Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)


2011. júl. 25. 18:00

Eda megkezdi a szemétkedést Seh körül.:(


Ó,Onur,de édes-" barátom,sose higgy a nőknek"-és a férfiaknak mi higyjünk? :)

5260. telazsi (válaszként erre: 5257. - Csicsöri53)
2011. júl. 25. 17:42
Már írtuk korábban, hogy Zsálét 3 színésznő játszotta, a festőt csak kettő :-)
2011. júl. 25. 17:35

Szegény Füszun,majdnem belehalt a látványba:)

No,mindjárt puhítják Ahut.

5258. Nyulacska88 (válaszként erre: 5256. - Marcsi0921)
2011. júl. 25. 17:34
de legalább nem bosszant minket :)
5257. Csicsöri53 (válaszként erre: 5254. - Marcsi0921)
2011. júl. 25. 17:33
Szerintem nem nézi senki azt a sorozatot! Ez új festő,tuti!Nem a régi.
2011. júl. 25. 17:31
Furcsa lesz Peride nélkül a sorozat a továbbiakban.
5255. Csicsöri53 (válaszként erre: 5235. - Ready)
2011. júl. 25. 17:29

Sziasztok!


Én a szilvalekvárt szintén sütőben készítem ugyanígy,csak én két kanál ecettel "kimosom" az edényt ,így biztos nem ragad és nem csapkod.Én csak takarékra rakom,amikor sűrűsödik,no akkor azért ott kell ólálkodni körülötte:) Isteni finom tényleg.

2011. júl. 25. 17:26
Szerintetek nézi valaki ezt az idétlen sorozatot, ami a Seh előtt van?
5253. Marcsi0921 (válaszként erre: 5235. - Ready)
2011. júl. 25. 17:25

Ha meglesz az új sütőm, kipróbálom benne.

Ma a tűzhelyen főztem, de kavargatás nélkül, igaz cukorral, fahéjjal és pici osztrák rummal:).

5252. judyt640
2011. júl. 25. 17:15
Hát tényleg a seh-ben nézett ki a legjobban.Itt ha ehhez az erös szakálhoz társulna egy hosszu haj olyan lenne mint JÉZUS.
5251. Szomi_37 (válaszként erre: 5234. - Marcsi0921)
2011. júl. 25. 17:12
De hiszen az szuper, pénteken amúgy sem láttam! :)
5250. bálna21 (válaszként erre: 5245. - Marcsi0921)
2011. júl. 25. 16:29
Olyan mint egy jól lakott óvodás:) Soványabban és kevesebb szakállal valóban jobban néz ki.
5249. bálna21 (válaszként erre: 5246. - Marcsi0921)
2011. júl. 25. 16:18
Én baracklekvárt tettem el az idén először, de nagyon jó lett.
5248. Riusmius
2011. júl. 25. 16:13

Ez egy friss videó a nyaralás után, Seh bizony elég fáradtnak tünik.

www.youtube.com/watch?v=rhZWF9ZK9Mw

2011. júl. 25. 16:00
Elkészült a mai vacsi: paradicsomleves, zöldbabfőzelék, pörkölt.
5246. Marcsi0921 (válaszként erre: 5242. - Ready)
2011. júl. 25. 15:59

Szeptemberben főzöm majd, a mai próba volt, mert még soha nem főztem szilvalekvárt.

De finom lett.Nem is tettem üvegbe, csak ment a hűtőbe, 7végén palacsinta lesz, akkor majd elfogy:).

5245. Marcsi0921 (válaszként erre: 5244. - Ready)
2011. júl. 25. 15:57

Én is megnéztem:)))

Nekem egyáltalán nem tetszik Halit, amikor ennyire szakállas...

5244. Ready
2011. júl. 25. 14:34
Megnéztem a javasolt bejátszást.Onur úgy néz ki, mint egy jóllakott óvodás, az ingét nem is tudta alól összegombolni. Olvastam valahol, hogy kinevette saját magát, mert a Bergüzár szülés körüli időben a felesége lefogyott ő, meg meghízott. A fekete térdnadrágban nagyon vicces, de neki még ez is jól áll.
5243. gubaa
2011. júl. 25. 14:19

Ezt ismeritek?

[link]


Amit Berguzar lefogyott, azt Halit felszedte magára :)

5242. Ready (válaszként erre: 5240. - Zsu150)
2011. júl. 25. 14:15

Így van. Én is besztercei szilvából főzöm a lekvárt, de az még nem érik. Én szeptemberben készítem,amikor a szilva jól megérett már, lehet egy kicsit puha, mert akkor a cukortartalma már magas és a lekvár finom édes lesz.


Lányok! Próbáljátok ki! Rizikó nélkül biztos a siker!

5241. Ready
2011. júl. 25. 14:07
A szilvalekvár főzés már megy, az írás kevésbé, mert az ép az csak egy "p" a mai állás szerint.
5240. zsu150 (válaszként erre: 5239. - Zsu150)
2011. júl. 25. 14:01
És szigorúan besztercei szilvából. Úgy az igazi:).
5239. zsu150 (válaszként erre: 5235. - Ready)
2011. júl. 25. 13:57
Én is így csinálom, sőt a keresztanyám súgása alapján negyed rész rétesalmát teszek bele. Senki meg nem mondja, hogy nem 100 % szilva, az íze viszont isteni:)).
2011. júl. 25. 13:50

Lányok!

Szépséges időnk van, dörög az ég és körös-körül szürke és fekete égbolt, de még nem esik.

5237. Marcsi0921 (válaszként erre: 5235. - Ready)
2011. júl. 25. 13:29
Köszönöm:)
5236. Ready
2011. júl. 25. 13:22
kérdőjel nem kell a készítem után!
5235. Ready (válaszként erre: 5225. - Marcsi0921)
2011. júl. 25. 13:20

Segíthetek? Én nagy befőző vagyok, szilvalekvárt meg rengetegszer csináltam. Én azt az igazi fekete, fénylő, sürű szilvalekvárt készítem, amit a piacon arany árában adnak el.


Én a következőképpen készítem? A megmosott, kimagvalt szilvát ( nem veresszilva) ledarálom húsdarálón és beleteszem egy épp zománcú lábasba, de maradjon a lábas peremétől számítva vagy kb 2 cm hely. Ezután bevágom a sütőbe először közepestől erősebb hőmérsékletnél felfőzöm ezt is a sütőben, ekkor a szint megemelkedik, ha hagytál neki helyet, ezután leveszem a hőfokot kicsire, kb 50-60 fokra, és több dolog nincs vele.


A sütőt nem köpködi össze,a lábos alja nem ég le, legfeljebb, ahogy apad az oldalára ragad valamennyi. Hébe-hóba meglehet kavarni, ránézni. Menet közben el lehet dönteni, hogy milyen sűrűt akarsz készíteni.


Én régebben amikor még dolgoztam,este 18 órakor rakta be a lekvárnakvalót a sütőbe és reggelre a kész lekvárt vettem ki. Sem cukrot, sem tartósítószert nem szoktam hozzá adni. Az én lekvárom sűrű, de kenhető olyan, mint az igazi falusi, üstben készült lekvár.


Üvegekbe rakom én is. Az egész család szereti pl. hókifliben, vagy üzletben szoktam venni leveles tésztát és abban.

5234. Marcsi0921 (válaszként erre: 5233. - Szomi_37)
2011. júl. 25. 13:09

Szia,


Az a pénteki epizód ismétlése.

5233. Szomi_37
2011. júl. 25. 13:04
Sziasztok! Tudjátok, hogy ma 14.40-kor is lesz Seherezádé? :)) (vagy ez csak ismétlés) tud valaki valamilyen infót? előre köszi...
5232. marcsi0510 (válaszként erre: 5230. - Nyulacska88)
2011. júl. 25. 11:24

Szia!

A kezdeti nehézségek után azért egy klassz kis hetet töltöttetek el egy kicsit kikapcsolódással, ami látom jól sikerült. Jó feltöltődni egy kicsit a mi országunkra és ránk magyar emberekre jellemző "idegbetegség" ellen.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook