Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm mindannyiótoknak, aki eddig kitöltötte a kérdőívem, de még szükségem lenne emberre, ezért, aki még nem töltötte ki, kérem, tegye meg!
0QklaUUc3ek1yLTBtMklDSFE6MQ#gid=0
Szisztok!
Ha van 5 percetek, megtennéek hogy kitöltitek a kérdőívem? A vízi turizmussal kapcsolatos :)
Köszönöm, nagyon sokat segítetek!
Sziasztok!
Tudományos diákköri dolgozatomhoz szeretném kérni a segítségeteket.
A dolgozatomban az internetes reklámok hatását kutatom. Kérlek, töltéstek ki ezt a kérdőívet, nagy szükségem lenne rá:
Minden válaszadónak köszönöm a segítséget!
Nincs bemutatkozás,ki vagy hol tanulsz és mit akarsz .
Nem tudom mi az aINC és miért tegeződsz?
Sziasztok!
Kérlek töltsétek ki ezt a kérdőívet:
A szakdolgozatomhoz sokat segítenétek vele.
Névtelen a kitöltése és mindössze 10 perc kitölteni.
Köszi!
Sziasztok! Az előző hozzászólásomban szereplő link nem működik.
A fiatal felnőttek,18-19, huszonévesek testmozgási szokásairól írom a szakdolgozatom és ehhez kapcsolódóan készítettem egy (javított) kérdőívet. Megtennétek, hogy kitöltitek Ti is? Cserébe én is kitöltöm az itt lévőket.
A kérdőív elérető itt:
Kb. 12-14 percet vesz ígénybe. Előre is köszönöm, hogy segítitek a kutató munkám!
Sziasztok! A fiatal felnőttek,18-19, huszonévesek testmozgási szokásairól írom a szakdolgozatom és ehhez kapcsolódóan készítettem egy (javított) kérdőívet. Megtennétek, hogy kitöltitek Ti is? Cserébe én is kitöltöm az itt lévőket.
A kérdőív elérető itt:
Kb. 12-14 percet vesz ígénybe. Előre is köszönöm, hogy segítitek a kutató munkám!
Ha igen, használt-e Okostelefont, illetve táblagépet utazásához?
Igen
Milyen szolgáltatást vett igénybe üzleti utazóként okostelefonja/táblagépe segítségével?
navigaciot (ez nincs az opciok kozt)
Szaisztok!
Szakdolgozatomhoz készített kérdőívem kitöltésével nagyban segítenétek munkámat! Kitöltés kb 5percet vesz igénybe és teljesen névtelen a dolog.
Ha nem unjátok már és ha van 5 percetek akkor légyszi vessetek rá egy pillantást!
Előre is köszönöm!
De kérdőíveknél demográfiánál általában nem használjuk a vidéki kis város és vidéki nagyváros kategóriákat,mert lakosok száma szerint nem pontosan meghatározható. Lehet,ohgy te egy 10 ezres városban laksz és nagynak érzed,mert nem jártál máshol......
Pontosabbak a Bp, megyeszékhely, város község, falu tanya stb megnevezések.
Kedves Fórumozók!
Ha nem unjátok még, szeretnék megkérni mindenkit, akinek van facebook fiókja és van 5 perce, töltse ki az alábbi rövid pszichológia témájú kérdőívet. A kitöltés névtelen, az eredmények egy szakdolgozathoz nyújtanak segítséget.
Köszönöm mindenkinek!
ezt így nem szívesen adom oda a kollégiumban a lányaimnak. kérlek írj pár sort magadról! Neved, hol tanulsz és szakdolgozatod pontos címe.
Ma úgy is egy másik témában is kérdőívet töltenek, ha ezek az infók rendelkezésemre állnak átadom a linket. Nem tartom etikusnak,hogy olyan dolgokról faggatod őket bemutatkozás nélkül amiik a legintimebbek.
Miért nem tanítják meg a főiskolákon a kérdőívezés alapszabályát? Azt, hogy XY vagyok ZX intézmény C évfolyam hallgatója KBC című szakdolgozatomhoz kérem a segítséged.......
Sziasztok!
Köszönöm mindannyiótoknak, aki eddig kitöltötte a kérdőívem, de még szükségem lenne emberre, ezért, aki még nem töltötte ki, kérem, tegye meg!
Lehet, hogy a téma elsőre furcsa, egyesektől idegen, de mindeféle nézettől függetlenül kitölthető a kérdőív, sőt, a szélsőséges vélemények is ugyanúgy érdekelnek!
0QklaUUc3ek1yLTBtMklDSFE6MQ#gid=0
Sziasztok SOS-be szeretnék segítséget kérni tőletek,középiskolásokkal szeretnék kérdőívet kitöltetni a szakdolgozatomhoz.Nagyon szépen kérek mindenkit továbbítsátok ilyen korú ismerőseiteknek
Sziasztok!
Tudomáynos diákköri dolgozatunkhoz szeretnénk kérni a segítségeteket. Megköszönnénk, ha az alábbi linkre kattintva kitöltenétek mosószer vásárlási szokásokkal kapcsolatos kérdőívünket:
Előre is Köszönjük a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Mi van akkor, ha a szakdolgozathoz készült kérdőívek nem érik el a 100 főt?