Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Még sosem voltam jósnőnél, hogyan zajlik a rontás rárakatás egy emberre és levétel? fórum

Még sosem voltam jósnőnél, hogyan zajlik a rontás rárakatás egy emberre és levétel? (beszélgetős fórum)


15. okoskodó (válaszként erre: 13. - 55Judit)
ápr. 1. 19:03
Gyomor - rontás?
ápr. 1. 13:20
Ha nem inhomogén lineáris elsőrendű differenciálegyenlettel végzi, akkor a csak kuruzsló, így nem ér semmit. Tehát jól figyelj oda! Előre kérdezz rá!
ápr. 1. 13:14
Nyilván rajtam is rontás van mert ma egész nap eszek.🤣
12. Anyagi
ápr. 1. 12:47
PÉNZÉRT!!!!!!!!!!!!!
11. globus (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ápr. 1. 12:47
Az "egész társaság"-nál hangosan felnyerítettem. Egyfolytában ez jart a fejemben, mialatt próbáltam értelmezni a hosszabb írást.
10. Amaunet (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ápr. 1. 12:08
Szerintem még kívülről sem láttak könyvtárat.🤣
9. 2a32d9ea9b (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 10:59
A Szűz anya ilyen hülyeségekben nem vesz részt, az biztos. Szerintem nem rontás van rajtad, hanem nem hiszel magadban és negatív vagy, Ha ez megnyugtat, kérd Istent, hogy segítsen a mindennapokban.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 09:57
Az egész társaságnak el kéne menni egy könyvtárba, és olyan témákban olvasgatni ami előre visz. Vagy tanulni valami okos dolgot. Szerintem.
ápr. 1. 09:25
Köszönöm a válaszokat. Volt párom a tesojával jarkalt josnohoz. Tesojara az en tesom rontasokat kuldott, nem aludt szurt a szive. Rendszeresen jarnak hozzá, mert a Szűz anyával dolgozik együtt. Tesoja elvitte a volt páromat a josnohoz, aki mondta nekik hogy én is rontás alatt vagyok és osszefogunk veszni. Kb ra 1 2 heten belul negativan állt hozzám. Ha kerdeztem én voltam a rosz, ha valamit mondtam en voltam a rosz. Jott egy veszekedes és nem birtam kimondtam hogy vege. Akkor ellettem mondva mindennek. Amiota az apám meghalt folyamat rontasok alatt vagyok szerintuk. Es folyamat szedegetik le. Magyaran a halott apan kuld meg ram rontasok,meg a nővérem. Nővérem ilyennek nem foglalkozik, eddig én se nem hiszek ilyenekben. Nővérem az ő tesójával nem is foglalkozik, de ahogy fogalmaztak szerintem ok kuldtek rá valami rontást. Azóta megszakitottam minden kapcsolatott veluk. Fáj hogy több évnyi kapcsolat ez miatt ment a kukába. Volt párom többször kijelentette férfi létére hogy fél a nővéremtől. És az exe is kb 10 év után is rontogatja. Szerintetek??
ápr. 1. 07:37
Én nem értek hozzá, de szerintem a jósnő jósol, nem pedig átkokat szór. Fizetni biztos, hogy kell mindenért. Amennyiben hiszel az ezoterikus dolgokban, hinned kell a hármas visszahatásban is (nem biztos, hogy így hívják). Vagyis minden, amit másokkal teszel, háromszorosan száll vissza rád. Egy háromszoros átok fincsi lehet.
ápr. 1. 06:20
Pénzt kiadni azért, hogy az élet igazolja-e, vagy sem az elmondottakat felesleges, mert ugyan mi haszna van az embernek belőle? Ha igaz, akkor mi van? Megváltoztatni a jövődet úgy sem tudod, az ugyanis egy paradoxon. Ha megváltoztatod, akkor az a Te jövőd, amilyen lett, akkor pedig nem változtattad meg...
ápr. 1. 03:20

Engem egyszer megátkozott egy moldáv c...k.....

Még a kollégám is érezte, pedig ő nem hisz ebben.


Levették rólam az átkot, pont a szívem érte.

Nem tudom, azóta se vagyok szerencsés.

ápr. 1. 02:53
en csaladi nyomasra.indokot nem irom meg/elvoltam es bejott minden amit megjosolt!elotte en se hittem benne!
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 22:08
Előbbre jutsz az életben, ha nem pocsékolod a pénzed az ilyen marhaságokra.
márc. 31. 22:06
Kiváncsi vagyok még sose voltam jósnőnél, az hogyan zajlik?? Rontás rárakatás egy emberre és levétel az hogyan történik?? Mindegyikért kell fizetni?? Szűz Anyával dolgozol jósnőröl hallottatok??

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook