Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
13901. kukac52
2015. jún. 11. 11:16
Elkészült az 58.rész /tóparti jelenet/ felratozása és MeLinda felrakta a Yu-ra 4 részben. Jó szórakozást.
13900. Érsekházi (válaszként erre: 13899. - Varga ica)
2015. jún. 10. 19:11

Most ahogy írtad , tényleg ő van még egyedül aki él és Mahir ellensége .

Minek megy oda Mahir mi lehet az a fontos dolog .

A két írónő mindig kever valami rosszat .

Pedig nem hiányzik !

13899. varga ica
2015. jún. 10. 17:32
Most olvastam hogy Mahir találkozót kért Necdettől a börtönben.Attól tartok,hogy ő lesz akitől félnünk kell.Olyan rossz,hogy Laura nemir semmit,hogy mit gondol ő szokta megnyugtatni a rajongókat,de most semmit nem irt.
13898. varga ica
2015. jún. 9. 17:22
Én megmondom öszintén félek az utolsó résztől nemtudom megfogom e nézni(bár biztos,hogy igen)nagyon félek,hogy az a temetős jelenet igaz lesz és Mahir meghal a végén.Igaz nemtudom hogyan hisz mindenki aki árthatott neki már halott és hogy mi értelme lesz annak hogy ő is igy végezze nemtudom.Remélem nem igy lesz nemtudjuk mi jár az irók fejében de szerintem a rajongok akik végig izgultuk a három évet nemezt érdemelnénk.És ha rossz vége lesz akkor tényleg jobb lett volna ha tegnap vége lett volna.
13897. Érsekházi (válaszként erre: 13896. - 55940eb484)
2015. jún. 9. 16:41

Teljesen igazad van , húzták az időt most meg hirtelen sürgős lett minden a vége felé .

Ja Mahir valami nemzeti hőst alakított a csupa jót a lovagot a megmentőt tűzön át . Jól állt neki szeretjük is érte .

Most már a befejező részre mit hoznak össze , nagy kérdőjel .

13896. 55940eb484 (válaszként erre: 13894. - Érsekházi)
2015. jún. 9. 15:46

Láttam tegnap, de olyan sok volt, mintha gyorsan le akarnák zárni az egészet.

Valami patetikusabb végre gondoltam volna, MSis csak úgy meghalt pá résszel ezelőtt, most meg Turgut, Belgin.

semmi győzött az igazság.

Mahir sem értem mi a francbak ment vissza börtönbe, senki se kereste, úgy járkált a rendőrségre, bíróságra, mégse fogták el.

Orhan biztos nem ment volna vissza.

Egy dolog az igazságérzet meg a többi bla bla, de ennyi szenvedés után már sz...nék rá.

Kiváncsi leszek mi lesz vége.

De az első két évad szerintem sokkal jobb volt.

2015. jún. 9. 15:45

A lényeg Mahir egy pozitív hős volt , mindenkinek a segítője , kedvence .

Feride mindent megtett a boldogságukért , szép kismama volt és most már örülhetnek együtt a babának .

Az utolsó rész vajon mit tartogat ?

2015. jún. 9. 15:39

Nem tudom ki látta már a 114. részt .

Eléggé összezsúfoltak benne mindent .

A lényeg mindenki párban van . Ilknur a család ügyvédjéval Erdallal , Songül Osmannal , Orhán a kedvesével összeházasodott .

Yasin és Suna is egy pár lett .

Turgut eddig se volt százas , de a végére teljesen bedilizett , az akasztásnál amikor megjelent talpig lepedőbe és vigyorgott végig meg fordítva volt a lábán a cipő ( 2 x is mutatták ) .

Totál kitört a nevetés belőlem , ez már túlzás volt szerintem .

Kiváncsi vagyok az utolsó részben mit tartogatnak nekünk !

13893. Érsekházi (válaszként erre: 13888. - Judit0612)
2015. jún. 9. 15:28

Kedves Judit !

Sajnos úgy néz ki senki nem tud ebben segíteni Neked .

Köszönet a fáradozásaidért Te vagy a mentőangyalunk .

