Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek (beszélgetés)
Sziasztok!
A Széchenyi István Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakos végzős hallgatója vagyok. A dolgozói motivácó témakörében íródó szakdolgozatomhoz szeretném a segítségeteket kérni. Amennyiben 18-26 év közötti, férfi vagy hölgy vagy, kérlek legyél szíves segíteni a kérdőív kitöltésével. A kérdőív kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe. Az kitöltés anonim, és az adatokat a szakdolgozatban aggregált módon tüntetem fel.
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/413162806/
Segítségedet köszönöm szépen!
Sziasztok!
Az ELTE PPK pszichológia szakán vagyok végzős hallgató. A szakdolgozatomhoz szeretném a segítségeteket kérni! Ha irritábilis bél szindrómád van, kérlek, töltsd ki a belinkelt kérdőívcsomagot. Olyanokat is keresek a vizsgálatomhoz, akik egyáltalán nem szenvednek bélproblémáktól. Ha van IBS-es/hasonló panaszokkal rendelkező, vagy idősebb egészséges ismerősöd, aki kitöltené, kérlek, továbbítsd felé is!
Az alábbi linken egy kérdőívcsomag található, aminek a kitöltése kb. 45 percet vesz igénybe. Az adatokat név nélkül, bizalmasan kezelem, csoportosan dolgozom fel.
Nagyon szépen köszönöm, ha részvételetekkel segítetek a terület jobb megismerésében.
Sziasztok!
Végzős turizmusos egyetemista hallgató vagyok, szakdolgozatomhoz készítettem egy rövid kérdőívet. Azon kitöltők segítségére lenne szükségem, akik jártak már Erdélyben legalább egyszer. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
Az ELTE végzős pszichológus hallgatója vagyok és a szakdolgozatomat a párkapcsolat és család témakörében írom. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni, az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/411139228/
Ha megnyitjátok, az első oldalon ott van minden információ és tudnivaló (ki vagyok, miről szól a kutatásom, ill. a kérdőívkitöltésre vonatkozó információk).
A kutatásban való részvételnek két feltétele van: 18 év feletti életkor és az, hogy párkapcsolatban éljetek (az együttélés nem feltétel és azok is kitölthetik, akik házasok). A kérdőív kitöltése teljesen anonim módon történik.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki segít és kitölti!!
Üdv,
Csilla
Hello!
Szakdolgozatomat a kerékpáros turizmus témájában írom és nagyon hálás lennék így ismeretlenül is, ha rászánnál 5 percet az életedből. Köszi előre is!
Sziasztok!
Én is szeretném a szakdolgozatomhoz a segítségeteket kérni. Az online fogyasztást vizsgálom, amihez készült egy kérdőív. Ha valakinek van kedve és 10-15 perce kitölteni, annak nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm!
Az én tapasztalatom szerint a 3-7 éves korig a tévézés is nagy hatással van a mai gyerekekre akarva, akaratlanul is mennek filmek, műsorok, ami nem nekik való pl. rajzfilmek, közül is akad olyan rémisztő és esetleg rosszat álmodnak, vagy megijednek. Régen a technika nem volt még kifejlődve és mégis felnőttek a régi időkben.
Inkább helyette beszélgetést, vagy sétát javasolnék, mert az sokszor hasznosabb a vele való foglalkozás aztán a szülőn múlik, hogy mit enged meg neki és mit nem. Üdv.Ágnes
Sziasztok!
Akinek van ovis korú (3- 7 éves) gyermeke, és szánna egy 20 percet- fél órát vele kapcsolatos tévézési kérdőívre, az kérem segítsen a következő linken való kitöltéssel:
(ha nem működik, akkkor ctr c és ctr v a böngésző felső sorába :)))
Üdvözlettel
Nagyon tanulságos kérdés erről véleményt mondani,
de komolyan mondom bármikor szülessen az a gyermek nem csak az 1-2 évhez legyen kötve kizárólag, azt nem értem az a jogásznő miért ölte meg az egyhetes csecsemőjét az agyával volt valami probléma nekem úgyan felnőttek a lányaim, de ilyen hangulatzavar sosem volt meg ez a depresszió még a régi időkben nem ismerték ezt a tünetet és sosem volt ilyen probléma, mint most. Az anyagi helyzetük jó volt. Neharagudj 518.hozzászóló, aki ilyet elkövet az nem normális. Üdv.Ágnes
Sziasztok!kérdőív kitöltéséhez keresek segítőkész anyákat akik az elmúlt 1-2 évben szültek,ugyanis szakdolgozatom témája szülés utáni hangulatzavarok, depresszió előfordulása.Amennyiben van rá 10 perced kérlek segíts és küld az email címed ide:mareszka2003@freemail.hu.
Elküldöm neked és majd kiértékeljük.
Ngyon köszönöm a segítségeteket
Bemásolni is csak úgy lehet többször valamit, ha legalább egy betű eltér, különben, - sokan megtapasztalták már, azt vették észre, hogy már kint is voltak a Hoxáról...
3-szori másolásra a spamszűrő mindenkit kitilt...
Még innen is...
Ide lehet állítólag ...
De amúgy passz ... én megkérdeztem lehet e tenni linket - azt a választ kaptam,h igen.
Háát - én ennyit tudok :)
Kedves Fórumozók!
Kérlek titeket, amennyiben mód, -lehetőség, - kedv van rá töltsétek ki az alábbi kérdőívet /nagy segítség lenne számunkra, csak pár perc az egész/ :
Mindenki segítségét előre is köszönöm!!
Tavaszi szél
Kedves Fórumozók!
Kérlek titeket, amennyiben mód, -lehetőség, - kedv van rá töltsétek ki az alábbi kérdőívet /nagy segítség lenne számunkra, csak pár perc az egész/ :
Mindenki segítségét előre is köszönöm!!
Tavaszi szél
Kedves 511.hozzászóló!
Ez köztudott, hogy az idegen nyelvet már kicsi korban kell oktatni, hiszen ez már alapkövetelmény, vannak óvodák, ahol szintén és iskolák is, ahol fontos és alapvető követelmény, mert enélkül már a munkahelyen is kötelező elsajátítani az alapvető ismereteket. Remélem tudtam egy kicsit segíteni és remélem ez alapján ki tudod tölteni a kérdőívet. Bár nem vagyok tanár, de ennek ellenére ennyi információval rendelkezem. Kívánok sok szerencsét Üdv.Ágnes
Kedves Tanárok/Tanítók!
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának anglisztika szakos, végzős hallgatója vagyok. Jelenleg szakdolgozatom elkészítésén fáradozom, melynek témája a Korai idegennyelv-oktatás helyzete és az ehhez való hozzáállás Magyarországon.Az lenne a kérésem,hogy a kérdőívem kitöltésével segítsétek munkámat!A kérdőív személyes adatokra utaló kérdést nem tartalmaz, kitöltése önkéntes alapon, anonim módon történik. Ahhoz, hogy munkám végeztével hasznos következtetéseket vonhassak le, arra lenne szükségem, hogy lehetőség szerint minél pontosabb válaszokat kapjak.
Az együttműködést és a segítséget előre is köszönöm!
A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni a záródolgozatomhoz. Kitudnátok tölteni a kérdőívem, borfogyasztási szokássokkal kapcsolatos és nagyon örülnék neki.
Nagyon szépen köszönöm, aki áldozz rá 3-4 percet, mert annyi idő alatt meg lehet oldani. Vivi
Sziasztok!
Segítséget kérnék szakdolgozathoz.
Hivatalos forrást keresek interneten, élvezeti szerek, mint cigaretta, alkohol, kávé, kábítószer, altató-nyugtatók fogyasztásának szokásaival kapcsolatos kutatások, felnőttek és fiatalkorúak körében Magyarországon.
Tanulmány, kutatás, esetleg könyv is szóba jöhet.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Sziasztok, nekem is van egy kérdőívem, a szakdogámhoz kell,
elsősorban olyan emberek töltsék ki, akik voltak az elmúlt pár évben nyaralni.
Köszönöm mindenkinek:
Kovács Klaudia
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/402354582/
sziasztok
segítséget szeretnék kérni tőletek a szakdolgozatom megírásához. egy vegetáriánus kérdőívet kellene kitölteni.ha esetleg nem fogyasztotok húst, vagy csak vörös húst nem, kérlek szánjatok rá 5 percet és töltsétek ki. nekem órási segítség lenne.:)
az alábbi linken lehet megnyitni:
köszönettel: Páncsity Eszter dietetikus
Szia!
Kitöltöttem:)
Szerintem érdekes teszt volt, remélem sikerül eredményesen elkészíteni a szakdolgozatot.
Szép napot mindenkinek!
Szakdolgozatomhoz kérdőíves kutatást készítek,amelyhez szeretném azok segítségét kérni, akik már jártak a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben/VitalMed Hotelben.
Elsősorban ha kérhetem,azok töltsék ki kérdőívem, akik gyógyszolgáltatásokat és/vagy szálláshelyet is igénybe vettek a fürdő területén! A kérdőív kitöltése anonim, az alábbi linken bárki hozzáférhet:
Köszönöm szépen előre is!
Kedves Hajababa 501. hozzászóló!
Kevesen engedhetik meg maguknak az utazást akár belföldre, akár idegen országba. Tudjuk nagy költségekkel jár és sokszor nincs garancia, mint te is tudod, rendszeresek az átverések és az irodák zömének a csődeljárása, ami sokszor az utasok kárára, ill. a zsebére megy.
Elsősorban úgy lehetne megoldani, ha a tájékoztatás alapos és őszinte lenne és garanciát vállalna az a szervező, ha valami meghiusulna bármi oknál fogva a kártéritést fizetnének és vállalnák a felelősséget. Remélem tudtam ebben segíteni neked és összefoglalod a fő lényeget.
Szívélyes üdvözlettel. Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Mi van akkor, ha a szakdolgozathoz készült kérdőívek nem érik el a 100 főt?