Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sorozatfüggők ide!!!! fórum

Sorozatfüggők ide!!!! (beszélgetés)

3565. biabababa
2010. márc. 10. 18:29

Sziasztok!

Hát ma tanulás helyett megnéztem a Lost, Grace Klinika, Private Practice és a House legújabb részeit... Viszont most meg 100%-kal kell, hogy tanuljak, mert holnap ZH-t írok :S

3564. zsu1984
2010. márc. 10. 17:43

Ma eddig megnéztem:

-X-akták 7/8,9

-feleségek 6/8

+ 1 szellemekkel suttogót meg 1 lostot a tv-be:)

3563. Sylvia81
2010. márc. 10. 12:41

Sziasztok!

Kata: tegnap este pótoltam a BK pénzek-hétfői részét is, azért nem nagyon volt mostanában kommentem.

Gratulálok a kisfiúhoz!!!

Zsu: Köszönjük. :)

BK: Dávidgyerek mérnem buzi??? Szerintem nyálgép, nem illenek össze Zsófival.És nem kéne nyomulnia. Szegény Lindának most még pont arra van szüksége, hogy valamin rajtakapja őket... Nem elég neki az anyja meg Zsolt, meg Peti??? Vagy úgy akarják kiírni a sorozatból, hogy megbolondul és muszáj-dzsekiben viszik el?

3562. zsu1984
2010. márc. 10. 11:28

Sziasztok!

Először is pótolom minden lemaradásomat!!!

Sylvi:Gratulálok a család legifjabb női tagjához!!!!Gyönyörű, különleges neve lesz neki is!!!

Kata:Gratulálok a kitartásodhoz és az egyre karcsúbb kinézetedért!!!Hihetetlen milyen jól haladsz és milyen erőd van hozzá!

És Grat a húgodék kisfiához, sok erőt és egészséget nekei!

Dudika:jó biciklizést!!!

BK:kezd idegesíteni ez a Dávid gyerek!Ja és Orsi arca?bemegy ledöbben majd "Elnézést" és kirohan, nagyon tuti volt!!

3561. Kata75
2010. márc. 10. 10:17

Sziasztok!

Látom a kis közvetítő "riporterünk" ismét dolgozott:DDDDD

Ésssss nem régen kaptam sms-t a húgomtól, hogy 100% kisfiú és minden rendben van!!!!:)))))

Most mosok, főzök, közben pedig aprócska ruhákat/játékokat és egyebeket válogatok:))

Este viszont megint bealudtam az Anthony Hopkins féle The wolfman filmbe......pedig nagyon jó, csak a kép minőségével vannak gondok.

3560. Sylvia81
2010. márc. 9. 23:49

És még mindig...

Vér ciki: Orsi rajtakapja csókolózva Szabit és Nikit a konyhában... Hát, ennél már csak az lehetne kínosabb, ha már vízszintesben lettek volna a kanapén...

3559. Sylvia81
2010. márc. 9. 23:30

Még mindig BK:

Tudtátok, hogy a szájseb 1 epizód alatt gyógyul??? :DDD

3558. Sylvia81
2010. márc. 9. 23:12
Most nézem a tegnapi BK-t. Szegény Zsófi...
3557. Sylvia81
2010. márc. 9. 22:25

Még valami:

Amanda Seyfried és Jennifer Lopez majdnem egyforma ruhában jelent meg...

Bár, láttunk már olyat is, hogy 2 híresség totál egyformában volt egy átadón...

3556. Sylvia81
2010. márc. 9. 22:07

No, ott persze nem találtam felsorolást, így maradt a gugli... És mit adott ki első találatnak, na mit??? Hát a wikipediát. Ha beírod a keresőjébe, hogy 82. Oscar-gála, már olvashatod is az összes díjazottat.

Kicsit pötyögjön, akit érdekel, mert különben görcsbe áll az ujjatok, mert csak az egeret tapizzátok. :P

3555. Sylvia81 (válaszként erre: 3552. - Dudika14)
2010. márc. 9. 21:59
Apósnál maradt az újság, mert igazából az övé. De ha most nem is találom meg a neten, holnap bepötyögöm neked, ha az úgy megfelel. De lehet, hogy annak az újságnak a honlapján is meglesz, mindjárt nézem. :)
3554. Sylvia81
2010. márc. 9. 21:57
Most esett ki Kerstin, a másik favoritom... :( Ház ezért nem fognak sose Euroviziot nyerni a németek...
3553. Kata75
2010. márc. 9. 17:48

Sziasztok!

Sajnos én sem láttam az Oscart, de majd valahogy/valamilyen formában pótolom.

Bombák földjén: már láttam, és mindenképp komoly mondanivalója van, de hogy őszinte legyek, nem estem hanyatt tőle.

Este a The Wolfman-t néztem (a felsorolásban sima Wolf), de sjanos nem túl jó minőségben......és csak félig, de ma tuti befejezem:)

3552. Dudika14 (válaszként erre: 3551. - Sylvia81)
2010. márc. 9. 15:30

Én nem követtem a gálát, de azok, amik nyertek (filmek) nem ismertek számomra - az Avatar kivételével - így most arra gyúrok, hogy azokat megnézzem.

Nagyon kíváncsi vagyok ennek a Kathrin csajnak a filmjére:DD (A bombák földjén, jól emlékszem?)

A többi film címet fel tudnád nekem sorolni?

Nincs energiám uánakutatni.

Épp főzök, ma bicajjal mentem dolgozni 16 km oda-vissza, annyira le vagyok eresztve, mint a lufi:S

Ygy megyek is sorozatot nézni;)

Szép délutánt mindenkinek!

3551. Sylvia81
2010. márc. 9. 13:52

Sziasztok!

Az Oscart ugyan nem láttam, de értelemszerűen a mai újságok ezzel vannak tele. :)

Atyám, hogy Sandra Bullocknak milyen gyönyörű ruhája volt!!! Teljesen beleszerelmesedtem!!! Akié még tetszett, az Kathrin Bigelow.

És az örök gyönyörű: Penelopé Cruz is hozta a szokásos eleganciáját. Annak a nőnek olyan mocsok jól áll a piros és a bordó, hogy az irigylésre méltó... És az a végtelen finomság, ami árad belőle... Olyan akarok lenni!!!

3550. Kata75 (válaszként erre: 3549. - Dudika14)
2010. márc. 8. 20:24

The Hill: még egy részt sem láttam.....de valami tinis:)

True blood: ezzel most megfogtál, mert jó ideje nem azt néztem.....kb. az "igazi" gyilkos elfogásáig láttam, de megvan a többi is.

Grace klinika: eddig csak 1-1 részt kaptam el belőle a tv-ben, így gyakorlatilag elejétől kéne......de a 3. évadtól van meg. Lehet várok vele míg meg lesz a többi.

3549. Dudika14
2010. márc. 8. 20:07

sziasztok!

Ma én is tele voltam édességgel a fiúk jóvoltából:)

Úgyhogy most nem vágyom desszertre:) De a muffint én is szeretem.

Kata: Mily sori az a The Hill? A True Bloodnál ill. a Grace klinikánál hol jársz?

Tegnap néztem a filmet a DunaTv-n és Grace klinikából a Meredith játszott benne:DD Bírom a csajszit.

Mit szóltok az Oscarokhoz???

3548. Kata75 (válaszként erre: 3547. - Sylvia81)
2010. márc. 8. 19:51

Nagyon szép név:)

Csajok, este ezekből válogathatok:

Sorozatok:

- Tru Calling

- Grace klinika

- True Blood

- Bostoni halottkémek

- 24

- Jericho

- Roma

- The hill

Filmek:

- Wolf

- Sose hátrálj meg

- Beneath

- Farmhouse

- Láncra verve

- Gyilkos stoppos

- Timber falls

- Hotelszoba, letolt gatya

- Szupercsapat négy keréken

- Agora

- Rémségek cirkusza

- A tenger vadjai 2

- Bazi rosz valentin nap

- Anya a pácban

- Add a lóvét öreganyám

- Dracula 3.

- Istent játszva

- Kivérezve

- The Canyon

- Rec 2

- Blood trails

- The descent 2

Jóóóó sok:))

3547. Sylvia81
2010. márc. 8. 19:17

Ha tényleg csajszi lesz, Dorina és még valami lesz a neve.

