Sűrgősen kitartó fogyitársat keresek!!!! (beszélgetés)
meghaltam. 15km gyalog gyors tempoba, ma is meg tegnap is :D de élveztem végülis :P
am nektek mennyi a testzsírszázalékotok?
nagyon ügyi vagy :)))
és énis pont annyi vagyok!! bár velem elszaladt a ló tegnap, megünnepeltük, hogy megvan a szakvizsgám, elég durván:D soksoksoksok ital+ hamburger :( na nembaj, egy nap nem nap, most ujra gozerovel fogyi:)
Hali!!!
Szóval masszírozott paprika krémmel , így összetöri a zsír sejteket aztán köpölyözött , az egész lábamat ez nem is volt olyan gáz hanem a végén még bekent krémmel és a combomat be tekercselte és igazából ennyi , de nekem innentől volt gáz haza bicikliztem a fekete ruháimba meg a hosszú gatyómba , de mire haza értem izzadtam a fólia alatt és így még jobban csípett , nem soká le szedtem kis idő múlva hideg vízzel le tusoltam a lábam és a masszírozás után másfél 2 óráig égett , aztán csak picit éreztem .
Nem tudom be vállaljam e a következő kezelést.
nagyon éfet?
és a bőröd milyen?
Hali!
Élek még , bár tegnap majdnem "szét égetett a paprika krém " :)
1 óra volt masszázs köpölyözés a csípős krémmel utána még be is tekercselt és nagyon csípett.
Remélem meg éri szenvedni mert ..........
köszönöm (L)
mostanában kissé túlzásba vittem a bulizást, vissza kell fognom magam, és minden erőmmel a fogyira koncentrálni :D persze csak a szívem mellet :P
és veled?
szia gratulálok!
Mi van veled?
milyen volt?
Mesélj, mit műveltek veled ?
hát nem vagytok semmik :)
ja szülinaposunk köszönöm a tortát :)
nagyon finom volt :)
hahó!
Most jöttem a fogyasztó cellulit masszázsról az egész lábam csinálta és nagyon ég a paprika krémtől:(((((
Helló!
Most jöttem a melóból és nagyon melegem van.......
Mizujs csajok?
sziasztok lányok, mi a helyzet? :)
hogy birjátok ezt a nagy hoséget? én vigasztalásképp egész nap vásároltam, mint egy barom, mostértem haza :D
annyira lefoglalt, hogy egész nap csak egy adag kinait ettem 2 korul, ugyhogy tokjo, és most sem vagyok éhes, és vedeltem egy csomo vizet :)
tegnap igazábol bunoztem, fagyiztam, és igy is ment le egy kicsi :)
szia
nagyon melegen...
Sziasztok! :)
Hogy telik a napotok? :)
nem olvastam..
Jó zsírégetést :)
jó éjt!
Megyek zsírt égetni :) Holnap délután jövök :)
Jóéjt :* :)
jaja
pörgött is délután rendesen...
nem voltunk dolgoztam és beteg is volt...
olvasótábor...
pénteken előadás :)
ma relaxáltak és közben elaludt :)
Milyen táborban van most a lányod? :)
Idén voltatok már strandolni?
talán hétvégén...
most táboros a lánykám :)