Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Jaj, megvagyok!
Lehet, hogy bebeszélem de olyan mintha a vegyszer marná a torkom, pedig azt mondják emberre nem veszélyes!
sziasztok!
Nálunk a reggel kivételével (akkor szemerkélt az eső) gyönyörű tavaszias idő volt. Időnként mellényben szaladgáltam:)
Nagyon bejött a Bostoni, ma folytatom a 2. évaddal:))
Igen, már itthon bandáznak:DDD
Eddig olyan csend volt........:))
Remélem!Már nem akarok megint kabátba járni.Nem akarok csizmát se, könnyű pipőt és rövid nadrágot akarok!
Haramiák otthon vannak már?
Pedig bizony itt nálunk teljesen be van borulva, sötét van és esik:((
De szorítok, hogy elkerüljön Titeket!:)
Ne, nem akarom, hogy essen!Itt még süt a napocska!
Tegnap délután már letettem a téli kabátot és mellénybe mentem dolgozni, hát este meg hajnalba kicsit hűvös volt de napközbe bőven elég volt!
Semmi különös nincs, bár ez az idő teljesen kikészít.......délelőtt még verőfényes napsütés meg minden, most pedig sötétség szakadó esővel fűszerezve. Nem mondom, elég szeszélyes időjárás.
Ti hogy vagytok, mi újság felétek?:)
Az jóóó!:)) + kis fészekrakási ösztön:)
a palcsit pedig ne is mondd........de majd valamikorra beütemezek egy keveset, de szigorúan csak 70kg alatt:)
Sziasztok!
Csak bekukk mi újság!
Most megvagyok. Iszonyatosan kívánom a csokit, de legalább már kívánok valamit... :P
Az előbb épp ablakot pucoltam, mindjárt áthozom néhány virágomat a fürdőből (az volt az egyetlen világos hely költözéskor, ahová ki tudtam tenni drágáimat, mert hozzáfértem és még a locsolás lehetősége is folyamatosan biztosítva volt, mert a fürdőkád mellé ugye nem rakunk dobozt). Kettő, amiket eredetileg a fürdőbe terveztem, még a dobozban várakozik, azért ilyen sürgős helyet csinálnom.
Ha rászántam magam a takarításra/pakolásra, akkor annyira nagy baj már nem lehet... :D
Gyönyörűen süt a nap, ablakon keresztül is melengeti a lelkemet. :) (Kint viszont nagyon fúj a szél, úgyhogy inkább a szobából élvezem...)
Estére meglepem a heréket palacsintával. Felem azt mondta, kisüti, de milyen jó lesz, ha kisütöm, mire hazaér... ;)
Szia!:)
Ezek szerint Te is sorozatfüggő vagy?:)
Sziasztok! A kekszet én is megsütöttem pár hete, az összetekeréssel voltak gondjaim, de finom lett, pikk-pakk elfogyott, fefotózni is alig tudtam... :)
Képzelétek néztem valami Papás-mamás c. sorozatot. Első részen jókat nevettem :)Viszont a Lostban már nem is tudom követni, hogy mi van...
Ha nem ment el a kedved ettől a kekszitől, akkor kísérletezd ki mennyi ottani liszt felel meg ugyanannyi itteninek. Na, ezt jól megaszontam:DDDDDD
Este a Vakító fehérség-et néztem, ami egynek elment.
Sziasztok! :)
No igen, szerintem az a baj, hogy az itteni nincs annyira finomra őrölve...
Sziasztok!
Dudika: látom bejött a Bostoni halottkémek:) A Grace klinkát én is elkezdem majd a 3.évadtól, bár igazából addig is csak 1-1 részt csíptem el, így lehet érdemesebb volna az elejétől.......?:)
Szilvi: az lehet, hogy a liszt a ludas.........próbálj meg picit kevesebbet rakni bele. Egyébként alapból is száraz kekszi, de teával/tejjel nagyon finom ropogós. Viszont ha nyújtásnál is már gond volt vele, akkor tényleg liszt "probléma".
Szia Neked is!
Ez az Életem képekben és bejegyzésekben c. sorozat, ráfügghetsz, ha gondolod, itt is írom néha, de a java a naplómban van. ;)
Kata!
Megsütöttem tegnap a csíkos tallért. Hát...
Az itteni lisztre fogom, hogy nem lett az igazi. Nem olyan porhanyós, mint az otthoni, inkább, mint valami nagyon finom homok. Alig bírtam kinyúltani. Azaz az még ment is, de ugye a 2 tésztát külön kell, következésképpen mikor az elsőt kinyújtottam, félre kell rakni, míg a másikat nyújtom. Na, az első szanaszét tört, mikor megpróbáltam ráteríteni a másikra. Úgyhogy kirakózhattam... :P Felgöngyölésnél is törni akart, de azt már meg tudtam oldani. Szerintem túl vékonyra is szeltem, mert ahhoz képest is túl száraznak ítéltem, hogy keksz-szerűnek kell lenni. Vagy nem?
Mondtam is Felemnek, hogy bosszúból a héten megcsinálom még egyszer! :D
Halihó!
Sylvi: meg van a gépen a film (szeress és táncolj, 1.40 GB) Nincs másik kedvenc, ami kéne, lehet jobban járnánk, ha kiírnám lemezre és postáznám:) Amelyik gépen van a film, ott nincs net:( Kicsit bonyolult az élet:S
Én most nagyon nyomom a Bostoni halottkémeket, meg a Grace klinikát kezdtem újra nézni az 5. évadtól el vagyok maradva:) Imádtam a beszólásokat benne...igaz, hogy sex sex hátán van benne, de hát az élet is ilyen:DDD
Magyar filmek közül a Meseautót és a Magyar Vándort én is szeretem. De régen néztem. Bár én az Ónodi Eszter-Stohl András félét láttam legutóbb, szerintem egész jó színésznő.
Én is valami mustáros husin gondolkodtam ebédre, de meggondoltam magam, rántott hús lesz:)
Megyek is, vár a konyha.
Legyen szép napotok!
Most megvagyok, bár semmihez sincs kedvem, még megmozdulni sem. Ez nálam eltart egy ideig, de kinövöm. :)
Este nem voltam álmos, valamikor fél 1 körül feküdtem le, ma meg nem volt kedvem felkelni. Legszívesebben még most is aludnék...
Sziasztok!
Szilvi remélem ma már jobb napra keltél, és a kezdeti nehézségek után szépen belerázódtok a kinti életbe, amit tiszta szívből kívánok!
Hogy van a kis Amazon?:))
Zsu: oks, ha megtudsz valamit írd meg, aztán kukkolom!:)
Barátok közt: volt időszak mikor néztem, de már egy jó ideje nem. A Jóban rosszbant pedig még annyira sem.
Délután/este ezeket néztem:
- 1 Született feleségek
- 1 Kés/alatt
- 2 NCIS
- 2 CSI Mami
Meg 2 filmet, bár inkább csak belenéztem........aztán delete.
Én a Magyar Vándorhoz kaptam kedvet!Nagyon bírom azt a filmet!
Az eredeti Meseautót én is nagyon szeretem.Igaz szerintem az eredeti mindegyik magyar filmbe jobban sikerült mint a remake!
Hogy vagy?Olvastam a naplóba, hogy sikerült kiakadnod rendesen!
Imádom a Meseautót, az eredetit, Kabos és Perczel főszereplésével... Csak sajna egyes részei már alig élvezhetőek, annyira meg van feketedve a szalag, meg recseg-ropog az egész. :( Amikor egy szerelmes dalt énekelnek, és Zita a férfi vállára hajtja a fejét, az már alig látható. :( Jujj, de rég láttam!!! Most kedvem szottyant megnézni, de a DVDs doboz be van ásva egy kupac aljára, meg amúgy is főznöm kéne.
Ha már főzés... Nyugtasson meg valaki, hogy a mustárban pácolt karaj nagyon kevés olajon sütve nem fog kiszáradni! Ez lesz az ebéd, ha el nem rontom...
BK: no igen, azon nem nagyon van mit agyalni... :DDD