Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Szia! vagy stílusosan Merhaba!
Ha nem sikerül a konvertálás, küldd el az e-mail címed priviben, s elküldöm Neked mp3 formátumban, meg ha kell, az eredeti szöveget is.
Ez az amit én nem tudok. Vagy csak még nem csináltam, és úgy gondolom magamról. De segítség után már fogom tudni. Szóval konvertálás.
Igen, igen, az emberek sajnos sok olyan dologba beleütik az orrukat, amibe nem biztos, hogy kellene.
Erre szoktam én mondani, hogy először a saját háza táján kéne söprögetni, azután foglalkozzon mással, és ítélkezzen.
Vagyunk már 1001-en?
az előző hozzászólásom eltűnt, nem tudom, mi olyat írtam, ami nem tetszett a moderátornak....de mindegy, a sorozat akkor is tetszik, és szívesen eszmecserézek veletek.
Nem, nem teszek oda, nekem ilyen mániáim nincsenek... Ott csak a gyermekem van...
Tudnék segíteni, ha gyorsan tudnátok reagálni, mert lehet, hogy addig az oldal tovább ugrik, mármint a letöltő, mert ott vannak ilyenek...
Na, nekem meg is van, de az a rossz hírem, hogy olyan gyorsan kell a konvertálón tovább kattintgatni, hogy amíg leírom, hogy mit csinálj, addig tovább ugrik az oldal valami másra, és mindig előlről kell kezdeni...
Nekem is 3x neki kellett állnom,olyan gyorsan megy tovább az konvertálás...
Marcsi, ha most sem sikerül küld el a telcside, megoldom. Csak vicceltem.
Sünike! Nekem nagy szükségem lenne egy tanító mesterre, mert afféle hobby számítógépes vagyok, kevés tudással, amolyan betanított munkás szintjén.
Most speciel szeretném feltenni a mobilomra a Telazsi által is megtalált nagyon szép dalt, amit Halit énekel, de ez már úgy látszik túl sok az agyamnak, mert nem sikerült, lassan a laptopom is besokall és a végén még csúnyát fog mondani, annyit maceráltam. Hát ennyit a nagy akarásról.
Na egyenlőre ennyi, megyek a gyermekem nem akar lefeküdni önállóan, anyahiány.
Ha el nem alszom mellette még jövök.
Az én készülékem is név szerint olyan mint a tiéd, de amikor a kezdőlapra kattintok utána nem kérdezi, hogy engedélyezem-e a web elérését.
Ahogy belépett nekem szinte automatikusan, én a keretbe be is írtam a nevet, de nem találta. Mondom, hogy analfabéta vagyok. Pedig nem tartom magam annak, de a telefonomat én csak telefonálni és sms-ni használom. Nem használom rajta a többi funkciót, pedig sokat tudna.
Valamit mégsem jól csinálok.
Marcsi! Tőlem nagyobb lúzert nem hordott a föld a hátán műszaki dolgok terén, ezért biztos, hogy sikerülni fog a fényképre rálelniés feltenni.
A mobil menüjében van olyan ikon, hogy Web, katt,, jön a kezdőlap, kattekkor kérdezi, hogy engedélyezi-e a web elérését, katt, következik a betöltés. Ezután megjelenik az az oldal ahol van egy kis üres keretes rész, oda beírni, hogy Halit Ergenc, következik a keresés és utána az opción át felkerülhet a kép. Az én mobilom szinte gagyi Nokia olcsó kis készülék, nem is régen vettem, most ismerkedek vele. Remélem, hogy most majd sikerülni fog Neked is
Búcsúzom, Allah vigyázza álmotokat.
Tegnap hajnali fél négyig sorozatoztam, most elvonási tüneteim vannak, lassan megyek aludni, csak felkészítem a nagylegényt a holnapi kirándulásra.
Üdvözletem mindenkinek, holnap találkozunk.
Meg a vasaló önjáró lenne, a mosógép ki is teregetne, a gyerekek szót fogadnának.
Minden olyat ki kellene küszöbölni ami megzavarná az élvezetes sorozat nézést.
Szia.
Hogy Gani hazugságai mikor derülnek ki?
Melyik? Hogy lóg a suliból, vagy a többi..
Hát... ki fognak derülni, de a szöveget nem értem így nem tudom mikor. Egy biztos, őt is megtámadják, megjárja rendesen.