Küldtem egy angyal jelet , minimum ennyi jár :)

13892. 55940eb484 (válaszként erre: 13891. - Szinten_fan)
2015. jún. 9. 14:31
Le szoktam menteni a FB-ról és pont az előbb olvastam ezt részt olvastam, nagyon jókat szoktam rajta nevetni, főleg a megjegyzéseken.
2015. jún. 9. 13:14

felkerult az egyik FB oldalra a Karadayi 113 reszenek nagyjaboli angol forditasa. Hatan vegeztek, es jeleztek, hogy bar elkotelezettek a Karadayi fele, azert ossze kell szedniukm agukat, hogy megcsinaljak, mert sokszor mar annyira nevetseges jelenetek es parbeszedek vannak. Ezekhez sokszor a sajat megjegyzesuket is hozzairjak, igy elvezhetobb. Az egyik ilyen reszt leforditottam nektek is, megjegyzesekkel egyutt, hatha nektek is tetszik:

Kozben Mahir megerkezik a birosagra, teljesen konnyeden es stressz-mentesen, senki nem ismeri fel, senki nem zargatja. Felmegy a lepcsokon, Orhan nevet kialtja es betori az ajtot, hogy megmentse. Turgut lo, Orhan elmozdul, a lovedek ismeretlen palyat jar be, Mahir beerobban, POFON uti Turgutot –ami tokeletes lehetoseget adna Turgutnak, hogy megloje kozben, de o inkabb a hires pofont akarja megtapasztalni – es megmenti Orhant.

Turgut: Mar megint te vagy az! Nagyon rossz szokasod, hogy mindenbe beleutod az orrod!

Mahir: Teso, jol vagy?

Orhan: Igen! Ne engedd, hogy elmenekuljon!

Mahir: Ami sok az sok,Turgut!

Es Mahir elokapja a fegyveret.

ABSZOLUT NONSZENSZ MODRA! a rendorok halljak a lovest es megerkeznek az ajtohoz, es most mindennek a tetejebe, a legfobb komedia kezdodik a kovetkezo parbeszeddel:

Rendor: Tegye le a fegyvert!

Mahir: Menjenek az utambol!

Rendor: Mi bevisszuk ot a rendorsegre! (VAGYIS, a rendorok felismerik Turgutot, de Mahirt NEM! Ayyyyyyyyyyyyyy szelektiv memoria!)

Mahir: Nem en viszem ot oda! Ha a maguk kezebe adom, akkor megszokik! (Mondja a szokeveny!) Meglotte a testveremet! Milyen rendorok maguk? (Mondja a szokeveny. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH) Mikor fogjak mar rendesen vegezni a munkajukat? (Mondja a szokeveny. HAHAHAHA MEGHALUNK A NEVETESTOL! Legyszi, vigyetek minket a szigetre, hogy elfelejthessuk ezt a jelenetet!)

13890. kormi61
2015. jún. 9. 12:25
Szerintem kellene, hogy vége legyen a sorozatnak, tökéletes befejezés lenne:)))
13889. kukac52
2015. jún. 8. 09:16

Berg, Halit és Ali a török választásokon

[link]

13888. Judit0612
2015. jún. 7. 22:05
Kedves Forumozók! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van esetleg valaki aki a Kardayi 6.részét látta felirattal? Nagyon fontos lenne! Köszönöm Judit
13887. varga ica
2015. jún. 7. 20:29

Interjú Berguzar (Altın Objektif Ödülleri 2015 - 2015/02/06) - Jövő projektek Kenan

Riporter: Szeretnél részt venni egy új projektet Kenananom İmirzalıoğlu?

Bergüza: Bárcsak. Ő a barátom, kedves barátom. Tőle nagyon sokat tanultam. Sőt, hoztunk létre, ahogy a barátság. Ezért szerettem volna játszani minden alkalommal, mindig Kenan.....Vajon tényleg megtudják tartani a barátságukat?

