Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Az nincs meg sajnos, de ha lesz küldöm.
Nem emlékszem, hogy pontosan melyik részben, de előtte békült ki Seh. ismét Onurral, de még ne volt meg az esküvő (ami persze titokban volt,mert csak a házassági anyakönyvi kivonatból derült ki)
Korábban is kábítózott már New Yorkban, de akkor befeküdt valami elvonóra, s leszokott. De most újra kokózott és túladagolta magát.
mindegy, csak nem rontja tovább a levegőt.
Igen, nem fordítottam le teljesen, de valami olyasmit értettem, hogy túladagolás, de, hogy gyógyszer vagy kábszer...???
Tetszik Onur szőnyege, semmi extra, csak átlósan van benne minta. Már korábban is megfigyeltem, de most is mutatják, amikor Yasemin drága nála van.
Elfogadnám.
Allah, Allah csak a 65 részt 35654-en nézték eddig. Pedig csak péntek óta van fenn, és nemcsak ezen az oldalon lehet nézni.
Ja, tudjátok mi jutott eszemben? Arról volt már szó, hogy a film Isztambul európai vagy ázsiai részén játszódik?
Valamint nem gondoltam, hogy náluk is van hó, úgy,hogy megmarad, mert az elején láttuk, hogy csak esett, de a földön nem volt. De amikor úgy emlékszem Yasemin meghalt, és Onur a parton olvasta a naplóját, mielőtt beledobta volna a vízbe, a háztetők és a fák havasak voltak. Azt hittem, hogy azon a részen nem marad meg a hó az időjárás miatt.
Itt van az a kérése felénk Hoxának, akinek most írtam privit...
Én átmásoltam a telefonra, s azon be lehet állítani, ki lehet választani csengőhangnak.
Na, én ugyanígy vagyok. Ha ismétlést nézek akkor Ali Kemál ugrik.
Nagyon bírom Onur házvezetőjének a beszólásait, vagy inkább a megjegyzéseit. Ő ki nem állhatja Jasemint, ellenben Sehrezádot szereti. Szegénykét kétszer is helyretette Onur, pedig csak neki akart segíteni. Tudta ezt Onur is, csak akkor éppen nem volt jókedvű, mert várta Seh. telefonját a lövöldözés után.
Sziasztok! Jó éjszakát!
[link]
Itt 7,5 perc tiszta zene van, képekkel alásfestve...
Az Angie is jöhet, ha tudod küldeni. Köszi.
Igen, de onnan még rá kell menteni a gépre, és ahhoz is érteni kell... Anélkül nem lehet a mobilra rányomni... És ahhoz, hogy a gép felismerje a telefont a csatlakoztatásnál, kell hozzá a mobil szoftvere a netről, és ha rácsatlakoztatjuk a mobil a gépre, ha valaki nem a megfelelő kérdésre kattint csatlakoztatásnál a mobilon, akár le is törölheti a mobilról az összes adatot úgy, hogy az SD-kártyát nullává teszi, és a gép többé nem ismeri fel...
Csatolt file-ként átmegy, próbálkoztam és sikerült.
Felső fejléc:
Eszközök => Internetbeállítások => Általános=> Letöltések=> Fájlok mentése=> Tallózás => és ott legyen mondjuk D - Dowload
És ezt fel tudom tenni csengőhangnak?
tényleg működik, saját magamnak elküldtem, és meg is érkezett, és ott rá kell kattintani a letöltésre, és megkérdezi, hogy megnyitás, vagy mentés...
De ahhoz is a felső fejlécnél kell egy beállítás, hogy hová kéred a gépeden a mentést, mert különben nem fogod megtalálni sehol, hogy hová menti a gép...
Most gondolkodtam, az amit tőled kaptam az már mp3 formátum ugye?
Tegnap hallottam az Angiet, az is nagyon tetszik, és hallgatgatom, de igazán most a török dalra vagyok rákattanva. Lassan a szövegét is megtanulom már.
Na, látod, ezt meg én nem tudtam, hogy mp3-at e-mail-ben is el tudok küldeni, nyilván azért, mert nem volt rá szükségem...
Mindig tanul valamit az ember... Ezt én is kipróbálom...
Ez nekem is jöhet. köszi.
További ajánlott fórumok: