Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Megboldogult tinikoromban elég sok verset írtam, bár így utólag visszaolvasva őket vagy 30 van, ami megüti a minimum szintet... :DDD
De hogy ez hogy jött tegnap éjjel, azt nem tudom. :)
Hű Tru Calling, de szerettem:) Sajnáltam hogy vége lett, érdekes volt nagyon, igaz az első résznél 'majd bepipiltem, mikor a hullaházban megszólalt a halott:DD
Hősökkel hogy álltok? 4. évad jönne nekem most. Nem tudom eldönteni, hogy ezt nézzem vagy a Született feleségeket?
Igazából időkitöltésnek terveztem, míg jönnek a Vampire Diaries új részei :))
Szilvi: kész vagyok Tőled!:DDDDD egy költő veszett el benned!:)))
Bia: mindegy milyen fajta, de nagyon édes!:)) Egyébként csatlakozom Hozzád és Dudikához, mert én sem tudok választani......na jó, sorrend nélkül összességében max 10-et ki tudnék izzadni, de baromi nehéz dolgom lenne az biztos:)
Sorozatok/filmek:
Dexter
Elit alakulat
Dr. Csont/House
Gyilkos elmék
Született feleségek
Schindler listája
Számkivetett
Elizabeth
Blöff
Van aki forrón szereti
Madárfészek
Ó, hogy ez már 11?:))) és még simán tudnám folytatni, hisz a horrorfilmeket/thillereket még nem is említettem.........
Sziasztok!
Épp csak bekukk, munkaidőben vagyok:) Pszt!!!
Én is így vagyok a sorozatokkal, mindig épp amit nézek az a kedvenc:DD amúgy meg van vagy 20-30 is:DDD
Estefelé jövök!
Legyen szép napotok!
Tényleg édi a kutyid:)) Kisfiam állandóan könyörög egy kutyáért:S Egy ilyet én is elfogadnék:)
És jöve Miklós egy fekete izével,
S lesúlyta haragjában Attila fejére...
Attila teste elnyúla a földön,
S Miklósnak ettől nagy jókedve lészön.
Kárörvendve álla Attilának teste felett,
Kérdé, hol a fia, de még nincsen felelet...
E módon lett véga a BK mai részének,
Kit érdekel a folytatás, holnap nézze meg.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(Kata, ez is tetszik??? Becsszóra, hülyébb nem leszek - ha mégis, majd csak bürrögni fogok, mit egy egyéves kisgyerek, mikor az anyja spenótot ad neki. :P Meg ne kérdezzétek, honnan jött...)
Jájj, jött ez az új Géza-gyerek, és hirtelen azt sem tudtam, kicsoda... :DDD Majd'felakadt a szemem, mikor szájonpuszilta Kingát... :DDD
Jó a csávó, meg minden, de remélem, nem kell megszoknom, mert Németh Kristóf gyorsan meggyógyul és visszajön. :) Már a Szomszédokban is szerettem, pedig akkoriban még igencsak zöldfülű volt. (Én meg porbafingó, de ez most más téma... ;) )
Sziasztok! Hát már nem tudom megállni, hogy ne nézzek be minden nap :)
Köszi Szilvi :) Imádjuk nagyon, anyukámnak is meg vannak az elvei! A naplómban vannak friss képek Maciról. Mivel keverék kutyát vettünk nem úgy alakultak a dolgok, ahogy az a tervben volt, kb. Yorkie volt a cél... viszont elvileg ő yorki és havagnese keveréknek volt árulva, hát 4X akkora mint a yorkik és 2Xakkora mint a havagnese-k. De mind1 imádjuk édes és okos. Ő 1X van levíve egy nap (kb 1 - 1,5 órára, és szigorú lábmosás utána), és itthon alomra intézi a dolgát, nagy a lakás, szóval tere van.
Ahogy elnéztem Tru C.-nak II évadja van, most kb az első közepénél járok (tv-ben néztem régen) viszont már nem emlékszem pontosan, de a II. évad 6. rész az sorozat befejező? vagy félbe hagyták?
Képzeljétek barátom mindig cikiz, hogy bármilyen filmet amit már láttam és tetszik, újra megnézünk vagy szóba kerül, úgy emleget, hogy a kedvencem :) Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel de én nem tudok választani kedvencet, csak kb 10-20-at tudok felsorolni :)
Na túl sokat járt a szám... megyek Lostot nézni és aludni! Szép álmokat mindenkinek!
Jájj, csajok, ezért kell nézni a BK-t!!!
Most néztem meg a keddi részt. :DDD Vér ciki volt!!! András áll a nappali közepén, már megszabadult a kalapjától és a ballonkabátjától. Rázza a seggét egy szál leopárdmintás (vagy milyen) tangában Juli előtt, mikor haláli aggodalmas képpel belép Klaudia és Vanda, akik mellesleg azért aggódnak, mert Vanda megtalálta Juli - szintén hasonló célra tartott - sztetoszkópját, és azt hiszik, Juli súlyos beteg.
Hááát, még mindig röhögök!!! :DDDDDDDDDD
Amúgy le a kalappal R. Kárpáthi Péter előtt, mocsok jól eljátszotta a jelenetet!
Megyek, megnézem a magyarázkodást, azaz a mai részt, aztán szerintem még jövök... ;)
Sziasztok!
Titánia: üdv köztünk!:)
Szilvi: bezony, nagyon bírom a kommentjeid:DDD Kis haramia hogy van?
Zsu: én a múltkor elkezdtem nézni a Rémségek cirkuszát, de belealudtam. Aztán valamiért eddig nem néztem végig, de majd hamarosan pótolom:)
HURRÁ PLUSSZ SZABADNAP!!!:))
Dudika: ha holnap meló, akkor ma legyen gyors alvás, aztám majd hétvégén indulhat a mandula:)
Én meg mostanában babakocsikat nézegetek........na nem magamnak, hanem a húgomnak. Esküszöm az ikerkocsival nem volt ennyi problémánk, bár olyan sok választék sem:))
Na meg a kismama ruci......kész vagyok tőle.
Köszi, tuti jövök még. :)
"mi is szanaszét szoktuk offolni a fórumot" :D:D
Szerintem eléggé sorozatfüggő vagyok, hogy akár arról is tudok írni. :P
Szia!
Üdv köztünk, gyere máskor is, szívesen látunk! :)
Szívesen olvasunk bármiről, ami a sorozatokkal kapcsolatos (még akkor is, ha fikázós kommentet írsz róla, vagy akár csak 1-1 részről, vagy épp tudósítást, mint én szoktam - utóbbin Kata nagyokat szokott vidulni, bár ez lehet, hogy a stílusom miatt van, nem a beltartalom miatt ;) )... De írhatsz fimekről, meg másról is - mi is szanaszét szoktuk offolni a fórumot. :DDD
sziasztok!
Látom azért gyűlünk:)
Megyek én is filmet nézni. Még mindig Bostoni halottkémek:) Tegnap este inkább beszélgettünk, így csak 1 részre maradt időm, de ma pótolok:)
Különben is holnap dolgozom, így aránylag korán kell kelni. Lesz még hétvége is:D
Sziasztok!
Titánia vagyok, és függő! :D
Na jó, félre téve a tréfát, nálam is ezek a paraméterek állnak fenn, és mi is elég sokat nézünk filmeket, sorozatokat. :D
Tru C. az egyik nagy kedvenc.
Aztán CSI, Médium, Szellemekkel suttogó, Szex és NY (na ezt én néztem inkább), Moonlight, Svindlerek, Kockafejek (nagyon ott van), South Park... ami így eszembejut.
Szép estét!
Sziasztok lányok!
Ma megnéztük újra a Rémségek cirkuszát, hát mit mondjak, egy fokkal jobb volt mint mozisan, kíváncsian várom a második részt!
Itt ma is csodaszép idő volt!
Ja és lett a hétre egy plusz szabadnapom!Juppí!:)
Belehabarodtam a kutyádba!!! Hát valami meseédes pofija van!!! Remélem, még most is ilyen kis helyes. :P
Még jó, hogy most néztem meg, nem nakpözben, mert lett volna visítás a lányom részéről, hogy meg akarja simogatni... ;)
(Már érzem egy pár napja, hogy nagyon szeretnék egy kuttyot. De az elveim erősebbek!!! - Fogja a hóhér tél közepén, -10 fokban, két gyerek mellett még azt is sétálni hordani...)
Mióta laptopom van és netem, na meg a mostani barátom (szóval a 3 együtt :)) azóta nézek sok filmet, meg sorozatot, addig csak tv-ztem... persze amennyit a kitűnő bizim mellett lehetett... :)
Na jól van! Szép álmokat mindenkinek, még gyorsan nézek egy kis Tru Calling-ot (régen is nagyon szerettem:))!
:DDD
Én nagyon szeretem a filmeket/sorozatokat, és bár a gyerekek előtt inkább rengeteget olvastam, ma jobban leköt a "mozi". Főleg mióta kaptam egy hordozható dvd lejátszót fülhallgatóval:))) Amennyit megy, kíváncsi leszek meddig bírja........
Már bizti túl vagy rajta, ezért egészségedre!:))
Nekem is több rész figyel még a gépemen, de annyi más is van most, hogy egyelőre pihentetem.
ÉN vagyok:)
Most kezdem a 2. évadot;) csak eszek pár falatot, mert éhen veszek.
Sziasztok!
szilvi én láttam, és nekem is nagyon tetszett!:) a véleményed meg simán elfogadom. Nem hiszem, hogy ilyen bármikor is előfordulna, és pláne nem ennyi ideig elhúzódóan.
Zsu: remélem maradt a jó idő nálatok!:) Most itt is megint 7 ágra süt a nap:)
Dudika: jó szórakozást a 2. évaddal!:))
Tegnap csak 1 filmet néztem meg: Személyes vonatkozás. Egynek elment.
Én is kukk, sziasztok!
Tegnap csak a BK ment le a neten, mást nem néztem. Azaz mégis, fél szemmel a Sat1-en a Terminált, Tom Hanks főszereplésével. Nagyon jó kis film, szeretem. Az alapötlet nagyon érdekes, bár szerintem azért ennél többet lehet tenni egy ilyen helyzetben. Mármint nem a főszereplőre gondolok, hanem a hatóságokra. Nem hinném, hogy van ilyen a való életben. Bár, a mai túlontúl bürokratikus világban még az is lehet, hogy megeshet az ilyesmi...
No, aki látta már a filmet, az úgyis érti, mire gondolok, aki meg nem, nézze meg!
Mellékesen: a főszereplő egyik segítője az a Diego Luna, aki a Dirty Dancing 2-ben a főszereplőt, Haviert alakítja. Nagyon csípem a játékát. :P
Sziasztok!
csak beköszönök és mindjárt indulhatok is!Ma 10-re kell menni, megint oktatnak minket, utána meg meló egésznap!
Neketek kellemes napot és nézzetek helyettem is sok jó filmet!
Tegnapi termés a pakolás miatt csak 2 X-akták és 1 Dr Csont volt!Meg éjjel volt asszem a discovery-n egy jó műsor:külföldön börtönbe vagy ilyesmi, de érdekes volt nagyon!
A palacsinta megtöltve fincsi túróval, nyakon borítva a maradék túró és a tejföl keverékével (konkrétan tocsog benne). Most bent melegszik a sütőben. :P
Csak mocsokul elment vele az idő. Felem azt mondta, segít, ha hazaér, de hát ha arra várok, még neki se álltunk volna...
Jó is a Bostoni, nekem is bejön. :P
Itt is gyönyörű idő volt ma, csak a szél fújt. Bár, sokkal jobban jártunk, mint Nyugat-Európa...
azért itt még nem volt annyira jó idő, ma először:))
De remélem marad, már nagyon tavaszias a hangulatom. Holnap szeretnék bicóval menni dolgozni:D