2010. nov. 4. 08:29

Sziasztok!

HŐS voltam, ma reggel elmentem úszni.:) 35 perc folyamatos úszás egy kis vizitornával.

Andi! Én le szoktam fagyasztani a főzeléket, mert a párom se rajong mindegyikért. Mielőtt megeszed, arra figyelj, hogy rendesen megmelegítsd, inkább úgy mondanám főzd fel újra. És utána eheted is.

Szép Napot!

Ivett

2010. nov. 4. 07:55

Sziasztok!

Én tegnap biztos elcsúsztam egy kicsit, de minden más megvolt, a folyadék, a mozgás és a narancsbőr-

gyilkolászás is. Hátha megbocsájtható!:-)

Megnéztem Anzse-ajánlott oldalt, nagyon jó. Még ha nem is követem szó szerint az étrendet, akkor is ötletet ad, hogy kellene hogy felépüljön egy nap, legalább 5 étkezéssel.

Kérdés: én családom nagyon hadilábon áll a főzelékkel, szerintetek le lehet fagyasztani?

Arra gondoltam, hogy elkészítem és szétporciózgatom, lefagyasztom és nem is kellene minden nap küszködni a főzéssel!

Tegnap Apának nem nagyon tetszett, hogy túl diétás a csirkepörkölt, de én csak mosolyogtam, nekik se árt, ha nem csucsog minden a zsírban:-)

Szép napot Mindenkinek!!!

49. Anzse
2010. nov. 3. 21:26

Sziasztok,

vacsira a gombaleves összejött tejföllel, de így is csak 200 kcal. Megcsináltam a holnapi ebédet is, fini franciasaláta lesz tonhallal. A salátát tejföllel csináltam, holott kefirrel kellene de én úgy nem szeretem. De az ebéd így is csak 500 kcal körül lesz.

Reggel munka előtt megyek úszni, ha sikerül felkelnem. Egy HŐS leszek:)

Holnap jelentkezem, hogy sikerült-e.

Szép álmokat Nektek.

48. andiandi73 (válaszként erre: 46. - Anzse)
2010. nov. 3. 15:18

Szia Anzse!

Tudod, írtam, hogy én voltam tűszúráson és én ott a dokit kifaggattam sok mindenről, többek közt a folyadék fogyasztásról is, és ő azt mondta, hogy a téli hónapokban elég a 2 liter, amiben már a leves is benne van, de az nagyon fontos lenne!

Amúgy én is írom a napi fogyasztást, különben, ha nincs kontroll, akkor nagyon elúsznék, pláne az elején.

Meg most nyitottam egy saját naplót: amit főzök, méricskélem és próbálom kalkulálni belőle az egy adagot, azért nagyon sokszor eltér az itt-ott megadott éttermi adagtól!!! Meglátszik, hogy ott mindent kispórolnak belőle:-)Most mondjuk, könnyen vagyok, szabin vagyok a gyerekekkel, jövő héttől lesz ez macerás, majd este munka után, fáradtan!!

De hát kitartás!!!

Szép napot!

2010. nov. 3. 13:38
Sziasztok, én szerintem ma már sokat ettem:-) Reggelire nem bírtam megállni, két nagyon fini kiflit betoltam, mondjuk legalább szinte vaj nélkül. Ettem 11-kor egy joghurtot, ebédre illatos-omlós csirkét hasább.-val, meg 3(!) szem aranygaluskát:-)) Viszont már megittam két litert. Egyébként én általában igénylem a minimum 3 liter innivalót, nekem ez sose volt gond. Megfigyeltem, ha van víz az asztalomon, addig nem nyugszom, míg el nem fogy:-))
46. Anzse
2010. nov. 3. 13:35

Szép napot Mindenkinek!

Hogy bírjátok a mai napot? Én teljesen jól.

Reggeli: 50 g barna kenyér vékonyan megkenve sajtkrémmel, 1 szelet párizsi, fél paradicsom

Tízórai: gép kapucsino, 2 mandarin

Ebéd: 100 dkg durum tészta paradicsommártással, 1 szelet sülthúsi sajttal szórva (700 Kcal)

Ti meg tudtok inni 3 liter folyadékot naponta. Állítólag ennyit kellene inni.

És ti vezettek étkezési naplót? Én már negyedik hete írom, hogy mit eszek...

Jó lenne ha mindenki leírná mit eszik egy nap, segít ötletelni.

További szép Napot!

2010. nov. 3. 12:37

sziasztok csatlakoznék ha lehet igaz már 3.a van.

gyakorlott fogyózó vagyok sajnos lassan tiz éve nyáron fogyok télen hizok kivéve ez a nyár, nyáron is hiztam, igy ma reggel 90kgot mutatott a mérleg 170cmhez, azt is tudom hogy kéne fogyni, meg szobabringám is van, mégis ha kaját látok nem tudom nem megenni, ha odafigyelnék a kajálásra nem hiznék pedig.

reggelizni 10ora körül szoktam szendvics tea esetleg kettő, majd kb 2kor ebédelek kipukkadásig , és ha este még éhes vagyok akkor is eszem valamit 8-10között. sokszor eszem szemét kajákat kenyér és pl cukros tea . jajj de szörnyű így leírni, de muszáj hogy felébresszem magam, mert ha most télen még hizok egy tizest ahogy szoktam akkor nekem végem nem fogja birni a lábam derekem és akkora ruhák már nincsenek is.

44. csicsy22 (válaszként erre: 43. - Anzse)
2010. nov. 3. 09:39

:) Nekem egy kabátom van, ami a cél.... már ott vár a szekrényben, de még nem érzem benne jól magam.

Nekem is több kör van/lesz. Most nem akarok abba a hibába esni,hogy túl sokat akarok egyszerre. Általában ezzel szúrom el, nincs türelmem.

De most csak kisebb (remélem teljesíthető) célokat tűzök ki.

43. Anzse (válaszként erre: 39. - Bambína1216)
2010. nov. 3. 09:25
Első körben nekem 12 kg a cél karácsonyig, az utolsó mérés dec. 23-én lesz. Ebből már megvan 4 kiló. És ha sikerül, megbeszéltem magammal:), hogy kapok egy csini új melltartót. Muszáj valamivel jutalmazni a kitartást:)
42. csicsy22 (válaszként erre: 39. - Bambína1216)
2010. nov. 3. 08:52
Egy 10-est jó lenne még az éven ledobni (aztán jöhet a többi)
2010. nov. 2. 19:33

Csajok én léptem!!

szép estét nektek és kitartás,mert minden csak akarat kérdése!!!

40. Anzse
2010. nov. 2. 19:29

Andi!

nem tudom elküldeni az oldal címét, mert nem engedi.

Elküldtem elvileg privátba.

Szólj ha nem ment át.

2010. nov. 2. 19:27

Sziasztok!!

Ügyesek voltál!!!

Egyébként mennyit szeretnétek leadni???

38. Anzse (válaszként erre: 32. - Andiandi73)
2010. nov. 2. 19:26

Szia Andi!

Vacsira nem jött össze a gomba leves, mert későn értem haza a kondiból.:) Igy barna magos kenyeret ettem vacsira, 50 grammot, sajtkrémmel, és 3 szelet párizsivel és paradicsommal.

Az uzsonna ma kimaradt:(

Azt hiszem bent maradtam az 1200 kcalba.

Tudtátok, hogy fél óra kemény bicajozás, csak 110 kcal égett el?

Szép estét!

Ivett

37. csicsy22 (válaszként erre: 35. - Bambína1216)
2010. nov. 2. 19:24
Igen, nagyon eteti magát....de meggyőztetek. Félreteszem végszükség esetére.
36. Bambína1216 (válaszként erre: 27. - Anzse)
2010. nov. 2. 18:24

Üdv köztünk!!:))

A könyvet megnézem mindenképpen.

Imádok erről olvasni, és most már sikereket is szeretnék elérni benne!

35. Bambína1216 (válaszként erre: 25. - Csicsy22)
2010. nov. 2. 18:23

Régebben én Jó reggelt függő voltam, ami annyit tett hogy egy nagy dobozzal vettünk, amiben 8 csomag van(*4) és ezt két nap alatt elpusztítottam....

Bevallom volt olyan is hogy egy nap alatt.

Na jo..ez durva példa, de a lényeg hogy miután rájöttem mennyi kcal és ch na meg cukor van benne...Félretettem.

Szeretem, de nem veszek,mert eteti magát, sőt nem hogy lendületben tart, ahogyan a jó kis reklámszöveg is mondj hanem kivántam továbbra is ami borzaszt nyomasztó érzés.

Ezzel nem azt mondom hogy ne egyél,mert jo, de ne szokj rá!:)

34. 486f159516 (válaszként erre: 32. - Andiandi73)
2010. nov. 2. 17:45

szia

én sosem teszek bele tejet, és finom

33. andiandi73 (válaszként erre: 23. - Bambína1216)
2010. nov. 2. 17:35
Köszi a kitüntetést!!! :-)
32. andiandi73 (válaszként erre: 27. - Anzse)
2010. nov. 2. 17:33

Szia Anzse!

Engem nagyon érdekelne, hol találtál mintaétrendeket, elárulod:-)?

Én is 1200 kcal-át céloztam meg, plusz egy kis mozgás, de igazából módosítani kellene az egész életmódon, mert hát ugye azért hízok mindig vissza, mert a diéta után ugyanazt folytatom, amit előtte csináltam.

Megvonni magamtól semmit nem akarok, mert nálam legalábbis mindig ezért kudarc minden diéta, mert valamit nem szabad, és hát amit nem szabad, ugye az nagyon kívánatos:-)

Most megpróbálom ésszel és lassan, hátha hozzászokom a kevéshez...

És eldöntöttem, hogy havonta egyszer lefényképeztettem magam, mármint itthon és csak magamnak, hogy lássam a változást, ne csak érezzem,hogy itt, vagy ott kisebb...

Mert talán a túlsúlyomnál is nagyobb problémám a narancsbőröm:egy tízes skálán 11-re értékelném:-)

Tipikusan az a nő lettem, akit 18 éves koromban nagyon megszóltam, hogy "nem szégyelli magát, hogy fürdőruhára vetkőzik?!" Még júniusban vettem egy készüléket, de hát magában ártani nem ártott, de nem is használt, most a diéta kiegészítésének tökéletes lesz!!!

Ma sütöttem palacsintát, akármilyen vékonyra próbáltam 145 kcal/db lett a vége.Üresen!!!

Most vagy lepényeket sütöttem, vagy kihagyok valamit belőle!! Valaki csinálta már csak vízzel!!

Sziasztok!

2010. nov. 2. 15:15

Eddig ennyi:

4 szelet graham kenyér 265

1 leheletnyi vaj 36 kcal

2 banán 204

1 túró rudi 85

1 adag zöldborsó leves 266

1 adag erdélyi rakott 687

1 joghurt 73

össz:1618 kcal

Nem sok marad vacsira...

2010. nov. 2. 15:01

Sziasztok!

Üdv az újonnan érkezetteknek!

Ivett nagyon ügyes vagy, én nem tudok 1200 kalórián élni.., inkább naponta leugrálok 500-at.Próbálkozom nagyon, de az 1800 betartása is nehéz.Ma vásárolni voltam, elég sok hülyeséget ettem össze..később összeadom, de az biztos ma korán megyek aludni:-))

29. Anzse
2010. nov. 2. 14:25
Bocsi elírtam, csak 8 dkg halat ettem:)
28. csicsy22 (válaszként erre: 26. - 6cbbd0e2c6)
2010. nov. 2. 14:22
Óóó, köszi. Megnézem majd. Pedig de jó is lett volna azzal letudni a reggelit....a natúr joghurtot kicsit már unom, szendvicshez meg nem sok kedvem van még reggel.
27. Anzse
2010. nov. 2. 14:21

Sziasztok!

Én is csatlakoznék a csapathoz.

Én kb. 3 hete kezdtem a kalória számlálgatást és az életmód váltást.

Első lépésként elolvastam Dr. Pados Gyula: Tudatos fogyás című könyvét. Ajánlom mindenkinek.

Én 3 hét alatt 4 kg fogytam, minden héten 1szer mérem magam, és 4 hetente centibe is. 1200 Kcal eszek naponta, és ötször eszek 1 nap. A nasit teljesen kiiktattam az életemből (eddig):)

A könyvben ajánlanak oldalakat, onnan töltöttem le minta étrendeket 1200 KCalra.

Becsülettel mérem a kajákat amiket megeszek, nem mondom, hogy néha nem maradok éhes, de minden fejben dől el. Az édességeket nem lehet teljesen kiiktatni, mert az nem lehet, hogy életem végéig nem eszek fagyit:)

A mai eddigi kajám a következő volt:

reggeli 3 abonet, 40 gr, füstölt sajt, fél pitamin paprika 4 vékony szelet pickszalámi (200 Kcal)

Tízórai: ma kimaradt

Ebéd: 140 g rizs, 80 dkg hal sütve zöldfűszeresen, 1 alma, (450 Kcal) pici házi kakaós csiga (amivel megkináltak:)) (200 Kcal)

Ez eddig 800 Kcal, uzsonna ma gyümölcs lesz, a vacsora pedig gomba leves-szigorúan gombából és répából.

Ma délután megyek kondiba biciklizni egy félórára.

Remélem a fórum sokáig fog élni és tudjuk egymásban tartani a lelket.

További szép napot!

Ivett

2010. nov. 2. 14:14
Szia, a jó reggelt keksszel vigyázz, nagyon sok bennük a cukor állítólag!
2010. nov. 2. 13:42

Én az 1200 kcal-t szeretném betartani.

Délelőtt (reggelire)ettem Jó Reggelt joghurtos szendvicset (240 kcal); ebédre bolognai spagettit, ami elég húzós. Ennek nem találtam konkrét adatot, így kb. 700-al számolok, mert tudom, hogy elég sok.

2010. nov. 2. 13:01
Sziasztok, én fogyni szeretnék! 1 éve majd~ 80 kg voltam, de durva leírni, és 167 cm, aztán lementem 68-ra, szépen, lassan, de most 74-et mutat a mérleg:-( Nekem bejött, ha odafigyeltem a kalória és szénhidrát tartalomra. Plusz amozgás. elvileg 2100 kcal kellene magamhoz vennem a fogyáshoz. Ma már bűnöztem, megettem 3 diós sütit, egyébként barna kenyeret reggeliztem, mindennap megiszok 3 liter folyadékot víz és zöld tea formájában (ez állandó vagy 1 éve), persze cukor/méz nélkül, citrommal. Ma csirkét ettem besamel mártással és rizzsel, ebédre, plusz ittam egy kapucsínót. Szerintem 1000 kcal meg van már mára:-)))
2010. nov. 2. 11:12

Sziasztok csajok!!!!

Üdv az újaknak!

örülök, hogy itt vagytok!!!

Na igen..Tényleg van benne macera Noémi, de igy minden rejtet kcal napvilágra kerül!!

Andi-3hónap és -25 kg....Te atyaisten..Ez kicsit tulzás.

biztosan jo volt meg minden, de én nem birtam volna ki.

Én is napi 1200kcal-t eszem.

Ezt tegnap rendben is volt!!

megyek és számolom is!!!!!

Ma tornázni is kellene...Valószínű Duci tréning!!!

Bár már ma tekertem kb 3-4 km-t!:)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook