Szakítás után... (beszélgetés)
Velem semmi. Én most egy átmeneti fázisban vagyok. Az exemre nem sokat gondolok, ha igen, nem vágyakozással. De, ha róla kérdezgetnek, akkor csak a jó emlékek jönnek elő. Sokszor bevillan egy-egy kép, hogy akkor milyen cuki volt. De alapvetően nem kattog rajta az agyam.
Párkeresés terén sem haladok jól. Alapból nem vagyok jó ismerkedő, életben nem is tudok - mert nem járok sehova, és amúgy se jön be a pasik 95%-a. Válogatós vagyok.. Lehet, hogy valaki cikinek tartja a netes párkeresést, de nekem már volt, hogy bejött. Meg akkor nem kell felesleges köröket lefutni egy füstös szórakozóhelyen. Így is hamar kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyoktok vagy nem. Ha nem, akkor hellócsaó, és nem kell kínos unalmas beszélgetésbe bonyolódni.
Na szóval visszatérnék arra, hogy "átmeneti fázis". Azért az, mert most már tudom, hogy tudnék szeretni valaki mást, és hamar bele is élem magam a dologba, ha találok egy érdekes emert. De most megint üresnek érzem magam, mert úgy tűnik ez a kettő sem lesz az igazi.
Nekem most akadt vki, aki talán...de nem akarom lekötni magam. Az exemmel iis találkozom, de csak...:D Most így jó. Majd mesélek ha lesz vmi.
Pussz
Kinél mi a helyzet? Történik valami?
Nálam érdekes, az új srác rendes, aranyos, csak kicsit féltékeny más most és ez zavar, ma meg is kértem, ne legyen ilyen ,mert tönkretesz mindent, ami esetleg jó is lehetne. Majd meglátjuk, nem akarom elcseszi, de azt sem, hogy teljesen azt higgye már most úgy van minden, ahogy ő akarja.
Ne kegyetlen vagyok....új ember lettem. :P
Pussz nektek csajok!!!
Csak ne neked legyen rossz! Erre figyelj ,nehogy belezúgj megint.
A volt párommal is ez volt a baj, én 1X lefeküdtem vele szakítás után ,a szex ok volt teljesen sőt, de kapcsolatot nem akar és mára én is beláttam nem is működne. 100%-ig még én sem zártam le, de igyekszem. Az ilyen pasik, akik csak szex-et akarnak, nem érdemelnek meg bennünket!
Csak okosan, bizti lesz megoldás.
Én az én tapasztalatomat tudom csak mondani, én is lefeküdtem a volt párommal ,mert azt hittem esetleg felébreszt benne valamit megint, de utána mondta nem akar komoly kapcsolatot, csak esetleg szexet és azt is másokkal is. Hát ekkor lett belőle elegem ,mert én nem ilyen vagyok.
Szerintem ne tedd, mert neked lesz rosszabb utána, ő meg esetleg kihasznál. De Te érzed ez csak egy vélemény, de ha nem akar kapcsolatot, mint az én volt párom sem akart, akkor tovább kell lépned, még ha fáj is és nehéz is lesz esetleg.
Mi... mi együtt vagyunk... csak július és november között folyton szakított velem, 1-3 napra... Mert pl eyedül akart lenni, és elmenni inni, ezért idejött, szakított, majd másnap bocsánatot kért... Röhejes... és ő mondja nekem, milyen gyerek vagyok. :D
Nehéz együtt is... De most 2 hónapja nem volt olyan komoly veszekedés...
De ti itt mind erősek vagytok, én mikor szakított, összeestem, és nem akartam felállni... jó látni a pozitív példákat, bár remélem nem lesz szükségem rá. :)
20 oldal az tényleg sok.. mondjuk a címből is lehet következtetni valamire. :P
Velem nem sok van, teszem, amit tennem kell és igyekszem nem depizni az esős időben. :-)
Múltkor vki sokat kérdezősködött az exemről és ráébredtem, hogy csupa jót gondolok róla és ez kicsit elszomorított.. hogy még mindig itt tartok, amikor neki már új nője van és rólam mindeféle alaptalan hazugságot terjeszt. :-S
De igyekszem nem gondolni rá, másra és más emberekre figyelek.
Te hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?