Én is sokáig a normál nadrágjaimat hordtam most, Kiarával is kb. az első trimeszterben, bár vele ennyi idősen már jóval kerekebb voltam.

3546. Kata75 (válaszként erre: 3545. - Sylvia81)
2010. márc. 8. 18:49

Kösziiiii!:))

Lehet már írtad, de most hogy nagy valószínűséggel kislány érkezik, tudjátok, hogy mi lesz a neve?

Húgoméknak ha minden igaz szerdán kiderül ki lakik odabenn, aztán ugyi ki tudja?:)

Aztán el is mennek, és megveszik a nagy kínkeservesen kinézett babakocsit......már "csak" kismamanaci kell, aztán a többi már gyerekjáték lesz:)

Viszont érdekes, hogy még mindig saját gatyákat hord........igaz azokat, amik kicsit nagyobbak voltak már rá, de övvel még simán jó volt.

3545. Sylvia81 (válaszként erre: 3544. - Kata75)
2010. márc. 8. 18:34
Küldtem neked is, habocska és cserkó van a tetején... ;)
3544. Kata75
2010. márc. 8. 17:59

Sziasztok!

Szilvi jöhet!:)) Így, ebben a formában nem is hízlal:DDD

3543. zsu1984 (válaszként erre: 3542. - Sylvia81)
2010. márc. 8. 17:41

Szia!

Jöhet, már úgyis éhes vagyok egy kis desszertre, de már nem akarok enni semmit mert ebédre 3 fogásos menü volt(nőnap alkalmából:)

Most elcsábultam és feleségeket nézek(6/3)pedig nem akartam feliratosan de olyan izgi, nem tudom megállni!:)

3542. Sylvia81
2010. márc. 8. 17:36

Sziasztok! :)

Kér valaki egy kis muffint a sorozata mellé? :) Most sül. Azaz 12 már készen van, a köv. 12 is egy pár perc múlva... :P

Van kakaós meg kávés - de koffeinmentes, mivel a bontott instant kávé olyan... ;) Szóval ettől nem lesz könyebb az éjszakai műszak... :D

3541. Dudika14
2010. márc. 7. 19:58

Megyek tv-ben lesz 2 jó film is - kivételesen:DD

Holdfényév DunaTV 19:55 (Jake Gylenhall, Dustin Hoffman...)

Első a szerelem M1 21:00 (Uma Turmann, imádom)

Holnap jövök:)

3540. zsu1984
2010. márc. 7. 15:13

Sziasztok!

Tegnap meló előtt ledaráltam 4 rész x-aktákat, ma meg befejeztem a szüli feli 5. évadját, és a 6-ik évadot csak a 10. résztől találtam, áááááá!

3539. Kata75
2010. márc. 7. 15:01

Sziasztok!

Örülök, hogy fini a Wok-os kajcsi, akkor már tuti ezt fog kapni a drágám a névnapjára:) Így én is jól járok:DDDD

Reggel olyan korán felkeltem (ilyen sem sűrűn fordul elő), hogy még mindenki aludt, így csendben megnéztem 2 CSI New York-ot:) Azaz csak másfelet, mert a fél még esti maradék.

Most rengeteg film/sorozat összejött, amik csak rám várnak........pl most is filmezhetnék, mert egyedül vagyok, időm is lenne, de valahogy nem sok kedvem van.......pedig függő lennék vagy mi a fene......:))))

3538. Dudika14
2010. márc. 7. 14:42

megvolt az ebéd! Isteni (jó a wok-ban főzni:)

Képzeljétek szakad nálunk az előbb a hó:S

Most meg már süt a nap:D

"Bostonban vagyok" egyébként!

Szép vasárnapot!:))

3537. Dudika14
2010. márc. 6. 18:13

Ma voltunk vásárolni, holnapra tervezzük a wok-os ebédet:))

Majd írok, hogy sikerült:D

3536. Kata75
2010. márc. 6. 08:47

Sziasztoook!

Szilvi micsoda hír!!!! Gratulálok a kislányhoz!:))

A dícséretet pedig köszönöm szépen, igyekszem:)

Dudika: én most tervezek Wok-ot venni, aztán majd tudósítok a "próbálkozásokról":)

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook