Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
Köszi. Pont ezt kérdeztem
Nekem nem tetszett a ragyogás, mert nem adta vissza a könyvet, vagyis szerintem. A többieknek tetszik :)
A ragyogás film verziója milyen? Félelmetes, vagy csak megborzongat? Elég hosszú. Sőt baszott hosszú. 280 perc körül van. De letöltöm. Csak érdekel. tudni szeretném mire számítsak. Eddig csak a halálsoront, a sorvadj el, a dolores nem tom mit és még néhányat láttam.
Jah egyébként A colorádói kölyök már nincs az alexandrában (mármint a boltban). Tegnap voltunk oda vásárolni pár könyvet és már nem lehetett kapni :D Szóval King könyvei nagyon kapósak!
De sebaj, majd neten megrendelem!
Valószínű limitált szériában jelent meg (azthiszem a remény rabjai ilyen) és mivel sok a King rajongó, gyorsan elfogyott.... Ez ilyen :)
egyébként épp [{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}] kvizjátékot jáccom:)))
az olvasottságban lehet valami.... mert érdekes mód a Carriet, a borzalmak városát , a ragyogást ujranyomták pedig pont ez a 3 az első 3 regénye...szal rohatt régi viszont A remény rabjait, Az Atlantisz gyermekeit vagy a Minden halálit bezzeg nem nyomják ujra:(pedig a 2 utóbbi nem régi mégsem lehet kapni....
viszont ha pl ujranyomnák a Rémálmok és lidérceket, Ezüst pisztolygolyókat, Világnagy strandot talán rászánnám magam hogy megvegyem pedig gépen megvan....de ha ujranyomnák akkor nem kéne rohangálni utána...és akkor sztem megvenném...
de röhely hogy egy 1999 es vagy egy 2003 mas kiadásu könyvet már nem lehet kapni és nem nyomják ujra...:(
szerintem olvasottság miatt. Vagy a franc tudja. Pl az egyik magyar King oldalon van egy szavazás is, hogy melyik könyvet szeretnék, ha újra kiadnák. Rengeteg könyvet nem is lehet, vagy csak nagyon nehezen, megszerezni!
Szerintem a fekete ház is kilesz adva egyszer... :)
Mi alapján adják ki új dizájnban a könyveket, az olvasottság vagy mi miatt????
Én arra számítok hogy a Fekete házat is majd csak egyszer kiadják újra:)))))
Megnéztem, nekem az első része az 800 oldalas, a második meg 595 oldalas, szóval jóval 1000 felett :D
Na majd nekiesek egyszer ennek is :)
szerintem jobban jársz ha a magyart veszed akkor tuti hoogy a teljes változat lesz meg..:D amugy nemrégen talán pár hete nyomták ujra..:)
Centire :))) Kezdem azt hinni, hogy nekem egy rövidített változata van meg... csak az az érdekes, hogy a könyvön ezt sehol nem tüntetik fel. Közben megnéztem, hogy az eredeti, tehát az angol nyelvü hány oldalas és az 1138, jóval több, mint az enyém. Na jó, akkor hamarosan beszerzem a teljes változatot :) Hamarosan, ha lesz mégegy könyvesszekrényünk :))
:D mármint hogy értve mekkora??:) hát szokásos méret..nem tom :) mint a ragyogás, a tortúra csak hát az első is meg második rész is jó vastag:)
Az naaaaaaaagyon aok :)))) Nem tudom a hollandok hogyan tömörítették össze ennyire :) Mekkora a könyv? :)
megnéztem:)a kétkötetes AZ 1400 oldal:)
hm... én se tudtam hogy 1 részesben is van....
de gondolj bele hogy A setét torony sorozat mekkora lenne 1 egész könyvben:D
szerintem szerdáig simán be fogom fejezni a Varázsló és üveg-et.....:))
csak kellemesen csalódtam azt hittem King mint Roland szerelmetes történetének írója uncsi lesz de nem az egyáltalán:)))
Ja és gondolom a nyelv is számít valamennyit; az enyém hollandul van. A kétkötetes hány oldalas?
Gondolom fõleg betütípus és nagyság kérdése... Legalábbis remélem :)))
Hm... Két kötetben meg sokkal hosszabb..... :) Azért kíváncsi lennék, mit "vágtak" le belőle... :)
575 oldal. Annyira nem is vészes :)
Okés! Nagyon kiváncsi vagyok rá :)
Hát eléggé :) Majd megnézem hány oldalas.
Nem is tudtam, hogy egykötetesben is megjelent. Az milyen vastag könyv? :)
Ezt nem tudtam, de örülök neki :))
Én olvastam már, filmen is láttam és pont múlt héten (vagy 2 hete) kezdtem újra olvasni, csak közbejött a Lisey története. Szerintem nagyon szuper történet, nekem az egyik kedvencem Kingtõl! Az enyém egyébként nem kétkötetes, egyben van meg.
tudtátok? hogy King most napjainkban is dolgozik legujabb könyvén:)) a címe Under the dome
hát igen Lisey tényleg jó:)))
engem viszont furdal vmi..A setét torony sorozat után persze a Colorado kidet olvasom el de az ugye pár óra alatt megvan amilyen soványka...
szoval engem elkezdett érdekelni egyik 2 részes regénye King nek az AZ
valamelyikőtök olvasta már???? vélemény??:)
Örülök, hogy tetszett! Ugye mondtuk, hogy jó? :)
Sziasztok! csak bejelentem:),hogy befejeztem Lisey történetét.
Háát..röviden és tömören-nagyon tetszett!
Már régen olvastam ilyen jó könyvét:)
További ajánlott fórumok: