Sajtgaluska recept

A Sajtgaluska hozzávalói:
5 dkg vaj,
1 tojássárgája,
1 tojás,
7 dkg liszt,
4 dkg reszelt trappista sajt,
só ,
szerecsendió,
fehérbors,
petrezselyem .


A Sajtgaluska elkészítési módja:
A szobahőmérsékletű vajat egy csipetnyi sóval habosra keverjük, egymás után belekeverjük a két tojássárgáját, szerecsendióval ízesítjük és ismét habosra keverjük. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá keverjük, a liszttel és a sajttal együtt a sárgájához keverjük. Ebből a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatunk a gyöngyöző levesbe és 5 percig kis lángon főzzük !


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sajtgaluska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook