Segítsetek légyszi! Mi lehetett velem tegnap? Leírom a tüneteket. (tudásbázis)
Köszi a kérdésedet. Ma pocsékul.
Három napig abszolut kímélően ettem (főtt krumpli, reszelt alma, sok víz).
Tegnap éjjel megint 8 órás görcsöm volt, ma mentem a körzetihez.
Azt mondta, tuti, hogy ez kő lesz. Holnap UH és labor, aztán valószínű kórház:((
Kivéve, mondta, ha addig be nem sárgulok, mert akkor meg azonnal kórház.
Nem gondoltam, hogy velem ilyen lehet:(((
Hát, mindenesetre most egy-két napig én sem eszem. Tegnap a reggeli volt az utolsó étkezésem (ami nem feltétlenül hátrány:))
Ma kamillateát ittam, és nem is kívánok kaját, szerintem holnap is koplalok még.
Lehetseges hogy a mutragya amivel a retket ill a földet ahol nött , tragyaztak olyan kemiai vegyszereket tartalmazott , amiket nem birt el a szervezeted ? !
Ez a falyta rosszullet,görcsös allapot meglepett mar engem is nehanyszor , pedig en sem vagyok beteges falyta !
En elejetöl mindeg valami ilyesmire gondoltam velem kapcsolatban ! Mert 1-2-nap ehezes utan , amikor kiurult a szervezetem kutya bajom sem volt.
Szia
Szerintem is epegörcs, vagy epekő. Nekem is ilyen tüneteim voltak.Én a főtt tojástól görcsöltem be, meg a túrótól. 4 éve vették ki az egy kövecskémet, azóta a tojás meg a túró már megy, de a retek, uborka, paprika, bármilyen fűszeres kaja.. tabu. (na jó, mértékkel) az én csodaszerem a fekete retek (érdekes, h pont a retek). Raphachol tabletta. 2 tabletta fűszeres kaja után és semmi bajom sincs. Jaa és a legtutibb házi orvosság a pálinka. Próbáld csak ki.
Én is eperohamra gondolok, ráadásul át is éltem. Mit ne mondjak kegyetlen. A görcs sugárzik a derékba és a hátba is rosszabb esetben.
Mindenképpen orvos. Ha véletlenül műteni kell, elötte csinálnak egy gyomortükrözést, majd endoszkópos műtéttel eltávolítják a követ.
Egy biztos, néhány év eltelt a műtét óta, de azokat a bizonyos dolgokat elméletileg ugyanúgy nem ehetem, mert nagyon rosszul leszek.
Köszönöm, hogy segítetek nekem.
Tehát, akkor akármyennyire is nem vagyok dokihoz járó, azért egy epe vizsgálatot meg kéne ejteni? Ez hogy megy, ultrahanggal?
Addig pl. csak kímélő kaják jöhetnek? (Gondolom, retek már a büdös életben nem.)
szerintem is a retek miatt lehettél ennyire rosszul.
nem mindenki bírja:(
Ja, csak lassan megy a gépelés. Mégegyszer bocs!
Epe problémát gyanítok, bizonyára ezt nem birod. Ne ijedj meg, azt tanácsolom menj orvoshoz. Biztosan van egy két dolog, amit nem ehetsz. Ha netán köved van, akkor a mai technikával az is megoldható vagy kis műtéttel vagy ultrahanggal.
Férjem be akart vinni este az ügyeletre, de mondtam neki, hogy max. beszállítanának egy kórházba, szenvedni meg itthon is tudok.
Mára már nem fáj, ezért is nem mentem dokihoz, "kő" van a gyomrom helyén.
Szia!
Szerintem meg kellene látogatni a háziorvost.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Endometriózis- Kinek milyen tüneteket okozott?
- Mi különbözteti meg az infarktusos tüneteket a pánikbetegség tüneteitől?
- Mi lehetett itt hajnalban tegnap?
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?