Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Sajttekercs mint előétel recept

Sajttekercs mint előétel recept

A Sajttekercs mint előétel hozzávalói:
½ trappista sajtot(nagy kerek fele) forró vízben 2-3 percig főzni, majd 20 percig lefedve, állni hagyni. Majd kinyújtjuk és rákenjük a tölteléket, és feltekerjük, mint a bejglit.

Töltelék:
20 dkg natúr krémsajt
2 kemény tojássárgája reszelve, a fehérjét belevágni
snidling

30 dkg gépsonka szeletet ráfektetni.


A Sajttekercs mint előétel elkészítési módja:
lsd. hozzávalók

(1 nappal előtte elkészíthető)

Nem igazán mondanám köretnek,inkább előétel,de olyat nem találtam...bocsi... :)
Nagyon finiiiii


Kategória: Köretek receptjei


A sajttekercs mint előétel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook