Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Ropogós csirkesaláta recept

Ropogós csirkesaláta recept

A Ropogós csirkesaláta hozzávalói:
50 dkg kígyóuborka
30 dkg csirkemellfilé
20 dkg paradicsom
fél csokor póréhagyma
jégsaláta
olívaolaj
2-3 evőkanál citromlé

őrölt bors
2 csokor petrezselyem


A Ropogós csirkesaláta elkészítési módja:
Az uborkát meghámozzuk, hosszában ketté vágjuk, majd felszeleteljük fél centis darabokra. A paradicsomot negyedekbe vágjuk, a pórét karikára, a salátalevelet összetépkedjük. Olajon megpirítjuk a besózott, borsozott, csíkokra vágott csirkét. A citromlevet kevés olajjal és az összevágott petrezselyemzölddel összekeverjük. Összekeverjük a zöldségeket a dresszinggel, majd a tetejére tesszük a sült csirkét. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel,majd tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A ropogós csirkesaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook