Segíts magadon isten is megsegít? (beszélgetés)
SEGÍTS MAGADON ISTEN IS MEGSEGÍT!
A betegségek kialakulásakor a beteg sejtek oxigénfelvételében keresendő a hiba. Ha a szervezetet, a beteg sejteket oxigénnel látjuk el, a biztos gyógyulás irányába segítjük. Meg kell növelnünk a vér oxigénszállító képességét, hogy a sejtek megfelelő mennyiségű oxigénhez jussanak. A Henry-Daltonféle megállapítás szerint, magasabb nyomáson több gáz oldódik a vérben is. Megnövelt nyomás alatt több oxigént képes szállítani a vér.
Az oxigént a vér szállítja a sejteknek, az egész szervezetben. Így az egész immunrendszert helyreállíthatjuk, és a szervezet meggyógyítja saját magát.
Míg erre azelőtt azért nem képes, mert a gyógyulási folyamat a sejtek oxigénfelvevő képessége miatt lassú, hónapokig, évekig tart a folyamat. E hosszú idő alatt az immunrendszernek más behatásokat is ki kell védenie. A szétszórt energiából kevesebbet tud összpontosítani bizonyos területekre.
A módszer már nem új. Hiszen a búvárokat már azóta kezelik amióta a Keszonbetegséget felismerték. Nem egészen egy évszázada a szénmonoxid mérgezésben szenvedőket is tiszta oxigénnel kezelik. De az agyon szakosodott orvostudomány, még nem látja minden téren ennek jelentőségét. Újabban alkalmazzák agydaganat esetében is. A daganat műtét nélkül felszívódik, és végleg eltűnik a szervezetből. Ezt a jelenséget is magyarázzák azzal, hogy a daganat sejtjei az oxigéntől elpusztulnak ... bla bla bla és így tovább.
Saját tapasztalataim alapján, azzal együtt, hogy a beteg sejtek képesek regenerálódni, az agy a központi vezérlő is visszatér a normális csapába, És e kettő együtt viszi végbe a csodát. Először az emésztőrendszer képes hirtelen változásra. Megszűnik a hát és derékfájás, helyre jönnek az ízületek, és az immunrendszer mindent rendbe hoz. És nem utolsósorban megszűnnek a stressz által okozott feszültségek. Megszépül az élet.
Senki ne gondolja azt, hogy egy vagyont költöttem a kezelésekre, mert ezt a saját eszközeimmel a saját otthonomba vittem véghez.
Nem vagyok orvos de még csak diplomám sincs, de mindenkinek merem ajánlani! Saját tapasztalataimat, gyógyulásomat elmondom mindenkinek aki engem megkeres!
További ajánlott fórumok:
- Hajléktalan óvodás gyermekek megsegítése
- Jaj, ISTENEM segíts!
- Tudja valaki a devizahitelesek megsegítéséről szóló jogszabályt hol találom meg?
- Végre megyek haza délután. Megint megsegített Jó Isten! ....
- Segíts magadon házilag
- Azt szeretném megtudni, hogy a bedőlt hitelesek megsegítésére nyújtott állami garanciavállalás életbe lépett e már lletve hol intéződik? kös