Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Szalonnás-hagymás kelbimbóleves recept

Szalonnás-hagymás kelbimbóleves recept

A Szalonnás-hagymás kelbimbóleves hozzávalói:
10 dkg baconszalonna
2 vöröshagyma
30 dkg kelbimbó
2 sárgarépa
1 fehérrépa
5 dl húsleves

bors
fél csomag petrezselyem zöld
olaj
liszt


A Szalonnás-hagymás kelbimbóleves elkészítési módja:
A baconszalonnát vékony csíkokra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, vele pirítjuk a vékony csíkokra vágott vöröshagymát, majd a szintén vékony csíkokra vágott sárga- és fehérrépát.
Felengedjük húslevessel, belefőzzük a kelbimbót, ha kell, sóval, borssal utóízesítjük.
Zsemleszínű rántással sűrítjük, kiforraljuk.
A tálalásnál finomra vágott petrezselymet szórunk bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , 2011. márc. 11. 05:26

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook