Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sárgarépás vagdalt recept

Sárgarépás vagdalt recept

A Sárgarépás vagdalt hozzávalói:
50 dkg sertés darálthús
2 db nagyobb sárgarépa lereszelva apróra
1 fej vöröshagyma lereszelve finomra
só, bors, petrezselyem, zöld fűszerkeverék
1 tojás
1-2 evőkanál szezámliszt


A Sárgarépás vagdalt elkészítési módja:
Megpucolom a sárgarépát és a hagymát, majd finomra lereszelem. A darálthúshoz keverem az összes hozzávalókat és jól kigyúrom. Előmelegítem a sütőt 190-200 fokra. Sütőpapíros kenyérsütő formába helyezem a masszát, jól belenyomkodom. Sütöm kb. 45 percig, majd kifordítom és leszedem a sütőpapírt róla. Lehet tepsibe sütni, akkor kevés vizet öntök alá és folyamatosan pótlom sütés közben, hogy ne ragadjon oda. A szilikonos kenyérformába pedig nem kell sütőpapír sem.


Kategória: Húsételek receptjei


A sárgarépás vagdalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook