Sírva megyek munkába (beszélgetés)
Ki bánt és miért?
Nem lehet hogy egy kicsit megszégyellnék magukat, ha inkább ott kezdenél el sírni, és nem utána? Csak van valaki, aki melléd állna, és leoltaná a piszkálódót, ha te nem tudod.
Mivel bántanak?
Mindenki bánt?
Néha nem kell különösebb indok arra, hogy bántsák az embert. Nincs konkrét ok (az élő fába belekötés van), csak az indok, hogy pl. félti a másik a helyét.
Velem is ez történt régen. Rendesen alám tett az illető. Voltak átvirrasztott éjszakák, fogytam, sírtam, remegtem. A végén a munkáltató - aki szépen be lett etetve azzal, hogy én vagyok a hülye - kérdezte meg, hogy nem akarok-e közös megegyezéssel távozni. Mentem, megkönnyebbültem. Utána persze jó ideig tartott, míg az önbecsülésemet összekapartam.
Ha valami hasonló a helyzet, nem várnék a távozással, akármilyen rossz a helyzet.
Ha még tartható, tudsz a munkára koncentrálni, állod a támadásokat, akkor addig ne mozdulj, míg nincs más.
Szia!
Ezt ennyiből nem nagyon lehet megmondani...
Miért bántanak? Mivel? Mennyire fontos neked ez a munkahely? Könnyen találnál új állást? Ha nem, akkor el tudod magad tartani addig?
Sziasztok!
Szerintetek mit tegyek? Minden reggel sírva megyek be a munkahelyemre. Sokszor bántanak, ezért az utóbbi időben hatalmas gyomorideg van rajtam és itthon sírok utána. Ott kellene hagynom a munkahelyet?
Köszi aki ír!
További ajánlott fórumok:
- Találtam egy pénztárcát munkába menet...
- Téged taszít, ha valaki túl egyedien, elegánsan jár munkába, iskolába?
- Fundamentás munkában otthon van valaki?
- A munkába való visszatérés szülés után
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Nem megyek haza karácsonykor anyámhoz. Nem akarok sírva...