13886. varga ica (válaszként erre: 13885. - Gabriella Tünde)
2015. jún. 7. 20:25
Köszi megtaláltam,én is ugy érzem hogy szorosabb kapcsolat alakult ki köztük,kár hogy nemlehet semmi belőle.Jólenne ha még lenne közös filmjük együtt.
13885. Gabriella Tünde (válaszként erre: 13884. - Varga ica)
2015. jún. 7. 19:34
Mai napon egy csomó újságot láttam, abban volt.Most próbáltam visszanézni,de már nem találom,mert friss hirekkel van tele a választás miatt.Ha rábukkanok, majd megirom.Azonban egy csomó Kenan hir található: goglba:Yurt Gündemi Kenan Imirzalioglu Hirek 2015.Ezt beütöd és a második Kenen I. /Son Dakika Haberler/2015.06.06. ezt már nem kell beütni.Kenanról egy csomó hir van,ott irják, hogy útjaik elváltak,a drog ügyről is van pár infó,úgy értelmezem, hogy őket felmentették.Felsorolnak neveket Murat Yildirim is.Valami induló projektről is szó van.A forditással kell nézni.Ma kutakodtam, mert kiváncsi voltam, hogy mi van Sinem Koballal.Nekem volt már egy olyan érzésem, hogy ezek a hirek arra kellettek, hogy eltereljék a figyelmet.Én nem vádolom semmivel, hiszen Berg.szereti Halitot és nem csábulna el, azonban a látszat, ahogy Bergre nézett Kenan mély és titkolt érzéseket táplált, amitől biztos nagyon szenvedett és ezzel Sinem Kobval üggyel palástolta.Gondolom,Ő egy "talpig uriember" és nem akart gondot okozni.Nekünk a fantáziánk azért működik, de semmirosszra nem gondolok.Még van egy zavaros hir a Karadayit illetően, 115 rész lesz és egy helyen úgy olvastam -ezt ne kérdezdd hogy hol-,hogy szomoru vége lesz, de Mahir és Feridének happy.Itt azt hiszem valaki ezt már emlitette.
13884. varga ica (válaszként erre: 13883. - Gabriella Tünde)
2015. jún. 7. 17:56
Hol látad bajusz nélkül?
13883. Gabriella Tünde (válaszként erre: 13882. - Varga ica)
2015. jún. 7. 17:53
Igazad van, amikor én is láttam az előzetest elment minden kedvem a hátralévő két résztől.Ez egy török sorozatbetegség, hogy a végét igy elrontják.Nem volt a három évadban elég szomorúság, kegyetlenség, horror? Miért nem irták pozitivra a végét?Úgy vettem ki, hogy végül Turgut nem hal meg.Az igazi főbűnös!Ezt megint összecsapták,mert látjuk, hogy időben kb.2-3 évet ugrottak, mint töb sorozatukban.Kenant láttam több helyen és bajusz nélkül!Nem tudom,mai hirrel régi képet tettek volna fel, de én úgy látom ez friss kép!Még jobban néz ki! csak ezzel vigasztalódhatunk.
13882. varga ica
2015. jún. 7. 16:37
Mi történik itt? 4 napott oda voltunk a családdal és mire jövök haza? Majd szivrohamot kaptam amikor megláttam hogy Mahir halott,mi a bánat történik nemhiszem el végig nézzük az egész 3évadot és ezt kapjuk?nemtudom végig tudom e nézni nemakaromn a halálát látni.Tiszta örüket amit ez a két irónő müvel.Istenem bárcsak tényleg nehalna meg az előzetesben már nagyok a gyerekek tehát több év telik el, és ha mégis él hogy tartja a kapcsolatot velük?Nemtudom nekem ez zavaros.Az meg szerintem nemlétezik,hogy 117rész lesz a sorozat az már nagyon elhuzodna.Nemtudom mire számitsak teljesen kétségbe vagyok esve.
13881. O.Eta
2015. jún. 6. 19:51
Igazatok van, köszönet és hála,Türelmesebb leszek.Bocsánat mindenkitől.
13880. Judit0612
2015. jún. 6. 19:50
Nagyon köszönöm a kedves szavakat Gabus nevében is! A napi 20 perces részek mindenképpen fel lesznek töltve,de nagyon szeretnék naponta több videót is feltölteni,de egyenlőre egyedül fordítok és nem szeretem összecsapni a munkámat ezért napi 4-6 órám elmegy rá. Nagyon remélem,hogy hamarosan találunk még egy fordítot és gyorsabban tudunk haladni. Addig is tartjuk a megszokott minőséget és tartalmat! Mégegyszer nagyon köszönjük a kedves szavakat!
13879. kormi61
2015. jún. 6. 18:43
Kedves Judit és Gabus és aki még segít, nagy nagy hála és köszönet nektek, hatalmas öröm, hogy most már érthetem is a filmet, és én nagyon türelmes vagyok leszek mégegyszer köszönöm!
13878. Olica
2015. jún. 6. 15:47
Szia Eta! Hid el mindenki azt szeretné ha minél gyorsabban és folyamatosan olvashatnánk, de mivel nem tudunk a fordításban segíteni,így csak abban segíthetünk ha nem sürgetjük Őket.Én megelégszem a heti egy epizóddal, hiszen eddig is ennyit táttunk.Örüljünk hogy ilyen nagy áldozatot hoznak a rajongókért.Kívánok Nekik erőt egészséget, türelmet és kitartást a további munkájukhoz.
13877. O.Eta
2015. jún. 6. 15:08
Ne gondoljanak a fordítók és a feliratozók telhetetlennek,de nagyon hiányolom az epizódok folyamatosságát.Nagyon szeretem mindkét sorozatot,főleg a Karadayit,s bizonyára ezért vagyok kissé türelmetlen.Bár tudnék valamiben segíteni Juditnak és társainak!De nagyon várom a folytatásokat!
13876. Érsekházi (válaszként erre: 13873. - Judit0612)
2015. jún. 6. 15:04

Szia Judit !

Nagyon nagy dolgot és önfeláldozó munkát viszel véghez .

Nagyon hálásak vagyunk és köszönet érte .

Ez az oldal a Karadayi sorozat fanatikus rajongóké, akik képesek vagyunk - voltunk idáig a 113 bölümöt török nyelven végignézni .

Általad lesz teljes és élvezhető a sorozat ,mert természetesen újra nézem - nézzük .

Nagyon sok infó , fotó és érdekes cikk amit felteszel , mindenért köszönet Neked :) és Gabusnak is :)

Szuper páros vagytok :)

13875. Olica
2015. jún. 6. 14:28
Kedves Judit 0612 ! Nem szoktam a fórumon irogatni, de amikor olvastam hogy a Karadayi-t feliratozva lehet majd nézni, olyan öröm és boldogság töltött el hogy el sem tudom mondani.Nagyon megszeretném köszönni Neked és ha vannak segítőid akkor Nekik is hogy bevállaltatok egy ilyen nagy és áldozatos munkát mellyel a rajongóknak óriási örömet okoztatok. Minden tiszteletem és szeretetem a Tiétek. Sok erőt és kitartást a további munkátokhoz!
13874. 55940eb484
2015. jún. 6. 14:15

En úgy tudom, hogy a 115. bölüm lesz az utolsó, amit június 15-en hetfon láthatunk.

Magy rajongója vagyok a sorozatnak és Kenannak, szerintem itt mindenki hálás neked hogy feliratozod. Nagyon :-))

13873. Judit0612
2015. jún. 6. 10:55
Sziasztok! Judit vagyok én fordítom a KAradayi Hungary oldalra feltett videókat, azt olvastam,hogy 117 részes lesz a sorozat, és abból lehet gondolni,hogy Mahir nem halt meg mivel a család annyira nem szomorú. Azt sajnos nem tudom ez mennyire hiteles infó de igyekszem utána járni és az oldalon mindenképpen megosztásra kerül. Nekem sajnos nincs időm forumozni,de látom van köztetek olyan aki fent van az oldalon és elhozza nektek az infót.
2015. jún. 5. 15:22

Kijott a Karadayi 114. rszenek tartalmi elozetese, forditom angolbol:

Feride nem engedi Belgint elmenekulni, hanem az igazsagszolgaltatas kezere juttatja ot. Belgin bortonbe viszik, ahol a birsagi eljarasra var, es kozben a vallomasaban Adnan ugyeszt is bemartja. Adnan, akit korhazban kezelnek, rajon, hogy ot is sle fogjak tartoztatni. A bunosok vegre elkezdenek megfizetni mindazokert a rossz tettekert, amiket elkovettek.

Mahir ugy veli, hogy Ayten is veszelyben van, ezert ot es a babat, valamint a csaladjat is elviszi egy elhagyott helyen levo hazba. Kozben a baba belazasodik, es Ayten, aki olyan terveket szovogetett, hogy Izmirbe megy, nyugtalan es ideges a bujkalas miatt.

Elhatarozza, hogy fogja a babat es lelep. Amig mindenki alszik, titokban visszamegy a hazahoz, hogy elhozza az otthagyott penzt. Azonban ezzel nagy hibat kovetett el. Turgut emberei figyelik az utcat, meglatjak Aytent es kovetni kezdik. A Kara csalad nagyon kozel kerul a vegzetehez...

Vajon Turgut embereinek sikerul oket megolniuk? Vajon Mahir meg tudja menteni a csaladjat?

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook