Szakdolgozat-kérdőívek, egyéb kérdőívek (beszélgetés)
en is, de nem volt kulonosebben rossz elmeny... olyan semleges.
Amennyiben az Ön szülei elváltak, vagy egyik szülője megözvegyült, hány éves volt ekkor?
10-et irtam, mert csak szamokat fogadott el, de igazabol nem emlekszem pontosan, olyan 10-12 lehettem.
Kedves Fórumozók!
Én egy pszichológia szakos hallgató vagyok, aki jelenleg a halálfélelemről készít egy kutatást. A tesztet bárki kitöltheti névtelenül, aki 20-45 év közötti nő. Óriási segítség lenne, ha minél többen rám áldoznátok kb. 10 percet a napotokból. A teszt végén a Finish Survey gombra kattintva van vége a kitöltésnek. A teszt online a következő helyen található: kwiksurveys.com?s=LCONFO_2f38150e
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Nagyjából heti hány órát töltesz az alábbi szabadidős tevékenységekkel?
Nincs időm a munka és család mellett ( mert olyan a munkahelyi beosztásom) olvasni és sportolni egyáltalán. Nem 0-3 órát egyáltalan semmit.. ilyen miért nincs?
Fontos számomra, hogy független legyek párkapcsolataimban
Párkapcsolataim? Miért egy embernek egyszerre hány van. A párkacpsolat 2 emberes nem több. Az,ohgy az életemben héányszor éltem párkapcsloaltban az más.
Sziasztok!
Szakdolgozatomat a különböző életstílusokról készítem, kérlek, ha van egy kis időtök, akkor töltsétek ki az alábbi linken található kérdőívet.
Előre is köszönöm!
Szia!
Én nem foglakozom ilen gyerekekkel csak SNI-s gyereket nevelek:)
Kedves Pedagógusok!
Ha foglalkoztok SNI gyerekekkel (is), és van szabad 5-10 percetek, akkor kérlek titeket, hogy segítsétek a szakdolgozatom elkészülését egy kérdőív kitöltésével.
A kérdőívnek két változata van.
Az egyik gyógypedagógusoknak:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/550932869/,
a másik SNI gyerekekkel is foglalkozó többségi pedagógusoknak: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/551765440/
Nagyon köszönöm Mindenkinek, aki időt szakít rá!
Sziasztok! A szakdolgozatomhoz és TDK-hoz kellene kitölteni ezt a kérdőívet. Online vásárlási szokásokról szól. Nagyon szépen köszönöm annak, aki veszi a fáradtságot, hogy kitöltse! Szép napot!!
Szaisztok!
Szakdolgozatomat a diszlexiáról,az azt érintő tévhitekről, illetve annak az interneten való megjelenéséről írom.
Ennek kapcsán kérnélek titeket a következő kérdőív kitöltésére.
A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe.
A tesztet itt éritek el:
[link] ... T3JOZ3c6MQ
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Adri
Sziasztok! Ha van fölös öt percetek valamikor, kitöltenétek ezt nekem?:) [link]
Egy nagyon rövid kis kérdőív. Feltétele, hogy METRO áruházas kártyával és Facebook profillal rendelkezz, de az se baj, ha valamelyik vagy egyik sincs:) csak a szűrőkérdéseknél az első oldalon IGEN-t válaszoljatok akkor is. A többit kedvetek szerint kattintgassátok, értelemszerűen:) Annál a kérdésnél, hogy milyen területen van vállalatod, válassz, amit szeretnél:)
Nagyon köszi a saját nevemben és a többi készítő nevében is!
sziasztok
nem hosszú, online kuponos vásárlásról szóló kérdőív. Főképp jó lenne, ha már vásároltatok volna kupont és úgy töltenétek ki :)
köszi :)
Sziasztok!
Ha van pár percetek, kérlek töltsétek ki a kérdőívemet! Még kb. 10-15 ember kellene ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű adatból tudjak dolgozni.
A tegeződéssel/magázódással kapcsolatos szokásokat szeretném feltérképezni a segítségével, aminek az eredményeit a szakdolgozatomban szeretném feldolgozni!
6. Ha igen, mikor regisztrált?
miért nincs olyan opció,ohgy nem tudom?
Mert én pl nem tudom.
Sziasztok!
Egy ismerősöm szakdolgozatához szükséges ez a kérdőív. Légyszi töltsétek ki. Banki szolgáltatással kapcsolatos... Köszi a segítséget! :)
A link:
Sziasztok!
Kérlek Titeket 5percet szánjatok a szakdolgozatomhoz szükséges kérdőívre. Köszi a segítséget :)
Itt a link:
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- A szakdolgozatomhoz kéne, hogy segítsetek! Le tudnátok írni, hogy mit gondoltok az APEH-ről mint szervezetről, az ott dolgozókról, stb?
- Írt valaki közületek vallási témájú beadandót, szakdolgozatot? Anyagot gyűjtök!
- Mi van akkor, ha a szakdolgozathoz készült kérdőívek nem érik el a 100 főt?