Séfek séfe, ki nézi? (beszélgetés)
egy fináléba azért nem csak két ember szokott bekerülni, akár 3-4-5 ember is, meg ugye három csapat van lehet hogy mindegyikből egy ott lesz a fináléba
Sokkal jobban. Csak mi szerények vagyunk.
:DD
Ezeknél még mi is jobban főzünk,és mégcsak az agyunk sem száll el mint ezeknek.
Szerintem is. Miatta nem kaptak tányért, hogy a fenébe gondolta, hogy egy vacak burger vasárnapi ebéd lehet?
Most üt meg a guta,
A másik sokkal sz,rabb volt.
Basszus, hát nem kiesett! Pedig jobb mint a Viktor. A mai felafat például Viktor miatt úszott el. Nem igazságos.
Nekem is ő,de nem hiszem hogy nyerni fog.
Besenyi Zoli a legszimpatikusabb nekem, neki szurkolok, de eddig nem úgy tűnik, hogy ő a legjobb.
Vagy többen esnek ki egy-egy nap, nem csak egy.
Klaudia viszont remek, sokkal jobb, mint Nóra volt!
gondolom a fináléba többen lesznek
Most hogy lesz a kiesés? Még nyolcan vannak bent, péntekre győztes lesz. Hogyan?
Nem arra az Andira gondoltam,hanem a másikra az erdélyi fehete hajura.
igen és pénteken 19:20-kor kezdődik
Bencének se örültek hogy visszajött
Egyébként észrevettétek, hogy Ádám az elmúlt 2 adásban mintha nem lett volna olyan hangos és bunkó, mint korábban? Nekdm nagyon úgy tűnt.
Én bírom Andit. Igaz, hogy törtető, de ügyes is nagyon. Papdi Lacinak én is szorítok, de bírom Törőt és Áront is. Nagyon remélem, hogy nem Ádám nyer.
Tegnap belealudtam,,majd ma megnézem a végét,
Andi nekem sem szimpatikus,
Ádámtól még kiver a víz.
Tegnap hányszor elmondta már hogy ő akar lenni a legjobb női szakács, amikor az Ági kiesett akkor meg hogy végre megint ő a legjobb női szakács🤣
Mi egyébként Papdi Lacinak szurkolunk😊
Nem szoktam ilyet írni,de nem szimpi Andika.Törtető,erőszakos akkor is én,ha áttaposok a másikon ember...
Pénteken vége lesz. Kíváncsi vagyok, ki nyeri.
Jól látom, hogy a műsor véget ér ezen a héten?
Nekem tetszett hogy tudott nevetni azon, ha odaégetett valamit:-)
De lehet, hogy ezt csak idegességében csinálja. Én pl. sokkal többet beszélek, ha ideges vagyok. Tudom, és mégse birom megállni.
Off
Sziasztok!
November 11-től tér vissza az RTL Klub gasztroreality-je, a Konyhafőnök VIP sztárjátékosokkal.
Ha lesz kedvetek és időtök majd, nézzetek át a
"A Konyhafőnök - Visszavágó 9 (beszélgetős fórumba)."
Drukkoljunk együtt, hogy ki nyerje meg ismét a 10 millió forintot. :D
On
Sajnálom azt a lányt, aki ma esett ki, bezzeg az a nap séfe lett, akinek segített!
Én sajnálom, igazi egyéniség volt.
én sem,idegesitett,hogy állandóan vihogott,
További ajánlott fórumok: