Star Academy - TV2 tehetségkutató valóságshowja (beszélgetés)
Kollégák, gyalázatos a mezőny.
SOha ilyan pocsék még nem volt egyetlen tkutatóban sem.
Fogalmam sincs, hogy tudja a zsűri az égig magasztalni ezt a sok hamis, mesterkélt, műveletlen, de legalábbis butuska jelöltet.
Ja, de tudom. Gázsiért.
annyira bírom ezeket...nem nézi, de leszólja :) az ilyen emberkéket nem lehet komolyan venni :)
Remélem, a kezdő hsz-od ott is valami olyami volt, hogy "nézem ezt a szenny műsort..."
Jól vagyok. Kösz :)
Mivel ott vagyok "okoska". És említettem hogy szoktam nézni! De jó cinikuskodást! Legyen meg a lelki békéd!
Ezen én is jót röhögtem. A VV fórumon minden második hsz az övé :)
Azt szoktam nézni! De most még annak sem feküdtem neki.
Szánom-bánom, belenéztem, mert érdekelt ez a kis rész!
A VV-ről meg fórumot indított :) Mert azt a hulladékot sem nézi :)
aki nem néz ilyen hulladékot, az véletlen átkapcsolásnál is simán továbbkapcsol....
Nem nézek ilyen hulladékot, de éppen átkapcsoltam, ez ment:
[link]
Komoly ez a nő! Kiosztotta őket rendesen!
Láttam :) Én nem lepődtem meg, sokat szokott szerepelni, szerintem helyesek voltak (én azt láttam ahol az anyukája meg az apukája együtt voltak, talán Mokka). Zita (mármint a fiatalabbik) számára szerintem nagyon fontos hogy nyíltan beszéljen az örökbefogadásról, és az üzenet, hogy az örökbefogadott gyerek pontosan ugyanolyan mint más, minél több emberhez eljusson. Persze nem ez a műsor fő célja, de ha már ott van, megragadja az alkalmat, hogy beszéljen róla. Engem nem lep meg ha ilyen esetben az anyukája melléáll - meg amúgy is, ha az én gyerekemnek ez fontos lenne, én is vállalnám a szereplést... amúgy meg nem árt egy kis ellenpont...
Zita anyukája az egyik háttérműsorban is volt a héten. meg is lepődtem, h elvállalta a szereplést.
Érdekes, lehet hogy ez a valóságshow jelleg nem jön be, mert valahogy a hét közbeni adások és a hétvégi élő show talán nem ugyanazt a közönséget vonzza... aki a zene miatt nézi, annak nem elég jó énekverseny, aki meg a valóságshow miatt, annak gondolom ez túl "vissazfogott"... na meg ott van a netes verzió is, ahol lényegesen kevesebb reklámmal és szabadon választott időpontban meg lehet nézni... Lehet hogy a többi műsort nem (pl. nálunk a tv2 simán nézhető netről, de az rtl-most haldoklik...)
Zita miatt belenéztem a hétközbeni adásokba, és kifejezetten ezt látom rajta, hogy zavarja a többiek viselkedése... persze így nem is ő a hangadó, van pár normálisabb, és néhányak viselkedése miatt háttérben maradü ember, kíváncsi vagyok, hogy a közönség mire szavaz majd. Akik a hétvégi adásra kíváncsiak inkább, azok talán arra aki jobban énekel...
[link]
Brutálisan nagy bukás a Star Academy
majd kiszavazzák ezt a lányt...
A "normálisabbjának" meg kifejezetten kínos ilyen szituációkba kerülni kényszerű szemlélőként. A kis vöröshajúra meg a nagyon fiatal lányokra tekintettel pedig egyenesen ízléstelen, ahogy így kerülgetik egymást ezek ketten. Őket sajnálom, mert fogalmuk sincs, hogy kell viselkedni ilyen közegben.
Nem, nem vagyok prűd, sőt, én is megérem a pénzemet....na de azért mindennek van határa.
Erre én is... talán a legnagyobb kérdése a műsornak.
[link]
pfffffffff
átment valóvilágba... kíváncsi vagyok, ki tudja megőrizni az önbecsülését...
addig örüljenek, míg valaki poénkodik azzal, hogy milyen csinosak.
a zsürit is meg lehet nézni, akár egyenként, akár
külön - külön
A fiúknál nem vettem észre, biztos figyelmetlen voltam. Vagy a lányoknál esetleg sokkal durvábban csinálták. Mindenesetre ebből sokat le lehet szűrni a zsűriről, meg hogy miként tekintenek a versenyzőkre.
Így van. Bár hozzáteszem, a fiúkat is.
Nekem ami nagyon nem tetszett, hogy kb. az összes csinos lányt értékeléskor tárgyiasították (így-úgy "csiszolni"). Mintha nem egy hús-vér ember állt volna előttük. Szerintem nem erre jelentkeztek. Hogy ország-világ előtt megalázzák őket. Mintha ez akkora poén lett volna. Van humorom, sőt, jó humorom van, ezt merem állítani. De én valamelyik lány helyében biztos mondtam volna egy "nanaaaa-t" vagy tudom is én.
Amúgy nagyon kiemelkedőt én nem hallottam, a vörös hajú srác abszolút jelenség, illetve egy lány volt, akinek nagyon tetszett az előadása, de a nevére sajnos nem emlékszem.
Miért, mi a baj Radics Gigivel?
én ezt nem érzékeltem. (mondjuk belőlük még ennyi se lesz, szval nem érteném, mire a kínos csend)
nekem a stylist nő volt "sok", nyomta a kamuszöveget, ahelyett, h praktikus tanácsokat adott volna.
És mi történt vele, mutatták a műsorban? Bejutott a táborba?
[link]
és jééé,
Szűcs Randy az X-Faktor válogatóján...én nem tudtam
[link]
azt viszont igen, hogy Keresztes Ildi zenekarában a gitárosnak a fia.
Most néztem vissza a mai adást...a dalok kiosztása.
Mindent elárult a kínos csend, ami Radics Gigi nevének elhangzása után beállt....meg az a kis pikírt megjegyzés valakitől a háttérben. Na, meg Janicsák Veca nevére se volt nagy örömujjongás.
Jót röhögtem :)
További ajánlott fórumok: