Segítsünk Ájrinnak, hogy ne vesszen el az álom! (beszélgetés)
Mézesgólya?
Én péntek.szombat trüffel és tejkaramella gyártást tervezek, ha sikerül akkor elcserélek egy párat a szaloncukira:)
Baromi nagy gólyainvázió várható, mert megégett a ház kéménye :D és csak az az egy darab :D
De hogy hogy a pitliben lesz rajta gólya... na erről lövésem nincs még :D
Nézd csak, rákerestem, szerintem ezeket egyszerűbb is megcsinálni jóval, nem 3-4 napos munka.
Hátha itt találsz kedvedre valót :)
Szia! Ne haragudj, de sajnos ezt a receptet nem adhatom ki.. még a dédimé volt, meg a nagyapámé, cukrászcsaládból származtak mind a ketten. És ezt a receptet (az eredeti kézzel írt nálam van) csak pár ember ismeri a családon belül is. Ne sértődj meg, légyszíves, nagyon szívesen odaadnám, de nem lehet:(
Amúgy a neten van pár egyszerűbb verzió, szerintem találsz. De ez az az igazi, békebeli, kicsit keményebb szaloncukor...Nem haragszol, remélem...
Ezt én is szeretném tudni!
Na, majd idepillantok, most megyek magolni.
Pussz!
Köszike!
Akkor hétvégén javítom az adatokat a táblázatban. :-)
Az insemes lányok nevében is add át légyszi gratulációnkat.
Szia!
Hogy kell szaloncukit csinálni?
nem érnek be vele. a vállelakadásokról ne is beszéljünk. Anyukának is lehet baja emellett elég sok minden... nem részletezném, mert inkább karácsonyi hangulat kellene :P
Majd ha kész a mézeskalácsházikó, lefotózom Nektek :)
Azon filóztam...lehet hogy csinálok egyet a fórumnak :P és rakunk a kéményre gólyát :D Vélemények? :)
WoooW!!!
Gratula!
Ekkora hatalmas kölköt!:)
Mondd meg neki, hogy puszilom:)
Bár valahol meg van a telefonszáma.
(aki nem tudná, Bogi kisfia is lombikbaba!)
Szia Claudia!
Bocs,de Bogi81-ről van szó?
Már csak,mert akkor majd beírom a táblázatba.
Hiába van a ház előtt a mentő, hányszor hallani, hogy a szülőszobáról rohamban vitték át a műtőbe (pár méter) és pár perc alatt megcsászározták, hogy megmentsék a picurt.
Ezt a mentőben meg tudják tenni? Mert be nem érnek vele, az hóttzicher!
Nem értem ezeket az embereket, nagyon fel vagyok én is háborodva rajta, ha hallom valakitől.
Pld a múltkor az volt az indok valakinél, azért akar otthon szülni, mert az előző gyereket úgy rángatták ki belőle.
Könyörgöm! talán az életét mentették meg!!!
Szia Ájrin!
Csütörtökön megszült Bogi.4kg 52 cm Csabika.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :)
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.