Sportos fórum (beszélgetés)
A kiscsapat titulust és a költségvetésre értettem. Szerintem messze nem olyan jó az anyagi hátterük, mint mondjuk a Bayernnak, Barcának a Realnak, Manchester Unitednek, Citynek, vagy éppen Chelseanek.
Jürgen Klopp nagyon jól összegyúrta őket, jó csapatot kovácsolt belőlük, úgy mint Mourinho a 2004-es Portoból, de messze nem volt ebben a csapatban annyi nagy sztár, mint a fentebb említett csapatoknál.
Amúgy megy a R.G.,ha szeretitek a teniszt,gondolom nem új a hír :)Továbbra is Djoko-nak drukkolok :)
És nemsokára Konföderációs Kupa is!!! :)
Én azt gondolnám,hogy ezen a szinten már mérlegeli azt is vki,hogy befér-e a kezdőbe vagy padozni megy.Mario sztem befér,főleg mert a müncheni Mario valószínüleg elmegy onnan.Bár még mindig vannak ott nevek.És sztem Robben sem marad,hiába a tegnapi játéka.Önző,nem fog kijönni Peppel.Nem az ilyen játékosokhoz van szokva.
Ja,a dortmund sztem már levetkőzte a kiscsapat titulust.
Igen a két csapat végett írtam,mivel a Bayern jobb,mint a B.D.,de valóban,itt nem hozta a formáját.Mindenesetre nem volt unalmas a meccs,én izgultam-nem szurkoltam egyiknek sem.
A pirosat meg kellett volna adni,mikor a Brazil játékos beletérdelt -gondolom arra gondoltál.
Ez mindenhol így megy. A tehetősebb csapatok megvásárolják a nem annyira pénzes egyesületek jobb játékosát. Lehet, hogy ott nem fog beférni a csapatba, de ne más csapat keretét erősítse.
Bár Hummels azt gondolom jelenleg minden csapat kezdőjébe beférne.
Ha tripláznak,akkor nem lesz mit felülmúlni.Főleg,hogy mennyi ponttal,milyen pluszos gólkülönbséggel nyerték a bajnokságot.Bár azért én jövő héten nagyon szurkolok majd a Stuttgart-nak.Hátha... :)
A BVB-nél ez a politika régóta.Olcsó játékosokból úgymond sztárokat nevelnek,majd pénzzé tesznek.Azért amiatt csalódott vagyok(lennék),ha Reus egy év után elhagyná a klubot.Az is fura,hogy Götze és Lewy is a Bayern-be megy.Még utóbbinál csak-csak emészthető,de Götze dortmundi,azt mondta soha nem menne oda.Piszkos plusz 2 millió euro gyorsan meggyőzte ennek ellenkezőjéről :(
És akkor még ott van a legjobb védő,Hummels esetleges Barca-ba igazolása.Santana már a Schalke játékosa.Soroljam?Jövőre küzdelem lesz a dobogóért is.
A ,,kiscsapatoknál" mindig ez van, a tehetséges játékosokat elviszik a nagyok. De én azt mondom , hogy Lewandowski és a többi csapattársa is nagy hülyeséget csinál azzal, ha eligazol Dortmundból. Más nagyobb csapatnál nem lesz bérelt helyük a kezdőben. De a pénzéhség valószínű őket is megszédíti.
Guardiolának pedig nagyon nehéz dolga lesz, mert ennél feljebb már nem nagyon lehet. A München a bajnokság és a BL után valószínű a német kupát is megnyeri majd, ezt a teljesítményt azért jövőre nagyon nehéz lesz felülmúlniuk.
Most hagyjuk a Barca elleni két meccset,mert ott egy magyar megye kettes színvonal volt csak sajnos.De a többi meccsen azért hajtottak,ha kellett kúsztak,egyszerüen tényleg jelenleg a világ legjobb klubcsapata.És jövőre meg aztán főleg az lesz.Hosszú évekig ez volt a BVB utolsó esélye,ezért sajnálom őket :(
A mostani cserepadjukat is elfogadná sok európai élklub.Dicsérem őket,pedig nagyon utálom a Bayern-t.De elismerem a tudást.
Riberyt és Lewandowszkit valóban kiküldhette volna a játékvezető.
A második félidő azért egyértelműen a Münchené volt.
Én is jobban örültem volna a Dortmund sikerének de el kell ismerni a Bayern jelenleg mindenkinél jobb.
Ki nyer ma?
Játék és muzsika 90 percben :-)
El-sorsolás:
Chelsea - Rubin Kazany
Tottenham - Basel
Fenerbahce - Lazio
Benfica - Newcastle
Kevésbé finom meccsek,de azért jó lesz ez :)
BL-sorsolás:
Málaga - Borussia Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
PSG - Barcelona
Bayern München - Juventus
Jó kis csemege lesz ez április 2-ától :)
BL-nap van :)) Nézi vki rajtam kívűl? Én a Barcelona-t nézném természetesen,de nem én döntöttem,így a Juventus-meccs megy.
De holnap M.City-BVB!!!!! :)))) Abból nem engedek,ha kell megverekszem a tv-ért! :)
Én is úgy gondolom, hogy a románok és a törökök is előttünk végeznek. A hollandokról nem is beszélve.
Általában a gól úgy születik, hogy valaki hibázik :-))
Na,na!Azért én tegnap is a MAGYAR-oknak szurkoltam! (ajánlom figyelmedbe az adatlapi képemet) :))
Sehol.Nincs itt fejlődés.Az olaszok elleni bundameccs óta etetik a népet,hogy milyen jók vagyunk.Szeretem őket,de néhány srácot úgy vágnék ki onnan,hogy az állampolgárságáról is lemondana!!
Lásd:Laczkó,Elek,Lipták.Ezek a fő "gyanúsítottjaim" csak.
Te biztos jól érezted magad, mert győztek a kedvenceid. :-)))
De Nekem annyira nem tetszett.
Hol itt a fejlődés a magyar fociban, amit annyit emlegettek?
További ajánlott fórumok:
- Milyen öltözet imponáló egy nőnek egy 40 - es férfin? Sportosan elegáns, vagy utcai lezser?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Más is sokkal kényelemszeretőbb és sokkal kevésbé sportos lett felnőtt korára akinek mérleg az aszcendense?
- A sportos rucit vagy az elegáns rucit kedveled jobban?