Rokonlátogatást ki, hogy éli meg? (beszélgetés)
Most látom, hogy még fiatal vagy:-)
Ne félj, idővel elmúlik a "megfelelési vágy", ebben biztos lehetsz:-)
Én meg néha azt szeretném, ha picit nekem "felelnének meg". :) Pl. ugyanúgy ne ragadjon a tányér az előző étkezés zsiradékaitól, mint itthon. :) De ez nem megy.
Biztos, hogy ők is úgy érzik, hogy te nem vagy jó a párodnak? És a párod mit mond? Ő biztosan többet tud a szülei hozzáállásáról.
Hidd el nem kell senkinek megfelelni!
Ők sem különb emberek, mint Te, ígyhát miért is kellene?
Egyébként is nem velük élsz, gondoljanak amit akarnak:-)
Mellesleg én szeretem a Férjem rokonait, ők is engem:-)
Talán azért, mert ugyanolyan egyszerű emberek, mint én:-)
nem tudom,ki hogy van vele,de én utálok a párom rokonaihoz elmenni!
zavar,hogy meg kell felelnem(főleg,ha olyan helyre megyünk ahol még nem voltam),még akkor is ha már találkoztam velük,vagy netán ismerem is őket!
együtt élünk a párommal,de nekem ez nem igazán megy!
kicsit úgy érzem,nem vagyok elég jó nekik,mintha elvárnának tőlem olyasmit,amire én nem vagyok képes,vagy épp jobbat,szebbet gondoltak a párom mellé!
vol,vagy van valaki hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Nincs kedvem rokonlátogatásosat játszani, de már bejelentkeztünk.
- Milyen ruhákat (és miből, mennyit) vinnétek magatokkal 4 napos budapesti rokonlátogatásra, ha színházlátogatás is lesz a program?