Segítsünk Ájrinnak, hogy ne vesszen el az álom! (beszélgetés)
Hahóóó, Gólyakkommandóóóó.......!!!!!!!!!
Ennyire kitört a karácsony?
Hát ez nagyon tetszik!!! És igaz is:
"a MÁVnak csak 5ellensége van. A 4évszak és az utasok."
Aha, csak ájszakára ónos esőt mondanak. Barátnpm apja ma sírt a régi szép idők után, amikor 30fokban meggörbültek a sinek.
Na, go fürcsi, aztán lehet jövök msnre.
:D:D
remélem leolvadnak :D
nálunk a párkány már leolvadt ma, és a tetőről lecsúszott egy 20 centis hóréteg, mint a lavina :D rá a járdára...
yesssssssss :)
csak hazaértél :) nekem holnap van ugyanilyen köröm :) Reménykedek, hogy addigra feláll a MÁV töke :D
és járni fognak a vonatok :P
Jelentem hazaértem!
Hát... én akkor is örülök, hogy a buszt választottam. A máv direkt pl azt mondta, hogy a 3/4 10es vonat 9.15kor indult... (igen, 11kor még azt mondták a helyszínen, hogy nem tudják elindult-e már). Szóval 10kor volt Kelenföldön. De gyanítom az inkább a 7.45ös lehetett.
Tudjátok: a MÁVnak csak 5ellensége van. A 4évszak és az utasok.
Marjann, ki fogsz akadni :D
Hívtam a MÁV-ot, hogy mi a frász van...félórás késést mondanak. LEhülyéztem őket XD
erre apu kollegájának a lánya épp jött ma pestre...
41 percet csúszott a vonat, de beért :O
Hahó!
Én befagytam, meg a vonatok is...
Üdvözlet!
Én még mindig tesónál, ők valahol sétálnak, nekem szárad a hajam és sül a süti.
De jó neked!
Én meg nem tudtam hazamenni...
Ma voltunk ugye a nőgyógyinál, hát örömmel láttam, hogy a kórház újított kicsit: van egy gyereksarok, ahol van papír meg ceruza is, meg nem tudom még mi, mert én ugye nem mentem oda, inkább bejelentkeztem, hogy megjöttem. :) Mikor Kiara megunta, odajöttek egy kicsit, de Kiara nagyon nyüzsi volt, úgyhogy Felem elvitte lépcsőzni. Lementek a negyedikről a földszintre, majd visszajöttek. Felfelé Kiara már minden emeleten azt kiabálta: Aaanyaaaaa...!
Amúgy ezt a sarkot is hova tették? Na hova? A Genetikai UH mellett van a gyerekágyas osztály bejárata, és annak a túloldalára. Ezzel szuperül megoldották, hogy csak 7-8 ember ülhessen úgy, hogy rálát a vizsgáló ajtajára...
hát ha a mami(itt többnyire a kismama anyukájára gondolok) elbir menni fél napot ott ülni akkor biztos járóképes:)
tényleg sokan járnak családostól csak akkor nem értem hogy mig a kismama vár órákat esetleg miért nem viszi el a gyerekeket sétálni nagyon szép a klinika parkja és a nagyerdő is....mert Uh ra ugysem megy be a család,csak feleslegesen hergelik a gyerekek idegrendszerét a többórás várakozással hogyne unnák szegények!
tényleg általános hogy a sok kismami áll az apukák meg sorban üldögélnek és kevés amelyk feláll...mig van hely persze üljenek le,de aztán....
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :)
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.