Segítsünk Ájrinnak, hogy ne vesszen el az álom! (beszélgetés)
Amint aktívvá teszik. Megrendeltül a domain-nevet, de ki kell tenniük egy listára két hétig, hogy más nem foglalta-e le, mert akkor nem használhatjuk.
A két hét után aktiválják és akkor látható. Szép lesz:)
És tartalmas (szerintem...höhö) na, ezen dolgozok:)
és mikor lesz látható?
ja amúgy sziasztok!
Még nem tudják. Majd csütörtökön fogom felhívni őket, ne legyen alkalmuk sokat agyalni.
Különben is faramuci a helyzet, mert mással kapcsolatban engem kérdeznének meg, hogy mit tehetnek:D
Jól vagyok, köszi, egyedül a tegnapi oltás helyét érzem, olyan, mintha megütöttem volna. De semmi egyéb.
Meló.
Hát az a baj, hogy tök punnyadás ott lenni, mert a melót hamar lezavarom és csinálnám mellette a szakértői tanácsadást meg a weblapomat, de vizsla tekintetek kísérik minden mozdulatomat.
Ezek után meg majd pláne.
A lombik miatt nem rúghatnak ki, de biztosan keresni fogják a lehetőséget, hogy ha valamit hibázok, rendkívüli felmondással megszabaduljanak tőlem.
Létszámleépítés van a cégnél. Logikus, hogy tőlem kell megszabadulni, aki hamarosan újra megy a lombikos kezelésekre és megint sokat fog hiányozni.
Ezért tekintgetek az otthoni munkák felé.
Alakul. De biztosra megyek.
Szia!
Mit szóltak, hogy visszamész?
Sziasztok!
Na, mizu?
Mi ez a pangás?
Figyellek Benneteket, csak közben oldalakat írok a weboldalamra így kétfelé nehéz fogalmazni.
Délután megyek a körzeti nőgyogyihoz, kiírattatom magam táppénzről, jövő héten megyek dolgozni.
Addig be akarom fejezni az oldalszerkesztést, mert utána nem lesz alkalmam napközben netezni, ha ott van a főnököm. Meg ha nincs ott, akkor is minden nap ki kell pucolnom a gép háttértárából, milyen oldalakat néztem.
Furcsa a nagyfőnök nagyon.
Az a típus, akinek nem mersz hátat fordítani...
Nem aludtam egyáltalán :)
Csak akkora csönd volt eddig, azt hittem mindenki szunyál :P
Sziasztok Kommandósok!
Én is mostanában kapom a fizut és utalom is:)
Valahogy éztem hogy sikerülni fog és meg lesz az az összeg ami szükséges:)
Vki. elküldené privibe a Nevet! Köszike!
Az lenne a jó, ha aki még nem tudott, most hó elején tud pár száz forintot, mint az eddigiek és meglenne a másik fele:)
Hajrá!
Szép estét,szia!:)
Pihenek én is fáradt vagyok....Jó éjt mindenkinek!
Lányok nekem mennem kell családozni!
Szép estét mindenkinek!
Pussz!
Tudom,tudom!
Nekem azt mondták,csak vécére kelhetek fel,és a dokim is rábólintott,így én azt is fogom tenni.Már felkészítettem Apát,hogy a héten semmit nem csinálok.:-)
de kiszámoltam,3-4 hét az eredmény,közbe jön karácsony,és mivel csak személyesen a genetikus mondja meg,így szerintem január elejéig izgulhatok.
Bár,hiszem,minden rendben lesz. :-))
lesz még hamarosan fizu után is:)
Ma már a zénuramék is tudtak dolgozni lehet csak befejezik egyszer azt a munkát:)és akkor lesz már fizu nekünk is:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :)
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.